Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ma bucur ca totul a fost OK cu bobuletul nostru si dragonita Iris, chiar daca nu trebuia sa vina acum la lumina e fff bine si incurajator faptul ca amandoua se simt bine.
Lalu, ne gandim la tine acum, fie ca esti inca in travaliu fie ca te odihnesti dupa nastere. Sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune de la tine.
Oare ce o mai fi cu Gabi? Daca nu ma insel scrisese ca a eliminat in mare parte dopul gelatinos, asa e?
pentru toate fetele.
Nu pot sa ascund ca ma ia cu tremurat cand citesc ca se mai naste un bobocel, dar sa fie cum o vrea Dumnezeu, daca e sa nasc cu alt medic, asa va fi numai sa fie totul bine.
Adina, ma bucur foarte mult pentru vestile tale bune: referitoare la analize si la intoarcerea medicului tau, super surpriza .

Stau in fata mesajului de vreo 10 min si nu mai stiu ce sa scriu. Sunt cam apatica astazi dar va si va ofer si .
35s1zi Trebuie sa rezist pana pe 24 sept

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Carmen,toate cred ca am avut la un moment dat sau cazul meu chiar mai des ,cand stam si nu stim ce sa scriem,dar ne trece,
Kytana super povestioara ta de dragoste,imi imaginam scenele desprinse parca dintr-un film,sa va iubiti toata viata la fel de mult!

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Carmen, conteaza sa te simti bine Daca ai ceva pe suflet, descarca-te. Eu cel putin cred ca v-am facut capul calendar de atatea ori.
Te pup si sper ca in curand sa te simti excelent si sa ajungi cu bulinuca la termen

M-am inrosit toata Nu ma asteptam sa va placa, la final eram sincer in dubiu daca sa o public, mi se parea usor penibil cum am scris Va multumesc pentru apreciere si pentru curajul pe care mi-l dati sa continui a scrie

Va dulce!

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

kytanutz f.frumoasa povestea voastra de dragoste,mi-au dat lacrimile la sfarsit
modul tau de a povesti imi place tare mult,sunt fan declarat al blogului tau

Paulafericita 35+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Kytana:wow tu chiar transmiti prin scris ceea ce ai simtit, parca va vedeam asa de fain ai scris!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

mami.ilinca, danielabejan, sa zicem ca sunt bine, merci de intrebare.
azi am avut eco. la 33 s si 3 zile bebe are 1912 g, ceea ce il arata sub curba din grafic. de acum o sa monitorizam saptamanal, ma duc si miercurea viitoare. targetul este sa ajungem la 37 s.

speram sa imi poata da medical de boala ceva, sa nu intru in cele 126 de zile insa mi-a zis ca de acum nu mai poate...nu stiu daca asa e sau nu avea chef sa isi mai bata capul cu mine...
aveam de gand sa nu mai vin la munca dupa 1 sept, acum zic ca mai vin macar o saptamana...si mai vad dupa aia...

felicitari Lalu!

Mergi la inceput