Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)
Raspunsuri - Pagina 18
sandy_2008 spune:
Elfica, eu am fost internata la filantropia intre 07 - 09.08.2012 si am vazut bebeii in camere, cu mamicile lor.
insa cred ca este mai bine sa iei rezerva, eu asa m0am decis, pentru ca pe salon poti sa nimeresti cu oricine in camera si nu ma prea incanta ideea de a sta cu bebe si cu mai stiu eu ce fel de persoana...
eu am dat si peste asistente mai repezite, dar dupa ce le-am pus ceva in buzunar au inceput sa ma "perie"...
felicitarilor mamicilor de leuti! sa fiti sanatosi!
Elfica spune:
Merci frumos, Sandy! Eu ma gandesc ca ma las in voia sortii si daca dau peste cineva insuportabil sau greu de acceptat, atunci cer rezerva. Ce rost are sa arunc cu banii de la inceput? Noi inca nu am reusit sa punem deoparte nimic pentru nastere, abia la banii din septembrie speram sa o putem face, daca nu reusim sau daca ne ia prin surprindere nasterea, ne imprumutam repede undeva si rezolvam apoi. Asa ca nu o sa fiu prea receptiva la dat in stanga si in dreapta. Mi-e mila si de asistente, ca au salariu mic, dar mi-e mila si de mine si de familia mea. O sa incerc sa pastrez un echilibru, dar sigur nu zic ca vreau rezerva de la inceput. Ce, crezi ca exista riscul sa nu mai gasesti apoi? In fine, o sa vad, eu acum ma axez pe gasit medic care sa vrea sa imi faca ceza la cald si sa ma primeasca acum, in saptamana 33-34. Of! Bine, intai astept sa vad ce imi recomanda medicul meu, ca poate ma trimite el direct la un alt medic si altfel ma preia, daca vorbeste in prealabil cu el. Va tin la curent.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
32 +
danageodoiu spune:
Felcitari Bob-pixel si Dragonita Iris!
Ieri am mai citit cateva din mesaje si am remarcat la semnatura ta mamica de baietel sau fetita si am vrut sa te felicit ca ai reusit sa tii secretul(adica medicul) pana spre sfarsit, (eu n-as fi rezistat), dar mi-a luat Simina cu forta laptopul ca vroia Alba ca zapada pe youtube si n-am mai apucat.
Incepe sa-mi tremure si mie stomacul, nasteri la 36-37-38 saptamani...joi fac si eu 37 si cu contractiile mele tinute artificial in frau nu cred ca mai rezist pana in 14 la cezariana...sper doar ca daca ma apuca inainte sa nu progreseze asa rapid ca la Simina si sa am surprize neplacute de la pelviana, sa nu-mi poata face cezariana...sunt oricum cu ochii in 7 pe semne, ca pe butelie, sa fug instant la spital daca e ceva!
Hai G-rainbow! Tinem pumnii!
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
36+ ticker pe graviduta cu
danageodoiu spune:
Elfica, am facut exercitii de intors bebele, am stat si in cap (aproximativ), am luat homeopate, nimic. Dr mi-a explicat ca din cauza cordonului de la gat nu se poate intoarce, doar cu greu ...
Asa ca am renuntat s-o mai chinui..sa n-o stresez mai tare!
Doar daca reuseste sa-si scoata cordonul si sa mai vrea sa se intoarca, dar pozitia ei e in fundulet, daca era transversala, erau sanse mai mari.
Andreea numaistiu, noi avem aceeasi data um, dar vad ca n-are importanta, ca nasterile au inceput deja de pe la 36 saptamani, a inceput numaratoarea inversa!
Oau! si Lalu! fetele ma apuca tremuratul, ma duc sa sortez hainute sa le pun la spalat, sa-i mut hainele Siminei in noul ei dulap de fetita mare, ca am lungit-o cam mult!!!
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
36+ ticker pe graviduta cu
Kytana spune:
Fete dragi va scriu de pe telefon cu vesti de la Lalu: este la spital, cu dilatatie micuta si perfuzii pt a se dilata corespunzator. Bebe Peteu e maricel dar Lalu a nostra e curajoasa si spera sa nasca natural! I-am dat mesaj ca suntem alaturi de ea.
Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe Petru!!!
35+ cu
-= Love life, live love =-
lulutza_1980 spune:
FELICITARI BOBULETZ !!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE !!!
veroboroda La Multi Ani papusii tale !!!
si multumesc pentru avertizare . eu nu am calendar prin preajma si maine as fi pacatuit fara sa stiu ... asa ca pe maine lasam zi de plimbari ...
paula super poza !!!
Mariana ( m_m51981) felicitari pentru examen ... esti o curajoasa ... poate si putin de la stres si emotii ai mici problemutze ... incearca sa le iei mai superficial ( mai ales ca maine ai un alt examen ) ... eu stiu cat se invata si cat stres este in perioada de examene , dar gandeste-te ca nu-i musai sa-ti dai sufletul !
g_rainbow bafta multa !!!
37 + Teodora
corinuka_g spune:
pupici la burtici, mamici si bobocei!
n-am citit in urma, am vazut doar titlul si m-au trecut toate apele...au mai aparut 2 bobocei!
felicitari mirabela!...bine-ai venit pe lume bebe calin!
felicitari bobulet!...bine-ai venit pe lume bebe iris!
hai lalu!!!
doamne fetelor ce emotii!!!! sanatate multa mamicilor si bebeilor! Doamne ajuta tuturor!!!! avem niste bobocei frumosi si sanatosi...
noi am fost duminica la ai mei sa prindem la soare ultima zi de vara, am ramas si ieri...aseara am avut contractii vreo 2 ore, au trecut cu no-spa inj...maine ar trebui s-ajung la dr...
o sa citesc din urma si revin cu temele facute...
va pupam!
_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!
Ramona_bm spune:
Hai Lalu!
In sfarsit vine si bebe Petru!!!
sa fie totul bine!
Pana la urma s-a declansat nasterea sau este indusa?
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
30+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
stella87 spune:
HAI LALU Doamne ajuta sa decurga totul perfect, iar bebe Petru sa vina pe lume usor si sa fie sanatos!!!
fericita 37+ cu