Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 5
ELEnNa_12 spune:
Lidia, eu astazi am facut ciorba de perisoare si pui cu smantana (mega-caloric). Ce treaba are smanatana si oul? De ce sa nu avem voie?! :(
Nu e bine sa exageram cu nimic, e aceeasi treaba ca si inainte de sarcina, daca nu papam muuuult sa ni se faca rau nu e nicio problema. Eu mananc in continuare oua, cam la 2 saptamani - ideea e sa nu le faci foarte moi, trebuie sa fie galbenusul mai tare, sa fii sigur ca a trecut de pragul de 65grade la fierbere, nu mi-a zis nimeni sa nu pap ... Ori eu sunt pofticioasa, nu as rezista la nimic :D
Moama ce de cuculeeetzi
Eu toata viata mi-am dorit o fetita, nu m-am vazut mama de baietel niciodata... dar a fost sa fie baiat, si am simtit asta din prima zi cand am aflat ca sunt gravida. Sotul voia baiat . El e mega pasionat de masini si motoare mari, rally si drift, mecanica si electronica... dar a zis ca el si fata daca ar avea, ar baga-o sub masina de la 1 an :))) Asa ca... nu era oricum o problema pt el...
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
mena1906 spune:
De cand ma stiu mi-am dorit un baietoi . Cand am ramas gravida am simtit ca e fata si m-am contrazis cu toata lumea care imi zicea ca e baiat...pana am vazut cu ochii mei :))
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
ELEnNa_12 spune:
Da eu nu cred in instinctul asta... io zic ca simt ca era baiat, dar la fel de bine putea fi fata. Toata lumea imi zicea ca e fata :))) parintii, bunicii ... toti prietenii... mai putin nasii copilului si noi, care eram siguri ca e flacau. :)) Mama nici dupa ce am fost la eco si mi-a zis prima data ca e baiat nu a crezut... si tot zicea ca lasa ca vezi tu urmatoarea eco... si urmatoarea tot baiat a dat :)) si atunci am luat si poza cu cucu de la dr. si s-au convins si ei .. :))) Dar si acum cand merg la eco ma intreaba mama daca tot baiat a ramas , e nebuna :))
E la ghici... ca ai simtit bine sau nu in timpul sarcinii, nu se stie. E exact ca la loterie, ai 50% sanse sa nimeresti! :D ca neutru nu poa' sa fie :))))
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
vikisor spune:
fetelor, pe mine ma cam ia raceala din pacate am ajuns acasa la 6 si am dormit pana la 8.30 si acum sunt iar rupta de somn. ma doare capul si imi curge nasul, ma ustura gatul si ma simt racita cumplit! exact asta imi lipsea!
bubble, m-ai amuzat teribil cu sotul cred ca si al meu ar face la fel cand am facut amnio era ca un leu in cusca... parca pe el trebuiau sa il intepe nici nu ma gandesc cum o sa fie cand o sa nasc vorba voastra: il sedez pe el bine si apoi pot sa nasc si eu linistita
dankutza, frumos filmuletul! e scumpica foc aia mica
20+ cu printesa
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Deci eu am avut o zi de tot ..... : - e sigur ca e fetita si nu ma incinta tinind cont de cit de misogina si inapoiata in anumite privinte e mentalitatea din Germania - doctorul s-a uitat f rapid, s-a grabit - pt ca bebe isi tinea mina si piciorul in fata corpului nu ne-a facut nici un filmulet, nici un cd, nimica ca nu a avut doctorul rabdare sa se miste - am plecat super dezamagita de acolo - la sfirsit, pe drum m-am certat tare cu sotul si acum nu ne vorbim Mda, cam asta a fost ziua noastra deosebita. .Acu sunt cu nervii la pamint, deprimata de numa numa si doar as plinge. A propos doctori si asistente, nu stiu cum ii raspund acu, scuze (scriu in graba, in curind duc juniorul la culcare): asta e ce numesc eu mentalitate est-europeana, sa nu fie cu suparare. Voua vii se pare normal ca un doctor sa se comporte ca la usa cortului sau egal, numai sa isi faca treaba iar o asistenta sa fie acra pina nu mai poate, ca si cind ar fii vina mea cit cistiga. Uite, mie nu mi-i se pare normal! Ei sunt platiti din ce cistig eu si familia mea, sunt platiti din bani publici si lucreaza cu oameni. Eu la serviciu meu trebuie sa ma port prietenos si respectuos cu clientii, asa le pretind si eu. Nici eu nu cistig luna de pe cer pt asta! Din momentul in care isi pun halatul au o responsabilitate si trebuie sa si-o asume. Nu trebuie sa faca glume si sa rida cu mine, dar nici sa faca o moaca acra cind le cer sa imi aduca apa si sa ii faca scandal colegii de camera, operata de o zi, ca de ce nu imi aduce ea. Sau cum i-au facut scandal colegii care ii venea rau de la operatie si nu se putea tine pe picioare sa se duca la toaleta. Sau sa uite sa imi aduca masa timp de doua ore (si nu doar o data). Sau sa uite sa imi faca clexane si sa ma scoale la 12 noaptea ca sa mi-o faca. Daca voua vii se pare normal, mie nu, si asta e unul dintre motivele plecarii mele din tara si de aia nu topai in sus sa vad cum se depreciaza nivelul din spitalele de aici si nici nu am pic de intelegere. ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
ufff, aschiutza, imi pare rau
20+ cu printesa
Ioanact spune:
Buna seara!
citat din mesajul lui anca.b Multumesc mult [b]Ioana! Si felicitarile se intorc si catre tine! Am vazut ca este deja topic cu mart-aprilie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173926&whichpage=1 Felicitari si sarcina usoara! pupam printzesele de la constanta! Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu Povestea Nasterii |
citat din mesajul lui Ioanact Multumesc! Dar se pare ca a fost o alarma falsa, simptomele. |
Rectific.
Vine si bb 3.
Se pare ca a fost asa numita "menstruatie peste sarcina". A durat 2 zile.
Sarcini usoare in continuare si nasteri la fel de usoare cu bebelusi sanatosi!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) +5+
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
tweetisor spune:
vikisor : :( bea mult suc de portocale shi limonada cu miere ..eu sunt sigura ca are efect ... o supradoza de vitamina C naturala din freshuri ... shi kiwi e bine sa mancam
Elena : da shi eu ash vrea sa fie 10 rate , chiar m-ai facut curioasa , ne-ar usura mult shi noua plata mai les ca vom avea atatea cheltuilei daca vrem shi sa ne luam casutza, daca ai zici ca te duci sapt viitoare poate ne mai tzii la curent ..eu dupa 3 sept adik dupa morfo ma mai intalnesc cu acel agent ... sper sa fie reala shi chestie cu stem + sarcina mai iefitine cum a zis Blue
am iesit in parc ..shi am baut o sticla de juamte de pepsi dar nu mai `puteam de pofta :( asta e ..lam agitat putzin pe bebe shi i-am dat sa pape cateva e-uri ..am compensat cu multe fructe azi ..
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui tweetisor mena si eu am pus 3 kg in 2 sapt concediu :) Blue : ti-au retrimis recent oferta ..pe mine m.a mai tot sunat agentul lor de vanzari sa ma intrebe daca am luat o hotarare , in ce saptamana sunt ca sa nu ratez reducerea . dar cel stem ajungeau : 7500 plus nasterea 4900 cu o red de 5 _% ca e primul paceht si merg progresiv (5% , 10% si 15% vip )..oare s-o fi ieftinit ..ma gandesc ca au acelasi contract ... daca vine totul 9000 ..ar fi stem aprox 4400 ... atzi corespondat pe mail sau telefonic ..eu contractele le am de acum 2 luni de cand am fost sa vizionam maternitatea veche |
deci sa inteleg ca s-a deschis cea noua la RM?
am mai vbcu o tipa care a nascut la medicover si cica super ok si acolo.tot in jur de 90 mil.acuma depinde fiecare unde are doc care o monitorizeaza ca cica daca ceri cu doc dinafara platesti extra.
