Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 10
majia spune:
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana .
Bubble, stai linistita, bebe tau se misca normal pentru 18 saptamani, asa se misca si al meu .
Elana, stai tu linistita ca nu nasti prima. O sa fie fete care o sa-si sara randul os a vedeti .
Oi fi eu mai inceata azi, dar nu ma prind cine a plecat...
19+
vikisor spune:
Elena, e posibil sa fie mai multi bebei grabiti inclusiv de mine spunea doctorita ca e posibil sa nasc cel tarziu intre craciun si revelion...
am o colega care trebuia sa nasca la inceputul lui septembrie si a nascut pe 16 august s-a grabit bebelina sa faca cunostinta cu lumea
21+ cu printesa
ralu_15 spune:
buna tuturor!
..pe mine m-a trezit colocataru' azi noapte.. se juca de numa'! l-a tinut vreo jumatate de ora, sau poate dupa jumatate de ora am adormit eu, nu stiu :)). inca nu se simte prea bine din exterior (o fi avand si stratul de sunculitze rceva rol aici :D), dar eu clar il simt cum se misca :). ce-i drept dupa partida de joaca de azi noapte, azi dimineata eram cam grumpy si somnoroasa..
pentru nas ma ajuta spray-ul cu apa de mare: umezeste mucoasa cat sa pot sa respir si sa pot sa dorm. avantajul e ca nu are nici un fel de contraindicatie: a pur si simplu apa sarata, care "spala" cat de cat nasul.
gata pauza de masa, ma intorc su eu la munca!
zi usoara tuturor!
Ralu 19+ cu
dankutza spune:
Saru'mana pt raspunsurile referitoare la clinicile private.
Diancic astept sa ne pui rezultatele cercetarilor tale. Scuze, ca vreau mura in gura.
Bubble ce poveste! Ai ce povesti la copii si nepoti.
Tweety eu nu l-as lua in sala cu mine, neam. Sigur ar lesina. In schimb as lua-o pe mama si pe sora-mea. Daca nasteam natural, imi promisese Haiduc ca ii da voie sora-mii sa stea cu mine, mai ales ca e dr. Dar, lucurile s-au schimbat.
Mena, Ioanak, Laura mersi de aprecieri si de urari.
Aschiuta felicitari pt fetita,
De accord cu tine! Sa stii ca in Filantropia, spital de stat, TOT personalul se comporta si vorbesc frumos cu tine si asta datorita directorului. El a schimbat totul. Bine, ca personalul asteapta atentii, da, asteapta, dar nu se comporta diferit daca i-ai dat sau nu.
s-a trezit fi-mea si nu am apucat sa citesc tot...
15 saptamani
Blue_sea spune:
Fetele, acum ca sunt motorizata si imi e mai usor sa ma deplasez, ma gandeam sa merg la ceva cursuri de acquagym pt gravide. Voi stiti ceva piscine unde se face? Eventual prin nordul urbei?
19+
mena1906 spune:
Cata harnicie pe fetele meleeee!!! Am fost la medic si nu am gasit-o pe dr mea ca avea o nastere dar s-a uitat la analize alt gineco si a zis ca sunt ok pt o graviduta. Am fost un pic la shopping ca ne plaaaaceeee si cand am aj acasa am tras o partida de cearta zdravana cu motanul. Da, ati citit bine. Ne certam aproape zilnic, eu pe el si el pe mine . Acum pap si va citesc.
Bubble poate sta mai mult cu fata spre coloana. Al meu cand sta asa loveste in intestin si simt o usoara vibratie(ca si cum as fi putin balonata). Daca n-as fi atenta nici nu as simti-o. Azi nu a miscat deloc, probabil ii place cand ma plimb ca il legan.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Mys spune:
Are mama o fetitaaaaaaaaaaaa frumusica foc 18s+5z, 230 gr si oase luungi
Gata, punem carucior roz (ps cui tre sa-i dau pm sa faca update pe prima pagina?? )
Mami lui Matei si 18+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
majia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Are mama o fetitaaaaaaaaaaaa frumusica foc 18s+5z, 230 gr si oase luungi Gata, punem carucior roz (ps cui tre sa-i dau pm sa faca update pe prima pagina?? ) Mami lui Matei si 18+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Felicitari!!!
Ce de domnisoare s-au aratat azi .
19+