Aspirante optimiste (805)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Din PH, Ploiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Buna diminata fetelor!!! Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Monique ai baut cafea decof mereu sau acum k te pregatesti pt bb?

Ancuta, in curand mamica!

nu mereu, acum mai nou
si beau asa pt ca de la cofeina am atacuri de panica

'Neata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Eu ieri am ajuns la urgenta ca m-am speriat tare, ma durea din ce in ce mai tare cand stateam pe scaun si m-am gandit eu sa ma uit putin cu o oglinda, am vazut o pelicula alba si foarte intepatoare asa ca am fugit la spital si mi-au zis ca e o reactie de la antibiotic cu toate ca luam protector.Acum mi-a dat tratament in plus, aseara am facut ce mi-au zis si azi deja e mai bine.
M-am speriat foarte tare, sper sa fie bine.
Monica ma bucur ca ti-au venit uratii, le-ai intins covorul rosu asa cum ai promis? Vezi ca luna asta trebuie sa tragi tare, baga preseedul in actiune, mancati sanatos si cat mai multa energie sa aveti ca doar peste o luna ne dai o veste buna cu 2 liniute.
Eu incep sa numar zilele pana sa vina ciclosul, sper sa nu ma dereglez, oricum dupa menstra o sa fac toate analizele de secretii si daca e treaba buna trecem iar la treaba dar nu inainte de a fi sigura ca e bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Neata fetelor! Va invit la o cafea care sa ne trezeasca!

Gaby iti m,ultumesc pentru sfaturi, o sa reincepem in toamna acum analizele amanuntite si eco, si tot ce se poate.
Spermograma sotului arata cam asa:
Rezultatele spermogramei sunt:
Volum 4.8 ml
Concentratia 13.5 mil/ml
Nr total spermatozoizi in proba: 64.8 mil
Motilitate 70%
Tip rapid progresivi si moderat progresivi=55.5%
Culoare opalescent, ph 7.2; vascozitate normala - aici e ok.
La obs au scris rare leucocite.
Nr spermatozoizilor analizati - 100
Forme normale 17%
Forme anormale: 83%
Sperm cu forme anormale:defecte ale capului 73%, defecte ale gatului 53% si defecte ale cozii 12%.

Flory sa te faci bine! Ca sa ajuti vindecarea te sfatuiesc sa iti iei extract de echinaceea, 2 ml intr-o cana de ceai sau in putina apa, te ajuta mult!

Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!

Va pup

Mergi la inceput

Mihaela bine ai revenit!
Ce face moralul tau?

Mai bine sper!

Imi pare rau ca a trebuit sa ajungi si la urgente.
Sa inteleg ca ai facut un fel de candida, sau o ciuperca similara, de la interventie, nu?

Acum te simti mai bine?

Cu Dumnezeu inainte! O sa fie bine!

Emilia tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni nu stiu ce e, au zis ca e de la antibiotic, oricum o sa fac analizele la secretii dupa ce termin tratamentul sa vad daca mai iese ceva sau nu.
Moralul meu, ieri a luat-o razna, am fost si am vorbit cu un parinte, m-am spovedit si faptul ca am rascolit rana m-a facut sa nu mai fiu buna de nimic, de sambata am zis ca lasam totul balta si mergem undeva 1-2 ore impreuna cu sotul dar ieri nu am mai fost in stare, ieri la amiaza nici nu am putut manca, astazi as vrea sa plec in oras sa rezolv cu facturile dar e rece si ploua si as sta doar in pat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetelor.
Eu ieri am ajuns la urgenta ca m-am speriat tare, ma durea din ce in ce mai tare cand stateam pe scaun si m-am gandit eu sa ma uit putin cu o oglinda, am vazut o pelicula alba si foarte intepatoare asa ca am fugit la spital si mi-au zis ca e o reactie de la antibiotic cu toate ca luam protector.Acum mi-a dat tratament in plus, aseara am facut ce mi-au zis si azi deja e mai bine.
M-am speriat foarte tare, sper sa fie bine.
Monica ma bucur ca ti-au venit uratii, le-ai intins covorul rosu asa cum ai promis? Vezi ca luna asta trebuie sa tragi tare, baga preseedul in actiune, mancati sanatos si cat mai multa energie sa aveti ca doar peste o luna ne dai o veste buna cu 2 liniute.
Eu incep sa numar zilele pana sa vina ciclosul, sper sa nu ma dereglez, oricum dupa menstra o sa fac toate analizele de secretii si daca e treaba buna trecem iar la treaba dar nu inainte de a fi sigura ca e bine.

o sa bag si preseed si as baga si un pregnyl ca sa fiu sigura
credeti ca e ok? sa fac de capul meu injectia de stim ulare a ovulatiei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni nu stiu ce e, au zis ca e de la antibiotic, oricum o sa fac analizele la secretii dupa ce termin tratamentul sa vad daca mai iese ceva sau nu.
Moralul meu, ieri a luat-o razna, am fost si am vorbit cu un parinte, m-am spovedit si faptul ca am rascolit rana m-a facut sa nu mai fiu buna de nimic, de sambata am zis ca lasam totul balta si mergem undeva 1-2 ore impreuna cu sotul dar ieri nu am mai fost in stare, ieri la amiaza nici nu am putut manca, astazi as vrea sa plec in oras sa rezolv cu facturile dar e rece si ploua si as sta doar in pat.

Miha, o sa treaca si asta vei vedea.
Eu cred ca ti-ar prinde tare bine sa iesi cateva ore cu sotul tau, la o plimbare, un suc, ceva.

Sa stii ca o iesire din asta face mai mult decat statul in pat, parca te readuce la viata.
Banuiesc ca un weekend la munte sau undeva, nici nu se pune pb, avand-o pe baba....

Monique, eu nu ma pricep la aceste injectii, dar am invatat din proprie exp, sa nu iau medicamente de capul meu fara ghidarea unui medic.
Dar daca voi ati mai facut asta si a fost ok, poate ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu sunt bine, multumesc. M-am relaxat in week-end in piscina si sub umbrela, am dormit, am mancat sanatos si acum m-am intors la munca.
Monique, eu am facut de capul meu injectia de declansare si n-a fost deloc rau. Nu stiu ce sa zic in cazul tau... eu simteam pe ovare foliculi mari si de aceea am facut injectia.

8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput