Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 6
ramayanaa spune:
Buna fetelor,
Gaby, sunt din brad, jud hunedoara de loc, dar ultimii ani in ro am trait in arad...
Moni, si eu zic ca e f mic endometrul la tine, 6-7 mm e minimum sa fie inainte de ovulatie, am avut si eu luna asta cu 2 zile inainte de ovulatie 9 mm, apoi dupa ovulatie la o zi am fost din nou la eco si scazuse un pic la 8,6 mm sau asa ceva...e drept ca nu mi-a zis doc cat e, dar am vazut eu pe monitor, mi-a zis doar ca arata f bine...
Monique, te felicit pt rusi sa dea Dumnezeu sa fie luna norocoasa!!!
un weekend fain va doresc, ma duc la oras cu sotulica, tura a doua pe ziua de azi...
gabyv spune:
Moni05, scuze, dar eu nu-mi aduc de loc aminte de povestea ta... poti sa mi-o reamintesti?
As avea cateva idei sa-ti dau, dar nu vreau sa ma repet.
moni05 spune:
Gaby aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173967&whichpage=12 este in mare povestea noastra.
Ca un scurt rezumat eu am endometru subtire, ovare cu aspect polichistic, uter retrovers, trompe permeabile insa drum sinuos.
Sotul teratozoospermie cu 17% spermatozoizi viabili la 100 spermatozoizi analizati.
Sa aveti o dupa - amiaza frumoasa!
gabyv spune:
Da pai eu as zice sa faci neaparat o serie de monitorizari, odata pe ciclu natural, pentru ca ai zis ca nu ai facut eco in apropierea ovulatiei. Apoi avand probleme cu endometru subtire si ovare cu aspect micropolichistic, ar fi bine incercate cateva stimulari si CSD, daca sotul nu prea este de acord cu IA.
Avantajele unei stimulari este tocmai ca ajuta la endometru si apoi esti sigura ca ovulezi.
"Problema" sotului, nu prea este chiar o problema, eu nu m-as agita prea tare, cel mai important la o spermograma este -zic eu- rapiditatea
Oricum daca ne-ai zice si mobilitatea, ti-as compara cu rezultatul nostru dupa o preparare pt IA. (sotul meu are 19% - iar dr de aici, au zis ca e perfect normala, calitatea a scazut in ultimii ani- plus ca sunt o clinica f mare de infertilitate cam 60.000 dosare noi pe an)
kmy_black spune:
multam pt cafea!!!!!!!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ankcta spune:
Fetelor eu m-am hotarat, de astazi incep sa slabesc!
Am hotarat sa tin dieta de 90 de zile RINA, pana de Craciun o sa fie o Lady!