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui majia Simina, La multi ani . Bubble, multumim de casuta noua . Dankutza, si eu l abaiat am stat 4 luni acasa si apoi aveam chef sa fac altceva. Acum in schimb ma simt mai batrana si mai obosita si as vrea sa profit mai mult de bebelusul asta, poate o sa fie ultimul pentru mine. Asa ca parca m-as baga si eu la un an acasa cu bebe . Cand aud in ce conditii nasc unele mamici prin spitalele romanesti imi vine sa . Sa va spun cum am nascut eu, la privat in FR: singura in sala de nasteri care e si sala de travaliu, nu te muta nimeni de colo colo, am avut epidurala nu am simtit nimic toata nasterea, tati a ramas cu mine tot travaliu plus nasterea plus noaptea aceea (am nascut la 12:10), a putut sa vina cand a vrut la noi, baiatul l-am avut cu mine tot timpul (puteai si sa il lasi daca vroiai sa te odihnesti), ne-au invatat cum sa avem grija de ei, inclusiv baita, alaptare tot tot... Nu a trebuit sa duc mai nimic, ne-au dat tot de acolo. Din cate am inteles sunt conditii asemanatoare in spitalele private din Ro... Si bineinteles nu se pune problema sa ti se vorbeasca urat... 18+ |
da,merci...bucurestiul nu mai e micul paris de mult si trebuie sa ne obicnuim cu ideea chair daca unele fete care traiesc in alte tari privesc altfel problema si cred ca se poate schimba ceva in tara asta cu o mana de oameni bineintentionati.cel putin cand e vb de pielea ta in joc nu -ti prea vine sa dai piept cu sistemul ci cel mai intelep e sa te conformezi.intr-adevar romanul trebuie educat cu biciul.amezi,puscarie.insa poate cineva pe "'persoana fizica " sa se incumete sa faca asa ceva?degeaba facem calcule la cat pot castiga unii medici...poate nu asta e imp.imp ar fi ca macar sa isi mai respecte juramantul lui hipocrate.nu sunt toti la fel .mai sunt si "oameni" care lucreaza in sistemul medical si cunosc multi modesti si care-si fac treaba.isi iubesc meseria.se dedica.tre sa te rogi sa dai de ei.doc buni sunt destui la fel insa marea majoritate si-o iau in cap si nu mai au rabdare sa comunice cu pacietul sa te faca sa te simti in siguranta,sigur ati patit si voi.dar ce te faci cei mai multi carora oricat de mult le-ai mari salariul nu pot trai fara spaga.caz concret.medic(sef):150mil salariu nu traieste din salariu practic desi e la nievlul asta ci ...surpriza tot din spaga...nu se uita literalmente la tine poti sa mori chiar daca sanatatea ta depinde de un rezultat dat de el si care ar trebui sa fie rapid.si credeti-ma oamenii dau ca nu au ce face.si omul nostru face cam 10.000 euro pe luna poate si mai mult.din pacate cunoscand indeaproape pb cu sist medical in romania medicina nu mai este o vocatie ci doar o meserie.iar pacientii sunt simpli clienti.astfel fiecare trebuie sa se feresac cat poate de medic sau sa si-l aleaga cu grija.
kasha_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanakkk
DPN 11.02.2013 UM 07.05.2012 posibil fetita Merci mult! 15+ |
uau...felicitari.in sfarsit o inca o fetitz.hai fetelor cu fete sa mai echilibram un pic ca e jale cu atatia baietoi!!