Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Are mama o fetitaaaaaaaaaaaa frumusica foc 18s+5z, 230 gr si oase luungi

Gata, punem carucior roz (ps cui tre sa-i dau pm sa faca update pe prima pagina?? )

Mami lui Matei si 18+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Felicitaaaaari pt printesa!!! Perecheeee!!! O sa fie inalta draga de ea

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Feteleeeeee, tatatataaaaaaaa, tobeeeeeeee, siii...am implinit+3 kg. Slava domnului ca am luat si eu in greutate ca imi faceam griji ca sunt anormala.Problema e ca le-am pus pe toate saptamana asta si ca mai am 2 saptamani de concediu....sper sa nu i-au 3 pe saptamana asa...ar fi un pic cam mult. Am incredere in colocatar ca ma ajuta si papa tot "din farfurie".
Sunt si oameni care imi spun ca sunt mai slaba decat inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Concluzia mea este ca in sarcina trebuie sa dezvolti "surditate selectiva"!!! Nu mai lua seama la ce zic unii si altii.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Concluzia mea este ca in sarcina trebuie sa dezvolti "surditate selectiva"!!! Nu mai lua seama la ce zic unii si altii.

19+

Asta e chiar o idee buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Mys, felicitari pentru printesica!! Super! Ai DPN exact de ziua mea de nastere. Si Blue_sea la fel Hihihi, ce dragut!!

Mena, si eu am zilnic scandal cu dihorasul :))) Ne certam ca ii place sa cotrobaie peste tot... imi deschide sifonierul si se pune la somnic pe hainele mele de zici ca n-are sute de pernute si paturi la dispozitie :D El vrea la intuneric... si ma enerveaza ca-mi scoate cutiile cu papucei din dulap ca sa aiba el loc, pfff... animalutele astea ne dau de lucru

Fetelor la mine e o zi de curatenie azi, asa mi-am propus, dar am o leneee... fac cate o camera si vin la calculator... mai spal doua vase si intru pe FB :)) si tot asa... lene mareee...

Va pup pe toate

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

tweetisor, va tin la curent cu ce imi zice consultantul saptamana viitoare, insa asa cum ti-am zis , noua nu ne-a pomenit de carduri. Si nu am vrea sa facem... Deci vom vedea ce zic.
Cat despre Stem mai ieftin da, este valabil. Daca iei pachetul Extra(cel mijlociu) ai 8 milioane reducere la stem. De alte reduceri nu stiu sa fie...

kasha_ro, DAAA s-a deschis noua maternitate si ieri s-a nascut primul bebe in maternitatea cea noua :D, am citit un mic articol la ei pe FB, au pus si o poza cu baietelul
Uite aici info, si au mai pus pe FB ulterior o pozica cu bebe si parintii lui fericiti :) : https://www.facebook.com/notes/regina-maria-re#539;eaua-privat#259;-de-s#259;n#259;tate/dario-primul-copil-n#259;scut-la-spitalul-b#259;neasa/404642779594899

Ahhh, nu merge linkul. Cine e interesat poate sa caute pe FB : Regina Maria si acolo gasiti si pozica si articolul.

Eu nu mai am rabdareee, si maine m-as duce sa nasc

Am fugit si eu la zooooomn

aaa...super.o sa ma uit .am dat cautare pe net sa gasesc cate ceva desprenoua maternitate dar nimic .macar niste poze ,ceva dar...nic.
deci o sa nastem si noi in asta noua.tare!chiar azi l-am sunat pe nenea care se ocupa de pachete la rm sa imi trimita pe mail oferta.acu tot caut sa citesc despre celule stem.parerile sunt impartite.unii zic ca e posibil sa fie si magarie.depinde cum semnezi si foarte imp contractul sa fie pe perioada nelimitata....ca cica ar mai folosi din probele biologice vanzandu-le altora.au fost cazuri cand s-au trezit oamenii cu jumatate din probe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Multumesc fetelor

Legat de maternitati private, am vb azi la RM si m-a socat scorul (eu nu am abonament la ei deci nu pup vreo reducere) cezariana + celule stem = 12.600 ron adica :
6500 cezariana cu contract pana in 25 sapt pachet Premium Care (cel mai ieftin)
+ ~1100 ron onorariu medic = dr Haiduc este doar colaborator si deci ii platesc eu serviciile)
+ 1440 ron tesut cordon ombilical
+ 4000 ron celule stem
(+ 49 euro+ tva/ an stocare )

Iar la ExtraCare costa 13.000 ron (ai reducere 50% la tesut cordon ombilical = vo 800 ron, iar onorariu medic vreo 700 lei in loc de 1100 )

enorm !!!

Mami lui Matei si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Multumesc fetelor

Legat de maternitati private, am vb azi la RM si m-a socat scorul (eu nu am abonament la ei deci nu pup vreo reducere) cezariana + celule stem = 12.600 ron adica :
6500 cezariana cu contract pana in 25 sapt pachet Premium Care (cel mai ieftin)
+ ~1100 ron onorariu medic = dr Haiduc este doar colaborator si deci ii platesc eu serviciile)
+ 1440 ron tesut cordon ombilical
+ 4000 ron celule stem
(+ 49 euro+ tva/ an stocare )

Iar la ExtraCare costa 13.000 ron (ai reducere 50% la tesut cordon ombilical = vo 800 ron, iar onorariu medic vreo 700 lei in loc de 1100 )

enorm !!!

Mami lui Matei si 18+

Ma bucur pentru buricile care isi permit financiar, dar eu ma multumesc sa scap cu 1500 la Filantropia!!! Cu suma ceruta la RM mi-as mobila camera copiilor (dc as avea atatia bani)

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

Fetelor la mine e o zi de curatenie azi, asa mi-am propus, dar am o leneee... fac cate o camera si vin la calculator... mai spal doua vase si intru pe FB :)) si tot asa... lene mareee...

Va pup pe toate

eu am lenea asta zilnic

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Felicitari Mys pentru pasarica

Elena eu am nascut-o pe maya la 35s , asa ca......o sa ai de unde citi . Pana atunci iti recomand povestile nasterilor de la "nasterea unei stele" sau semnaturile mamicilor

PS: in noptile cu insomnie(de pe la 5 luni in sus) , asta era ocupatia mea

Mergi la inceput