Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 11
mena1906 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Mys![]() ![]() ![]() ![]() Are mama o fetitaaaaaaaaaaaa frumusica foc 18s+5z, 230 gr si oase luungi Gata, punem carucior roz (ps cui tre sa-i dau pm sa faca update pe prima pagina?? ) ![]() Mami lui Matei si 18+http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Felicitaaaaari pt printesa!!! Perecheeee!!! O sa fie inalta draga de ea

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013
20+ cu
Eduard FlorinIn love with my little kid :X
mena1906 spune:
Feteleeeeee, tatatataaaaaaaa, tobeeeeeeee, siii...am implinit+3 kg. Slava domnului ca am luat si eu in greutate ca imi faceam griji ca sunt anormala.Problema e ca le-am pus pe toate saptamana asta si ca mai am 2 saptamani de concediu....sper sa nu i-au 3 pe saptamana asa...ar fi un pic cam mult
. Am incredere in colocatar ca ma ajuta si papa tot "din farfurie".
Sunt si oameni care imi spun ca sunt mai slaba decat inainte de sarcina
20+ cu
Eduard Florin
In love with my little kid :X
Blue_sea spune:
| citat din mesajul lui mena1906 Sunt si oameni care imi spun ca sunt mai slaba decat inainte de sarcina ![]() UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard FlorinIn love with my little kid :X |
Concluzia mea este ca in sarcina trebuie sa dezvolti "surditate selectiva"!!! Nu mai lua seama la ce zic unii si altii.
19+ 
mena1906 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Blue_sea
Concluzia mea este ca in sarcina trebuie sa dezvolti "surditate selectiva"!!! Nu mai lua seama la ce zic unii si altii. 19+ ![]() |
Asta e chiar o idee buna

20+ cu
Eduard FlorinIn love with my little kid :X
ELEnNa_12 spune:
Mys, felicitari pentru printesica!! Super!
Ai DPN exact de ziua mea de nastere. Si Blue_sea la fel
Hihihi, ce dragut!!
Mena, si eu am zilnic scandal cu dihorasul :))) Ne certam ca ii place sa cotrobaie peste tot... imi deschide sifonierul si se pune la somnic pe hainele mele de zici ca n-are sute de pernute si paturi la dispozitie :D El vrea la intuneric... si ma enerveaza ca-mi scoate cutiile cu papucei din dulap ca sa aiba el loc, pfff... animalutele astea ne dau de lucru ![]()
Fetelor la mine e o zi de curatenie azi, asa mi-am propus, dar am o leneee... fac cate o camera si vin la calculator... mai spal doua vase si intru pe FB :)) si tot asa... lene mareee...
Va pup pe toate 
cu
nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
kasha_ro spune:
| citat din mesajul lui ELEnNa_12 tweetisor, va tin la curent cu ce imi zice consultantul saptamana viitoare, insa asa cum ti-am zis , noua nu ne-a pomenit de carduri. Si nu am vrea sa facem... Deci vom vedea ce zic. Cat despre Stem mai ieftin da, este valabil. Daca iei pachetul Extra(cel mijlociu) ai 8 milioane reducere la stem. De alte reduceri nu stiu sa fie... kasha_ro, DAAA s-a deschis noua maternitate si ieri s-a nascut primul bebe in maternitatea cea noua :D, am citit un mic articol la ei pe FB, au pus si o poza cu baietelul ![]() Uite aici info, si au mai pus pe FB ulterior o pozica cu bebe si parintii lui fericiti :) : https://www.facebook.com/notes/regina-maria-re#539;eaua-privat#259;-de-s#259;n#259;tate/dario-primul-copil-n#259;scut-la-spitalul-b#259;neasa/404642779594899 Ahhh, nu merge linkul. Cine e interesat poate sa caute pe FB : Regina Maria si acolo gasiti si pozica si articolul. Eu nu mai am rabdareee, si maine m-as duce sa nasc Am fugit si eu la zooooomn cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012 |
aaa...super.o sa ma uit .am dat cautare pe net sa gasesc cate ceva desprenoua maternitate dar nimic .macar niste poze ,ceva dar...nic.
deci o sa nastem si noi in asta noua.tare!chiar azi l-am sunat pe nenea care se ocupa de pachete la rm sa imi trimita pe mail oferta.acu tot caut sa citesc despre celule stem.parerile sunt impartite.unii zic ca e posibil sa fie si magarie.depinde cum semnezi si foarte imp contractul sa fie pe perioada nelimitata....ca cica ar mai folosi din probele biologice vanzandu-le altora.au fost cazuri cand s-au trezit oamenii cu jumatate din probe.
Mys spune:
Multumesc fetelor 
Legat de maternitati private, am vb azi la RM si m-a socat scorul (eu nu am abonament la ei deci nu pup vreo reducere) cezariana + celule stem = 12.600 ron adica :
6500 cezariana cu contract pana in 25 sapt pachet Premium Care (cel mai ieftin)
+ ~1100 ron onorariu medic = dr Haiduc este doar colaborator si deci ii platesc eu serviciile)
+ 1440 ron tesut cordon ombilical
+ 4000 ron celule stem
(+ 49 euro+ tva/ an stocare )
Iar la ExtraCare costa 13.000 ron (ai reducere 50% la tesut cordon ombilical = vo 800 ron, iar onorariu medic vreo 700 lei in loc de 1100 )
enorm !!!
Mami lui Matei si
18+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Mys Multumesc fetelor ![]() Legat de maternitati private, am vb azi la RM si m-a socat scorul (eu nu am abonament la ei deci nu pup vreo reducere) cezariana + celule stem = 12.600 ron adica : 6500 cezariana cu contract pana in 25 sapt pachet Premium Care (cel mai ieftin) + ~1100 ron onorariu medic = dr Haiduc este doar colaborator si deci ii platesc eu serviciile) + 1440 ron tesut cordon ombilical + 4000 ron celule stem (+ 49 euro+ tva/ an stocare ) Iar la ExtraCare costa 13.000 ron (ai reducere 50% la tesut cordon ombilical = vo 800 ron, iar onorariu medic vreo 700 lei in loc de 1100 ) ![]() enorm !!!Mami lui Matei si 18+http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Ma bucur pentru buricile care isi permit financiar, dar eu ma multumesc sa scap cu 1500 la Filantropia!!! Cu suma ceruta la RM mi-as mobila camera copiilor (dc as avea atatia bani
fericita de
ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 
12+Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ELEnNa_12 Fetelor la mine e o zi de curatenie azi, asa mi-am propus, dar am o leneee... fac cate o camera si vin la calculator... mai spal doua vase si intru pe FB :)) si tot asa... lene mareee... Va pup pe toate ![]() cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012 |
fericita de
12+Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Felicitari Mys pentru pasarica

Elena eu am nascut-o pe maya la 35s![]()
, asa ca......o sa ai de unde citi
. Pana atunci iti recomand povestile nasterilor de la "nasterea unei stele" sau semnaturile mamicilor
PS: in noptile cu insomnie(de pe la 5 luni in sus) , asta era ocupatia mea![]()
fericita de
12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri