Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

neatza burtici!
azi am dormit si noi k puturoasele pana la 12, dar rar se intampla asta la noi mai ales in ultimul timp, dar bn ca ne-am mai odihnit si noi

haide gabi nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios

bravo adina adauga saptamani in buchetelul sarcinii pana knd spune nenea dr

iuli inca nu am rezolvat cu actele doar o mica parte, ceva gen 20% deci mai avem si noi de asteptat, in legatura cu agentia voastra nu va bazati doar pe una cautati in mai multe locuri, uneori unii cer foarte multe chestii gen recomandari de la munca, de la fostul proprietar de unde ati avut chirie, nu accepta copii unii sau animale :-( stiu k is niste pretentii ciudate si aiurite complet, dar noua ni s-a intamplat sa ni se spuna ceva de genul, daaaa avem si asa si pe dincolo, pret, toate cele, haideti sa vedeti locuinta si la final ne trezim k intreaba de unde suntem si knd aud de romania ne spun din start k nu are rost sa mergem sa vedem locuinta k ei de fpat nu inchiriaza la romani si bulgari, deci trageti aer in piept si asteptati-va la orice minune si buna si mai putin buna spor la scris si ai grija cu plimbarile

mihaela un program "sexy" nu strica, gen al meu si al paulei, in pat , mancarica, tv dupa bunul plac, somn si net profita acum pana nu apare bebe

ooooo eu am inceput sa citesc si sa si rasp imediat ca sa nu uit , dar vad ca avem tot felul de vesti azi
BINE AI VENIT PE LUME DRAGONITZA IRIS, SA ITI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, SA FII MANCACIOASA, FARA COLICI SI O SUPER NOROCOASA SI O MINUNE IN VIATZA PARINTILOR TAI
BOB REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC, ASTEPTAM POZICI CU DRAGONITA

paula multumim pt aprecierea povestii noastre, se pare ca mai avem un lucru in comun , las k asa e frumos sa ne iubim familia si sa ne simtim bine alaturi de fam noastra oricand, vad ca si tie iti cam place branzica , mai tot timpul te aud ca mananci branzica, eu aproape zilnic mananc k asa am fost crescuta, fiind olteanca de origine
si o zi cat mai relaxanta ca mai avem si noi putin pana ajungem la 38

trimit ce am scris pana acum si continui in partea a 2-a k se pare ca si netu meu cam face figuri

35+ Emma Gabrielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mai Bobuletz, cu ce surprize vii tu pe-aici!
Bine ai venit printesica Iris! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Se confirma ca fetitele vin mai repede. Iti doresc insanatosire grabnica si te asteptam cu detalii.

Haide Lalu!!!

Haide Gabi!!!

Nici nu mai stiu ce altceva am citit, asa m-a emotionat Bobuletz cu nasterea ei.

36+ Maya

Mergi la inceput

mariana multa sanatate, sper sa te lase sa pleci acasa linistita si bebe sa mai astepta macar o luna in burtica si multa bafta la examene, sa te ajute dumnezeu sa le iei pe toate si sa scapi, caci stiu k nu is placute

paula frumoasa burtica ai intr-adevar, eu nu mi-am mai facut o poza la burtica de cand aveam 20 si ceva de sapt :-)))))))), iar sotul sta cam prost la capitolul poze

mami_ilinca ma bucur k ti-au trecut arsurile, acum m-au apucat si oe mine din nou de aproape 2 zile , sper sa nu mai ai parte de el k stiu cat is de nasoale

veroboroda sa te intorci cu vesti bune de la dr si la multi ani de azi printesei tale, sa ii dea dumnezeu multa sanatate si o viatza plina de realizari

andreea (nu_mai_stiu) cioco de casa e preferata mea, arunca-mi si mie o bucatica k mie imi e greu sa fac, bucura-te de racoare si cioco energizeaza-te pana apare bebe

oana(tzitziri) care e blogul tau, ca sa ne mai delectam si cu povestile tale! nu ne arati si noua pozici cu sophia , ce mai face david? tot asa grijuliu cu surioara?

stela ai dreptate, fericirea si armonia conteaza. pofta buna la ce savurezi si tu acolo

ramona_bm important e ca esti bine si te simti bine cu prietena ta, iar cu absentatul n u e bai atata timp cat ne scrii doar 2-3 cuvintele despre tine sa stim ca esti bine si relaxare placuta

sandy tu ce mai faci? cum mai e bebe?

elfica sper si ma rog sa iti gasesti un dr care sa fie pe placul tau si sa te ajute sa ai o nastere foartte usoara si placuta ca amintire

dana sa te ajute dumnezeu sa vina adele la termen si sa scapi de stresul unui travaliu neasteptat, sa ai inca o fetitza dulce si sanatoasa in casa.

haide lalu, vrem sa il vedem si noi pe bebe petru care s-a lasat ataata asteptat nastere naturala si refacere usoara

loryd spor la treburi, ai grija nici prea mult efort si bucurati-va de tatai din plin

adina ma bucur mult ca te-ai linistit in ceea ce priveste dr si ca ai atata incredere in el, asta e foarte important pt tine si bebe, multa sanatate si numai vesti bune sa ne dai de acum ma bucur enorm k te-ai mai linistit

kytana ai dreptate se pare ca pana la urma intr-un fel lalu va fi prima, dar la nsteri naturale , oricum multa sanatate tutror si numai vesti bune sa ne scriem aici.

HAIDE LALU, HAIDE GABI

[major

35+ Emma Gabrielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am fost la plimbare (iaaaar) si m-am conversat cu Bobuletz. Vestile ar fi dupa cum urmeaza: ieri de dimineata a fost la control, cu ceva contractii si dop partial pierdut. A trimis-o acasa, cu pastilutele de rigoare. Contractiile s-au oprit, iar cand ii era somnul mai dulce de amiaza, s-a trezit cu contractii la 3 minute. Fuga la maternitate, iar la 15.15 (daca am retinut bine) a iesit Dragonita mult asteptata

Are 2720g, 47 cm si APGAR 9 (deh, cezariana doar)

Mami de dragonita era binisor, cu durerea de rigoare (ca doar a fost operatie, nu gluma) are ceva colostru si se ducea sa isi vada dulceata care seamana cu ea - eu care o stiu declar ca este tare frumoasa atunci -

Cam astea-s vestile. De Lalutz nu mai stiu nimic, i-am mai dat un mesaj, ma gandesc ca a nascut si e obosita saracuta. Oricum Doamne ajuta sa fie si ea si bebe Petru sanatosi, e tot ce conteaza!

Pup gajicile! V-am promis poveste, e gata dar tot ezit sa o postez, na e mai romantica asa

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

HI!HI! CE MA BUCUR PT BOB SI SPER K SI LALU SA FII REUSIT NASTEREA NATURALA ASA CUM ISI DOREA
DE GABI NU STIE NIMENI NIMIC?
ABIA ASTEPT SA VAD POZE CU BOBOCEII CARE AU APARUT, PANA ACUM ILARIA E CEA MAI CURAJOASA, ARE CATEVA POZE SUPERBE FACUTE DE MAMI SI TATI
ASA K FETELOR VREM SI NOI POZE CU COMORILE VOASTRE SI RECUPARARE RAPIDA TUTUROR

35+ Emma Gabrielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Scriu cate putin pentru ca nu ma simt bine, mi se intareste f.tare burta, ma cam doare jos (putin, e drept), nici nu stiu daca sunt contractii ca nu am avut la prima sarcina, sper sa mai stea la caldurica micutza mea cel putin 3 sapt., sunt usor speriata pentru ca si sotul meu este plecat la Constanta iar eu trebuie sa ies de 2 ori pe zi cu Stefan afara, am noroc ca e ascultator ...
Sunt si foarte obosita ca nu am dormit decat o ora azi-noapte , sunt varza cu somnul, cred ca o sa-mi mai revin in groapa, ii seman mamei cu somnul, horror

Sunt la curent cu fetele care au nascut si tareee ma bucur ca toate au adus vesti buuneee.
O asteptam si pe Adina cu vesti bune mai ales ca a venit si dr., o cred ca a fost stresata si cu atatea bube pe ea

Despre Lalu, o luptatoare ca a rezistat atat de mult, cred ca a iesit un bebe grasunel, nu o sa se chinuie prea mult cu el, o sa fie un mancacios

Bine ai venit Iris - sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii in viatza parintilor tai

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Ramona: ai luat nospa? stai cumintica in pat, micuta Ntalia mai are de asteptat, sunt alti bobocei la rand! Ati ales un nume tare frumos , acum am observat.Incearca sa colorezi cu baietelul , sa cititi in pat etc...eu asa fac cu fetita mare dc nu ma simt bine si e tare bucuroasa ca petrecem timpul impreuna.
Kytana: multumim pt vestile despre Iris! Sanatoasa sa fie, ca o face mami pufoasa cu laptic! Tu cum te mai simti azi? Ir ai fost pasare calatoarre?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytanutz mama, m-ai facut sa plang! Deh, asa plang eu la povestile de dragoste!

36+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ce frumoooos,ma bucur pentru Bob si dulceata mica Iris!
Si eu sunt curioasa de Gabi si Lalu,sper ca sunt bine cu totii.
Mariana sper sa treaca cu bine de examen si sa se linisteasca

Eu nu-l mai sun azi pe Supi,daca tot sunt bune analizele ,las pana maine ,ca sa ne si intalnim la cabinet ,ca el tot in concediu este pana in 20 septembrie,dar este la dispozitia gravidutelor care trebuie sa nastem.

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivette

Kytanutz mama, m-ai facut sa plang! Deh, asa plang eu la povestile de dragoste!

36+ Maya

Merg si eu sa citesc ,cel putin partea a 3-a a povestii testului m-a acaparat cu totul,

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput