Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 12
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Ma bucur pentru buricile care isi permit financiar, dar eu ma multumesc sa scap cu 1500 la Filantropia!!! Cu suma ceruta la RM mi-as mobila camera copiilor (dc as avea atatia bani) |
Nu am spus ca imi permit financiar ci doar ca m-am interesat cat costa; in conditiile astea nu-mi da mana sa platesc pt 3 zile de "cazare" 3000 euro.
Nu stiu cine zicea de nascut in strainatate fara sa fii asigurat in tara respectiva! ziua de spitalizare este 1200-1500 euro (in Franta stiu sigur ca astea sunt costurile) la spital de stat, si cand aud ca esti roman te trateaza diferit (adica rau), rasisti imputiti
eu am o ura personala pe natia asta nenorocita fiind patita cu ei
Mami lui Matei si 18+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
mena1906 spune:
Eclere cu cafea sau cu vanilie, suchardine cu capucino sau bomboane cu umplutura de banane? prigat de piersici sau de kiwi? M-a luat o pofta de ceva dulce si nu ma mai opream din cumparat. Am terminat una dintre cutiile de bomboane de ciocolata si mai am 2 pe care, daca sotul e cuminte, le impart cu el . Pe voi cu ce sa va servesc?
O sa ne facem maaaaaari!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
ioana_55 spune:
Fetele, ca greu va mai bine omu' din urma! Dar asta e bine, ca intotdeaua va citesc cu placere
Am fost si noi sa ne tragem in poze aseara, am facut eco de DT si se pare ca e baietel . Dr. mi-a zis ca e probabil, sa nu dau cu rosii dak n-o fi asa, dar eu stiu ce am vazut inainte sa apuce ea sa spuna. E exact cum am simtit, ca mereu vorbeam la masculin.
Bebe a fost vioi nevoie mare, dadea din manute, pe urma mi-am dat seama ca s-ar putea sa-l fi deranjat ultrasunetele, ca am mai auzit de bebei care-si ridica manutele spre urechi la ecografie.
Una peste alta e bine, doar ca placenta cam joasa, dr. m-a linistit, a zis ca se intampla in primul trimestru si de obicei se ridica.
Pup bulgarasii
12+ Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Neata! Bun venit noilor sosite! Imi cer scuze, am uitat nick-ul fetei cu menstra peste sarcina: Felicitari!!! Se mai intampla si minuni. Sarcina usoara! Noi ne intalnim sapt viitoare cu consultantul de la RM si vedem ce si cum. Abia astept sa vad si noua maternitate. Eu am o stare naspa: nu mai pot sa dorm noaptea din cauza rinitei de sarcina. Voi aveti? Mie m-i se infunda nasul cu coji (scuze detaliile) si nu mai pot respira. Azi noapte m-am trezit la 4 si nu am mai putut adormi, iar dimi ma durea capul maxim. Sunt intoarsa, m-am si certat cu jumatatoiul, total aiurea... 18+ |
eu ma trezesc in fiec dimineata cu nasul infundat de cateva saptamani...fara exceptie!!!recomand spray nazal cu apa de mare.eu stau cu el pe noptiera
ELEnNa_12 spune:
citat din mesajul lui Mys Legat de maternitati private, am vb azi la RM si m-a socat scorul (eu nu am abonament la ei deci nu pup vreo reducere) cezariana + celule stem = 12.600 ron adica : 6500 cezariana cu contract pana in 25 sapt pachet Premium Care (cel mai ieftin) + ~1100 ron onorariu medic = dr Haiduc este doar colaborator si deci ii platesc eu serviciile) + 1440 ron tesut cordon ombilical + 4000 ron celule stem (+ 49 euro+ tva/ an stocare ) Iar la ExtraCare costa 13.000 ron (ai reducere 50% la tesut cordon ombilical = vo 800 ron, iar onorariu medic vreo 700 lei in loc de 1100 ) enorm !!! Mami lui Matei si 18+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Calculele sunt corecte dar celulele stem costa 3590 RON , si la ele nu se aplica nicio reducere... chiar daca ai avea alte pachete sau abonament la ei... La TCO se aplica acea reduce de 800 RON de care ai pomenit si tu daca alegi pachet Extra. In conditiile si dupa calculele tale, in cazul in care ai vrea sa semnezi cu ei, ar fi ok sa alegi pachetul Extra pt ca ai si un screening gratuit imediat dupa nastere si 3 consultatii pediatrice la bebe timp de 3 luni. Pe care oricum ar trebui sa le faci altundeva, deci sa le achiti din buzunarel ulterior...
Si mai este posibilitatea platii in rate cu carduri de credit. Atat pt pachetul de nastere cat si pt pachetul de stem...
Succes in alegere!
Kasha_ro daca ii cauti pe FB sigur vezi articolele respective in care vbesc despre Spitalul Baneasa, pt ca acolo ei au facut un spital, singurul spital privat din romania, nu doar o maternitate. Iar in cadrul spitalului la et 3 si 4 se afla maternitatea. Eu l-am vazut pe dinafara, e imens si arata foooarte bine. Abia astept sa-i vad si interiorul. Am citit pe un blog la o tipa care l-a vazut de curand ca straluceste totul este absolut nou si iti vine sa nu mai iesi de acolo, nu s-ar asemana cu un spital, e mai mult un hotel ... :)
simina, ce mai conteaza? Totusi sper sa fie toti bebeii la termen!! E mai bine asa. Macar la 37 de sapt sa ajunga toate burticile si apoi putem sa ne-ntrecem in nascut. :D
Doamne vorbim de parca maine poimaine s-ar intampla. O sa ne plictisiiiim, epuizam toate subiectele pana in decembrie cand incep nasterile
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
ELEnNa_12 spune:
Ioana_55, felicitari pt cucul din burtica. Sa ai sarcina usoara si nastere la termen!
Mena, te cert si aici :P Fie-ti mila de poftele noastreee!!
Mie la 12 sapt dr. Hadi mi-a zis ca e 80% fetita. Cand m-am dus la echo de 16 saptamani nu-i venea sa creada ca mi-a zis ca-i fata. :)) Nu credea ca a gresit... ca era cuc toata ziua. Eu deja visam la impletit de coditze, la o fetita blonda cu ochi albastri ... ta-su se impacase cu ideea ca tre' sa angajeze bodyguarzi .. :)))) Era totul perfect... si cand colo: Uite ca are testicule si penis, e baietel 99,9%. La morfo de 20sapt ne-a aratat in toata splendoarea bijuteriile, am pus poza pe FB (ca aici nu stiu cum se incarca poze) si nu au mai existat deloc banuieli. Insa la 6 sapt la prima echo eu am simtit ca am baiat, desi imi doaream o fata... a fost ciudat totul la noi :D
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui ELEnNa_12 tweety e grav cu laptele la tine. Sa stii ca eu nu eram o mare bautoare de lapte. Pana acum vreo 3-4 saptamani nu m-am atins deloc de el toata sarcina ca l-am vomat de cateva ori si apoi numai daca il priveam mi se facea rau. Dar acuuuum, pfff, m-am indragostit de el beau cam 1l litru pe zi. Cand o sa-ti vezi pe bebe papacios si pofticios nu o sa te mai gandesti la tine ca te topesti de dragul lui si o sa te bucuri ca papa mie imi face foarte bine laptele la arsuri.desi nu beam inainte deloc acu vreau nu vreau ,bag cate un pahar seara.chair voi va confruntati cu arsuri deja? cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012 |
ELEnNa_12 spune:
Eu n-am arsuri inca. Si sper sa nu am ... ca am tras destul pana la 5 luni am fost cea mai buna prietena cu buda. Am vomitat si inima din mine , non stop, la orice ora din zi si din noapte. Asa ca sper sa scap macar de o simptoma :)))
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Elena, am si eu o dispozitie f proasta, iar el uneori, parca e la fel de hormonizat ca mine. Problema la noi e ca el lucreaza de acasa si incepe sa nu-i convina si nu intelege de ce eu nu pot pleca de la birou mai devreme (nu ca nu as pleca oricum mai devreme). Ma rog...nici eu nu mai am chef de prostioare si cred ca se acumuleaza energii de tot felul 19+ :)))) hi,hi ...aceeasi pb si la mine.atmosfera tensionata ce sa ii faci.la mine chiar am contraindicatie la tavaleala.e ok de ambele parti insa hormonii nu cred ca au creier si mai agita spiritele |
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kasha_ro
|
Primele 12 saptamani am trait cu perfuzii, lapte (1l pe zi) si cu piersici (pe care le vomitam), in rest nu tinea nimic organismul sau mi se facea rau de la miros. Acum nu am arsuri. Inca nu au inceput si sper sa intarzie sau sa se faca ca nu apar ca prea le-am avut pe toate pana acum. Lapte inca mai beau, in general dimineata daca ma trezesc cu greata si nu pot sa mananc sau nu am fructe, beau laptic.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X