Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

HAI LALU! HAI BB PETRU,CEL MAI ASTEPTAT BOBOCEL!

Veroboroda: la multi ani fetitei mai mari!
Dana; o sa fie bine si cu Adela, fara emotii prea mari ca grabesti fata!
Sandy: tu cum mai esti? bebe2 este in grafic?

Mai vroiam sa nominalizez , dar memoria m-a lasat balta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

WAWWWW, ce noutati.........

felicitari mirabela, bobulet!...Sa va traiasca comorile scumpe, sa fie sanatoase si mancacioase si voi sa va recuperati repede.

Eu eram curioasa daca a nascut Lalu si pana acum nu prea m-am intersectat cu calculatorul . -si cand colo descopar titlul cu felicitarile. Am facut ochii ca la jocuri mecanice cred.

Facem galerie pentru LALU acum -
. Sa aiba parte de o nastere usoara si sa fie sanatosi amandoi.

Eu n-am citit nimic din urma si nici timp nu prea am acum. Promit sa recuperez. Sunt pe final cu curatenia si apoi nu-mi mai ramane decat hainutele bebelinei de spalat si calcat.
Reintalnirea cu tati e fost - Lory a ramas literalmente fara cuvinte, nici nu stia ce sa faca - sa rada, sa-i sara in brate, sa se uite la mine. Si de atunci e ca stampila lipita de el - orice vrea sa faca numai cu el.
As mai sta la povesti dar sunt tare aglomerata - sper sa termin cat mai repede si apoi relax ca vad ca bebelusii sunt cam grabiti.

Sper ca toata lumea in rest e bine si fara probleme .
Pupici.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

nu pot sa cred ce surprize ne ofera odiseea boboceilor,m-a dat pe spate titlul!

Felicitari mamica Bobuletz!
Bine ai venit minune mica Iris!

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Fetelor nu au afisat inca rezultatul la analize dar am o veste care m-a facut sa plang instant:

Am doctoooooooooor,s-a intors Supiala mai devreme,a ajuns azi-dimineata si-a trimis-o pe nevasta-sa la magazin sa vada cum sunt.Acum doarme dar diseara vorbim.
Mi s-a luat o piatra imensa de pe suflet ,nu ma mai simt a nimanui,si sa va spun de ce zic asta.Ieri am nimerit pe garda un doctor din Lipova care a impartit ani buni cabinetul cu Supiala ,apoi Supi a reusit sa-l cumpere si celalalt nu a vrut sa mai fie asociati,iar de atunci ii poarta pica si din cauza lui Supi nu a mai operat ani buni in matern.I-a spus asistenta ca sunt din Lipova ca am problemele pe care le am si ca Supiala e medicul meu si l-a rugat sa vina sa ma consulte.Stiti ce-a facut?A trantit usa in fata asistentei fara sa dea nici un raspuns si atunci aceasta m-a trimis jos in ambulator unde am dat peste doctorul care mi-a facut eco ,un dragut si jumatate.

Asa ca indiferent de rezultat am langa mine medicul meu preferat si in care am incredere.

Merg sa citesc ultimele pagini sa vad ce-am mai ratat azi,

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Ooooo deci vine si bebe Petruuuuuuu!!!

Haaaaai Lalu!!!

Hai Gabiiiii!!!!

Maaaama ce emotii!

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Anidaz: ce ma bucur pt tine! o sa fie bine,ai sa vezi, indiferent cum ies analizele ! Cum mai esti cu mancarimile?

Mergi la inceput

S T G O . . . . . . . . . . . . . . . . 20 U/l (9 -38)
( ser , INTEGRA 800 , Metoda fotometrie ROCHE )
S T G P . . . . . . . . . . . . . . . . 20 U/l (9 - 41)
( ser , INTEGRA 800 , Metoda fotometrie ROCHE )
============================================================================

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Ooooo cu mancarimile stau tare prost,nu va imaginati ca eu nu ma scarpin ,mai ales noaptea,am dat gata o cutie de mixtura mentolata si o sticluta de alcool mentolat,dar rezultatul analizelor ma incurajeaza chiar de imi vine sa imi iau lumea in cap,macar stiu ca nu e bebe in pericol!

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

ANIDAZ!

PS: nu neg ca aveam emotii pt tine, dar acum pot sa-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Super veeesti Adinutza!! Ma bucur ca ai si doctor si ca analizele sunt super bune! Ai vazut, ti-am zis eu ca va fi bine

Puuup fetiliii!

Vai ce emotii am pentru Lalutz, daca reuseste natural, va fi prima nastere naturala a odiseei noastre.

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput