Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Neata!

Bun venit noilor sosite!

Imi cer scuze, am uitat nick-ul fetei cu menstra peste sarcina: Felicitari!!! Se mai intampla si minuni. Sarcina usoara!

Noi ne intalnim sapt viitoare cu consultantul de la RM si vedem ce si cum. Abia astept sa vad si noua maternitate.

Eu am o stare naspa: nu mai pot sa dorm noaptea din cauza rinitei de sarcina. Voi aveti? Mie m-i se infunda nasul cu coji (scuze detaliile) si nu mai pot respira. Azi noapte m-am trezit la 4 si nu am mai putut adormi, iar dimi ma durea capul maxim. Sunt intoarsa, m-am si certat cu jumatatoiul, total aiurea...

18+

Da patesc eu exact la fel . Total neplacut!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna dimi

Mena, Blue, si eu patesc la fel . Ma sufoc, am ceva in nas si in gat, groaznic.

Carmen, felicitari pentru fetita . Hai ca mai apar si printesele.

Aschiutza, nu mai fii suparata . O sa-ti vezi domnisoara mai bine data viitoare . Felicitari.

Kasha, inteleg ca nu o sa se apuce nimeni sa schimbe sistemul pe sanatatea copilul sau. Dar daca aveti posibilitatea, mergeti la privat. Merita un efort financiar pentru momentul asta unic .

Mena, distractie placuta la nunta! Sa nu exagerezi cu statul in picioare.

Mys, multi ani fericiti innainte!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

carmen, felicitari pentru printesa

fetelor, pana acum se pare ca frectia cu spirt si ceaiul fierbinte cu miere si laptele fierbinte cu miere imi priesc o sa imi fac si un fresh de portocale mai incolo acum nu ma mai doare capul, doar behai si mai stranut un pic si ma ustura nasul si gatul dar ma fac eu bine

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Blue , Mena : eu de cand sunt mica am alergie lòa polen , mirosuri din natura in special ..fan .. frunze ..cu sarcina ..am vazut o ameliorare ..eu luuam claritine , aerius ..acum am mai avut dar nu cine stie ce ... la mine simptomele s-au diminuat ..oricum toate astea vin pe un fond alergic : shi mama , tata , frate.miu au ... sotzul zice ca poate bebe seamana cu el sa nu se chinuie cu alergia asta

Elena : da stiam ca doar cazarea dar si consultatiile , fara reducerea de 8 mil ... oricum nu stiu preturile sunt mai mari la nasteri ... inca nu am facut calculul sa vad daca sa merita ..dar cum voi ( si Blue adica) va duceti saptamana viitoare ..poate elucidam misterul ...

legat de Lapte cu Miere . eu nu pot pune gura pe lapte : de cand sunt mica nu pot bea lapte .. nu ca am o alergie ..ma manifest intr-un fel ..nu pot sa-l vad shi gata ..doar in combinatzii : creme cu lapte papa , milkshake beau ... lapte condensat puneam in cafea ... lapte simplu sau cu miere , zahar cacao nu ... sper sa nu vomit can o sa-i dau lapte lui bebe ..nu cand alaptez aia e alta treaba care debia ashtept sa vina ... dar cand o sa torn lapte fiert in cana pt puiutz :) toata lumea rade de mine pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Si mai adaugam o saptamana!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Vikisor, nu nu fierbinte!! No way! Inflamezi amigdalele, nu e bine!! Sa fie cald, sa il simti mult mai cald decat temperatura camerei (desi asa e recomandat) insa sa nu te frigi pe gat cu el ca maine ai amigdalele duble! Crede-ma ca io ma stiu dintotdeauna cu problema asta

Blue_sea, ce aveti bre cu saracii jumatatoi? Va certati toate cu ei?! Ori suntem prea hormonate, ori nehormonate, noi mereu avem ceva de comentat :D Nu ca ei ar fi usi de biserica... dar eu de multe ori ma uit la mine ca mi se pare mereu ca nu e ceva bine si chiar daca nu e el de vina, always ii gasesc nod in papura.

Eu de nas infundat am scapat, vreo saptamana m-a chinuit si pe mine... dar de cand dau cu laptic cald dimineata si seara, ma simt minunat! Nu stiu daca e musai de la laptele cu miere, sau am eu noroc... dar lapticul de seara imi da si stare de somn si dorm mai bine. Incercati

Ieri la mine a fost zi de gateala, azi e zi de curatenie! :D

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

tweety e grav cu laptele la tine. Sa stii ca eu nu eram o mare bautoare de lapte. Pana acum vreo 3-4 saptamani nu m-am atins deloc de el toata sarcina ca l-am vomat de cateva ori si apoi numai daca il priveam mi se facea rau. Dar acuuuum, pfff, m-am indragostit de el beau cam 1l litru pe zi.
Cand o sa-ti vezi pe bebe papacios si pofticios nu o sa te mai gandesti la tine ca te topesti de dragul lui si o sa te bucuri ca papa

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Elena, am si eu o dispozitie f proasta, iar el uneori, parca e la fel de hormonizat ca mine. Problema la noi e ca el lucreaza de acasa si incepe sa nu-i convina si nu intelege de ce eu nu pot pleca de la birou mai devreme (nu ca nu as pleca oricum mai devreme). Ma rog...nici eu nu mai am chef de prostioare si cred ca se acumuleaza energii de tot felul

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Multumesc pentru urari tuturor fetelor. Nastere usoara si sanatate la toate.
Sa nu uitati sa mai adaugati o printesa pe prima pagina, sa vedem ce final va avea odiseea
Yupyyyyyyy, vine weekendul si o sa coc vinete si ardei ... daca mai am vlaga, o sa fac si niste zacusca

Carmen 17+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

elena, nu fierbinte e fierbinte la inceput dar eu nu pot sa il beau asa il las sa se raceasca

si eu am probleme cu nasul... mi se infunda teribil si asta de la inceputul sarcinii si dimineata curge de numai numai si uneori noaptea imi curge si sange din nas , dar fiind infundat aflu abia dimineata

cu jumatatile... uneori pur si simplu se afla in locul nepotrivit, la momentul potrivit si mai fac si gestul nepotrivit!

20+ cu printesa

Mergi la inceput