Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Si mai adaugam o saptamana!

19+

felicitari, Blue

si noi am schimbat azi

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viki, si eu schimb! Bine ca suntem de aceeasi varsta, nu am cum sa uit :-)))

+21s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

Neatza, am mai facut neste modificari pe prima pagina. Carmen ai carucior roz, sa iti traiasca!
Sa nu va suparati pe noi daca nu facem modificari in fiecare zi;) O data la 2-3 zile si daca trimiteti Pm la userul comun nu vom omite informatii. La fel daca stiti deja numele beblului anuntati-ne sa-i facem publicitate si pe prima pagina:)
Si o ultima info, suntem un grup si trebuie sa stiti una din mamicile care scriu cu noi de la inceputul povestii ne-a rugat sa nu mai faca parte din Odisee. Nu stiu nici eu alte amanunte si nu este treaba mea decat sa va anunt, fiind un grup, de faptul ca cineva a plecat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Viki, si eu schimb! Bine ca suntem de aceeasi varsta, nu am cum sa uit :-)))

+21s Doamne ajuta!

bun asa

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Neata,
abia imi tin ochii deschisi de somn si trebuie sa-mi mai si tarasc trupul rotund pana la serviciu...

Tweety, nici eu nu suport laptele..am incercat sa fentez organismul cu lapte combinat cu muuulte cereale...digeaba, nu-i de mine. iaurturi, branzeturi insa, no problemos.

Blue tu nu poti sa iti iei concediu sau program scurtat?

Nu mai stiu cine scria de bebe miscator (parca pe facebook aseara sau azi). Girls, help me!!! Al meu a fost 'precoc' la miscari ins ensul ca l-am simtit la vreo 14 saptamani dar acum e mai timid. de simtit il simt in fiecare zi, nu-i asta chestia, insa il simt in general seara, nu la intervale regulate, nu misca burta nu nimic...Sa fie chiar asa de slabut sa nu poata da si el niste karate regulate si mai taricele?:)))

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianfeb2013

Neatza, am mai facut neste modificari pe prima pagina. Carmen ai carucior roz, sa iti traiasca!
Sa nu va suparati pe noi daca nu facem modificari in fiecare zi;) O data la 2-3 zile si daca trimiteti Pm la userul comun nu vom omite informatii. La fel daca stiti deja numele beblului anuntati-ne sa-i facem publicitate si pe prima pagina:)
Si o ultima info, suntem un grup si trebuie sa stiti una din mamicile care scriu cu noi de la inceputul povestii ne-a rugat sa nu mai faca parte din Odisee. Nu stiu nici eu alte amanunte si nu este treaba mea decat sa va anunt, fiind un grup, de faptul ca cineva a plecat.

imi pare rau ca a plecat o sa ii simtim lipsa

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:

Imi pare rau sa aud asta. Sper ca nu s-a intamplat ceva rau cu bb.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Am trimis si eu un mesaj spre contul odiseei cu info necesare
Desi si ieri si alaltaieri am incercat... nu se putea. Azi a mers. Super!!

Fetelor, eu nu vreau sa fiu prima care naste in odisee!! Vreau sa mai citesc din experientele voastre si apoi... sa merg si eu sa scot puisorul de la caldura :D
Dar lasa... mai bine sa nastem toate la termen ... si o sa citesc la Minuni de nov-dec experienta fetelor :D

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Neata,
abia imi tin ochii deschisi de somn si trebuie sa-mi mai si tarasc trupul rotund pana la serviciu...

Tweety, nici eu nu suport laptele..am incercat sa fentez organismul cu lapte combinat cu muuulte cereale...digeaba, nu-i de mine. iaurturi, branzeturi insa, no problemos.

Blue tu nu poti sa iti iei concediu sau program scurtat?

Nu mai stiu cine scria de bebe miscator (parca pe facebook aseara sau azi). Girls, help me!!! Al meu a fost 'precoc' la miscari ins ensul ca l-am simtit la vreo 14 saptamani dar acum e mai timid. de simtit il simt in fiecare zi, nu-i asta chestia, insa il simt in general seara, nu la intervale regulate, nu misca burta nu nimic...Sa fie chiar asa de slabut sa nu poata da si el niste karate regulate si mai taricele?:)))

18+

Bubble, nu cred ca e o problema ca nu misca foarte puternic in fiecare zi nici bebelina mea nu isi face simtita prezenta la fel in fiecare zi... atata timp cat il simti e ok si mai e posibilitatea sa se intoarca cu spatele si atunci chiar nu il simti o sa fie din ce in ce mai activ in saptamanile urmatoare

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Citat:

Imi pare rau sa aud asta. Sper ca nu s-a intamplat ceva rau cu bb.

19+

Bebe e okey!!

18+

Mergi la inceput