Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 6

kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor fetelor, pe mine ma cam ia raceala din pacate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bubble, m-ai amuzat teribil cu sotul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dankutza, frumos filmuletul! e scumpica foc aia mica ![]() ![]() propolis dar nu tinctura ca e cu alcool,aspirina vegetala (salix) ,oscilococcinum,septilin.mie mi-a trecut in 2 zile ![]() ![]() |

ELEnNa_12 spune:
tweetisor, va tin la curent cu ce imi zice consultantul saptamana viitoare, insa asa cum ti-am zis , noua nu ne-a pomenit de carduri. Si nu am vrea sa facem... Deci vom vedea ce zic.
Cat despre Stem mai ieftin da, este valabil. Daca iei pachetul Extra(cel mijlociu) ai 8 milioane reducere la stem. De alte reduceri nu stiu sa fie...
kasha_ro, DAAA s-a deschis noua maternitate si ieri s-a nascut primul bebe in maternitatea cea noua :D, am citit un mic articol la ei pe FB, au pus si o poza cu baietelul
Uite aici info, si au mai pus pe FB ulterior o pozica cu bebe si parintii lui fericiti :) : https://www.facebook.com/notes/regina-maria-re#539;eaua-privat#259;-de-s#259;n#259;tate/dario-primul-copil-n#259;scut-la-spitalul-b#259;neasa/404642779594899
Ahhh, nu merge linkul. Cine e interesat poate sa caute pe FB : Regina Maria si acolo gasiti si pozica si articolul.
Eu nu mai am rabdareee, si maine m-as duce sa nasc
Am fugit si eu la zooooomn
cu
nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

carmen_76 spune:
Simina_kin la multi ani cu intarziere; sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi iubita, fericita si sanatoasa. Sa te bucuri de bebelul tau.
Acum, sa va dau o veste ... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ... tati este in al noualea cer si mami la fel
Carmen 17+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mys spune:
citat din mesajul lui carmen_76 ... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ... |

Aseara am sarbatorit cu sotul 4 ani de casatorie si am fost la restaurantul chinezesc de la Baba Novac, am mancat ca sparta

Mami lui Matei si

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

tweetisor spune:
citat din mesajul lui carmen_76 Simina_kin la multi ani cu intarziere; sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi iubita, fericita si sanatoasa. Sa te bucuri de bebelul tau. Acum, sa va dau o veste ... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ... tati este in al noualea cer si mami la fel Carmen ![]() ![]() |
felicitari ..incet incet vin si pritzesicile din urma ! ne echilibram un piculetz

tweetisor spune:
citat din mesajul lui ELEnNa_12 tweetisor, va tin la curent cu ce imi zice consultantul saptamana viitoare, insa asa cum ti-am zis , noua nu ne-a pomenit de carduri. Si nu am vrea sa facem... Deci vom vedea ce zic. Cat despre Stem mai ieftin da, este valabil. Daca iei pachetul Extra(cel mijlociu) ai 8 milioane reducere la stem. De alte reduceri nu stiu sa fie... kasha_ro, DAAA s-a deschis noua maternitate si ieri s-a nascut primul bebe in maternitatea cea noua :D, am citit un mic articol la ei pe FB, au pus si o poza cu baietelul ![]() Uite aici info, si au mai pus pe FB ulterior o pozica cu bebe si parintii lui fericiti :) : https://www.facebook.com/notes/regina-maria-re#539;eaua-privat#259;-de-s#259;n#259;tate/dario-primul-copil-n#259;scut-la-spitalul-b#259;neasa/404642779594899 Ahhh, nu merge linkul. Cine e interesat poate sa caute pe FB : Regina Maria si acolo gasiti si pozica si articolul. Eu nu mai am rabdareee, si maine m-as duce sa nasc ![]() Am fugit si eu la zooooomn ![]() ![]() ![]() |
da de reducerea aia stiam ..dar in acelashi timp daca iei primul pachet si faci stem beneficiezi de al doilea ... vedem ce zice ... ca uite la Blue s-a dovedit ca au mai scazut tarifele putzin la Stem ... vedem ..bine ar fi sa fie asha ..ca na acum sunt shi multzi competitori pe piatza ...
fetele e vineri !!!! weekend acusi ... mergem la o nunta la buzau ..deci nu prea o sa am parte de odihna dar debia ashtept si nunta :)

mena1906 spune:
citat din mesajul lui carmen_76 Simina_kin la multi ani cu intarziere; sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi iubita, fericita si sanatoasa. Sa te bucuri de bebelul tau. Acum, sa va dau o veste ... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ... tati este in al noualea cer si mami la fel Carmen ![]() ![]() |
Felicitari pentru printesica!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013

In love with my little kid :X

ELEnNa_12 spune:
Tweetisor, nu nu, daca iei pachetul Stem si primul pachetul (Premium) pentru nastere, beneficiezi DOAR de conditiile DE CAZARE ale pachetului 2 (Extra) (adica vei sta in rezerva single), dar nu mai beneficiezi de reducerea de 8 milioane de la Stem si de cele 3 consultatii neonatologice/pediatrice ulterioare nasterii (timp de 3 luni/ cate una pe luna) si de screeningul ala cardio. Deci atentie la interpretare. Ca eu l-am terorizat pe consultant sa-mi explice exact toate beneficiile si costurile aferente.
Carmen_76, desi te-am felicitat si pe FB, iti zic si aici felicitari pt pasarica, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare! :*
Neatza Mena , un laptic cald cu miere?!
Mys, felicitari pt cei 4 anisori de casatorie. Multi multi inainte!! Va doresc sa le pierdeti numarul :D Adica sa fie fara numar fara numar (Vreau si eu chinese food!!!
)
cu
nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

mena1906 spune:
citat din mesajul lui ELEnNa_12 Tweetisor, nu nu, daca iei pachetul Stem si primul pachetul (Premium) pentru nastere, beneficiezi DOAR de conditiile DE CAZARE ale pachetului 2 (Extra) (adica vei sta in rezerva single), dar nu mai beneficiezi de reducerea de 8 milioane de la Stem si de cele 3 consultatii neonatologice/pediatrice ulterioare nasterii (timp de 3 luni/ cate una pe luna) si de screeningul ala cardio. Deci atentie la interpretare. Ca eu l-am terorizat pe consultant sa-mi explice exact toate beneficiile si costurile aferente. ![]() Carmen_76, desi te-am felicitat si pe FB, iti zic si aici felicitari pt pasarica, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare! :* Neatza Mena , un laptic cald cu miere?! ![]() Mys, felicitari pt cei 4 anisori de casatorie. Multi multi inainte!! Va doresc sa le pierdeti numarul :D Adica sa fie fara numar fara numar ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mmmm...laptic cald cu miereeeee....mmm!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013

In love with my little kid :X

Blue_sea spune:
Neata!
Bun venit noilor sosite!
Imi cer scuze, am uitat nick-ul fetei cu menstra peste sarcina: Felicitari!!! Se mai intampla si minuni. Sarcina usoara!
Noi ne intalnim sapt viitoare cu consultantul de la RM si vedem ce si cum. Abia astept sa vad si noua maternitate.
Eu am o stare naspa: nu mai pot sa dorm noaptea din cauza rinitei de sarcina. Voi aveti? Mie m-i se infunda nasul cu coji (scuze detaliile) si nu mai pot respira. Azi noapte m-am trezit la 4 si nu am mai putut adormi, iar dimi ma durea capul maxim. Sunt intoarsa, m-am si certat cu jumatatoiul, total aiurea... 18+