Aspirante optimiste (805)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Hai ca am inceput sa dau mesaje nesfarsite!
La ciclu am de vreo 2 ani dureri cumplite abia ma misc (daca ma misc) de durere si de spate si de burta si de tot ca parca reflecta durerea peste tot.

De cand iau tratamentul homeopat durerile sunt mici in comp cu ce dureri aveam fara.

Off daca am endometrioza?!

Treb sa ajung urgent la dr Cocei!

Ma duc sa beau un pahar de vin poate ma calmez... sau poate mai creste endometru putin ca tot spunea cineva pe forum ca ar ajuta in primele zile de cm :p.

Mergi la inceput

Ramayana, probabil ca se axa mai mult pe a avea multi pacienti decat sa dozeze corect remediul in functie de fiecare pacient in parte!!

Offf imi pare rau ca ati trecut prin atatea incercari!
Dar sunt convinsa ca pana la urma se va sfarsi cu multi sanatosi!

Mergi la inceput

hmm... endometrul de 2.10 mm grosime in ziua 9 a ciclului in conditiile in care in acea luna am ovulat in ziua 14 (dupa ecografie) iar ciclul mi-a venit la 32 de zile.

Pe google nu am gasit dimensiunile normale ale endometrului pe cicluri ale lunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Moni, pt Z9 e mic endometrul, sa iei niste vitE si un paharel de vin in fiecare seara.
In Z9, eu am peste 7mm, am avut chiar si 9mm.
Eu iau vitex de multa vreme, ma ajuta f mult, de la el mi s-a reglat la max 35 zile. Cum nu iau o luna, cum ma dereglez cu CM.
Rama, nu ai zis daca ne cunoastem Din ce oras din Ro esti? Asta daca vrei sa zici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Fetelor
Am intrat special la ora asta sa va spun ca:
Mi-a venit cicluuuuuuuuuuul :)

Moni, endometrul tau e f subtire, acum depinde si in ce zi a ciclului
A fost facuta eco'
Anyway problema asta am avut'o si eu
Trebuie sa faci analizele mycoplasma si ureaplasma
Astea sunt 2 dracovenii pe care daca le ai, n'o sa pupi in veci endometru ideal
Asadar fa astea, daca ies pozitive o sa iti dea probabil si tie si sotului tratament cu antibiotice 10 zile. Zic si sotului pt ca se transmite cu usurinta
E o chestie pe care 80 procente dintre noi o avem fara sa stim si care nu afecteaza decat endometrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Moni endometrul trebuie sa aiba minim 7 mm ca sa permita implantarea
El creste cu pana la 2 mm in fiecare zi
Daca ai ovulat in ziua 14, in mod normal ar mai fi crescut cu macar 4-5 mm in 4 zile
Nu ti'ai facut ecografii si mai aproape de ovu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata gagici!
Sa avem un sfarsit de saptamana linistit si, mai ales , racoros!
Am facut si pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Monique peste 2 saptamani vei ovula! Sigur luna asta o sa fie un perfecta, nu o sa ai atat de multe nelinisti.... o sa fie cea mai buna luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Moniq, bravo, felicitari pt z1. Cred ca e prima data cand te bucuri sa declari z1.
Asa cum a zis si Anka, luna asta o sa fie luna cea buna!
Ah si dupa ce.termini cu invazia, trimite-o spre mine ca si eu o astept.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Multumesc pentru sfaturi o sa incep sa iau vitamina E.

Gaby mai aproape de ovuatie nu mi-a dat gineco sa fac eco si nu m-am gandit sa fac altfel mai ales ca nu stiam prea multe despre asta si am facut prostia sa am incredere in dr.

Monique BRAVOOO! In curand trebuie sa va puneti din nou pe treaba! Doamne ajuta sa ramai insarcinata ffffff curand!

Va pup si sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput