Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubbles, as putea sa-mi reduc programul sau sa mai bag medicale, dar e o perioada ff aglomerata la birou si nu pot sa-mi las echipa singura, chiar daca oricum as mai lucra de acasa. E altceva sa fiu aici si sa le ofer suport etc.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

Am trimis si eu un mesaj spre contul odiseei cu info necesare
Desi si ieri si alaltaieri am incercat... nu se putea. Azi a mers. Super!!

Fetelor, eu nu vreau sa fiu prima care naste in odisee!! Vreau sa mai citesc din experientele voastre si apoi... sa merg si eu sa scot puisorul de la caldura :D
Dar lasa... mai bine sa nastem toate la termen ... si o sa citesc la Minuni de nov-dec experienta fetelor :D

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

ELEnNa, sper sa-ti si iasa asta cu sa nu nasti prima:) teoretic si dupa lista le ai inainte pe Pisigri () care e activa pe forum care acum este in vacanta si se va intoarce si Campari (pe care eu o astept sa se intoarca ca nu a mai scris de ceva vreme. Sa nu uitam sa o inrebam pe Pisi ce face Campari, stiu ca se cunosc).

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Citat:
citat din mesajul lui ianfeb2013

Neatza, am mai facut neste modificari pe prima pagina. Carmen ai carucior roz, sa iti traiasca!
Sa nu va suparati pe noi daca nu facem modificari in fiecare zi;) O data la 2-3 zile si daca trimiteti Pm la userul comun nu vom omite informatii. La fel daca stiti deja numele beblului anuntati-ne sa-i facem publicitate si pe prima pagina:)
Si o ultima info, suntem un grup si trebuie sa stiti una din mamicile care scriu cu noi de la inceputul povestii ne-a rugat sa nu mai faca parte din Odisee. Nu stiu nici eu alte amanunte si nu este treaba mea decat sa va anunt, fiind un grup, de faptul ca cineva a plecat.

Imi pare rau sa aud asta. Sper ca nu s-a intamplat ceva rau cu bb.

19+

Bebe e okey!!

18+

asta e bine! poate sa razgandeste si o sa vrea sa revina noi o primim cu bratele deschise

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Bubble, eu ziceam de bebe hiperactiv, dar uita-te si tu la varsta bebe meu :D Cand eram la 18 saptamani pe timpul zilei f rar simteam, ca nu prea stateam intr-un loc, dar dimi si seara era activ. Nicidecum sa-mi mute burta din loc cu loviturile. Dar dupa morfo de 20 sapt a inceput sa se lupte cu ceva balauri pe acolo, ca aproape ma sperie, efectiv imi face galme in burta si se amuza tac-su de nu mai poate. Se vede unde da, creste asa un munte pe burtica :D si apoi isi revine cand il masam... e asa de scump...
Dar e vorba de sarcina mea care e avansata. Eu duminica schimb saptamana! Deci am aproape 22 sapt. Cred ca de aia e si mai mic cu vreo 4 zile pt ca e f activ, nu se ingrasa pisoiul... Ca noi ar trebui sa avem 23 sapt si cand colo ... am scazut oleaca... dar dr. insista ca a avut avans de crestere inainte si de aia era mai mare sarcina, iar acum e la marimea lui normala pt ca l-a monitorizat urmatoarele 10 zile si a luat in greutate in perioada aia exact cat trebuia pt 10 zile!! nimic in plus, nimic in minus. Noi nu ne putem lua dupa UM, ovulatia a avut loc cam in perioada cand trebuia sa-mi vina menstra... deci...clar ca suntem la mana lui bebe si stim cat are numai dupa masuratorile lui. Iar daca el ne trage teapa... asta e

Nu-i nimic, fie cum o fi ... sanatos sa fie bebe lu' mami si sa vina pe lume la termenul pe care si-l stie el... :D O sa-l intreb cand o sa creasca mare cand a ramas ma-sa gravida cu el poate-si aminteste...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Bubbles, as putea sa-mi reduc programul sau sa mai bag medicale, dar e o perioada ff aglomerata la birou si nu pot sa-mi las echipa singura, chiar daca oricum as mai lucra de acasa. E altceva sa fiu aici si sa le ofer suport etc.

19+

Cunosc, blue, fix asa sunt si eu...in conditiile in care eu gravida si pe alti colegi ii doare in cot (unul nu a venit alaltaieri toata ziua la job pt ca a tb sa se deplasese cu prietenul mamei lui la nu's ce analize )- asta fix in ziua in care se terminase nu's ce festival la care el participase....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubble, la mine fetele astea trag saracele ca apucatele (eu sunt sefa lor ) si nu pot sa le las acum la greu. Oricum nu ma spetesc, dar nici sa le las balta nu pot. Oricum o sa le fie f greu dupa ce o sa plec eu.

Bubbles si al meu e destul de activ, desi ieri a fost mai putin. Mai ales dupa ce mananc daca stau relaxata il simt f bine. E posibil sa se fi intors si sa te loveasca spre coloana si de asta nu-l simti.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12
Se vede unde da, creste asa un munte pe burtica :D si apoi isi revine cand il masam... e asa de scump...

Aaaaaa m-ai topit!!!Super!!sa faci poza la 'galma';)
Gata girls, time to work, pupe!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua burtici

Am de citit din urma, nu gluma , da mi-e somnnnnn de mor!!O sa citesc dupa ce ne trezim ( ce noroc am ca doarme copilul la pranz), da pana atunci sa zic ca sunt suparata pe Viki.....ti-ai schimbat avatarul.....mie imi placea lebada/gasca/rata ce era

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

elena, m-ai topit toata

blue, si eu tot dupa masa o simt mai bine acum de exemplu am mancat si a prins energie

bubble, spor la treaba haios colegul tau cu ziua libera asa imi "plac" si mie oamenii de genul asta...

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua burtici

Am de citit din urma, nu gluma , da mi-e somnnnnn de mor!!O sa citesc dupa ce ne trezim ( ce noroc am ca doarme copilul la pranz), da pana atunci sa zic ca sunt suparata pe Viki.....ti-ai schimbat avatarul.....mie imi placea lebada/gasca/rata ce era

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina, nu te supara pe mine daca vrei, iti trimit poza cu lebada si mie imi place, dar am zis sa mai schimb si eu un pic... sa fie mai de vara asa... la toamna o sa revin la lebada, promit!

21+ cu printesa

Mergi la inceput