Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 7
flory_blanca spune:
Neata'.
Eu vin la ceai cu multa lamaie pentru ca sunt cobza de racita.
Ma doare gatul de nu mai pot, asa rau nu imi amintesc sa ma vi durut din copilarie. Aerul asta conditionat m-a rapus vara asta, cred ca e a 4-a oara cand racesc rau in doua luni.
Duminica faina va doresc.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
ionescu.isa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Neata'. Eu vin la ceai cu multa lamaie pentru ca sunt cobza de racita. Ma doare gatul de nu mai pot, asa rau nu imi amintesc sa ma vi durut din copilarie. Aerul asta conditionat m-a rapus vara asta, cred ca e a 4-a oara cand racesc rau in doua luni. Duminica faina va doresc. Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Recomand cu caldura "aspirina saracului"
ankcta spune:
Flory sa-ti treak raceala
Cat despre aspirina saracului cine nu stie...... trimitem reteta pe privat
ramayanaa spune:
fetele, tot la cafeaua de dimineata am ramas?
la noi s-a facut frig de-a binelea si un vant!!!! dar tot mai bine asa decat calduri sa curga transpiratiile pe mine, mai ales la lucru...
am o intrebare mai ...ciudata asa...efortul fizic intens poate afecta negativ sperma? sotul meu alearga in fiecare an in septembrie la o cursa de 21 de km, si de data asta cade chiar in preajma inseminarii...o sa il intreb bineinteles si pe doc, dar pana ajung la el, stie careva ceva despre asta?
gabyv spune:
Buna
Rama, deci nu ne stim
Nu stiu ce sa-ti zic cu alegatul... noua ni s-a zis sa ne continuam viata in mod normal, numai legat de bai si dusuri calde ne-a zis.
Crezi ca o sa se incalzeasca tare la zona cu pricina?