Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

1. Vreau si eu user si parola pls pls pt albumul burticilor !
si pe Picassa si pe FB, desi acolo m-am adaugat la friends :).

2. Mamma mia! intr-o saptamana si jumatate cat am lipsit de pe net am pierdut vreo 3 capitole intregi!!!! inca n-am apucat sa recuperez cu cititul, desi m-am straduit :). plus ca e prima zi de lucru, dupa ce aseara am ajuns acasa din Grecia cu aftomobilul....si sunt cam varza de obosita, plus picioare umflate bonus...afara ploua.

3. ..dar azi implinim 7 ani de la nunta, si cred ca va trebui sa serbam cumva, poate mai pe seara .

Magda 18+
blogul meu

http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui maggie_33

2. Mamma mia! intr-o saptamana si jumatate cat am lipsit de pe net am pierdut vreo 3 capitole intregi!!!! inca n-am apucat sa recuperez cu cititul, desi m-am straduit :). plus ca e prima zi de lucru, dupa ce aseara am ajuns acasa din Grecia cu aftomobilul....si sunt cam varza de obosita, plus picioare umflate bonus...afara ploua.

3. ..dar azi implinim 7 ani de la nunta, si cred ca va trebui sa serbam cumva, poate mai pe seara .

Magda 18+
blogul meu

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

la multzi ani fericitzi impreuna !

da shi eu cand am fost in concediu pierdusem vreo 3 capitole , mi-a luat ceva sa le recuperez ..

sa te odihneshti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Maggie, bine ai revenit si felicitari pentru cei 7 anisori de la casatorie!!

Noi am schimbat saptamana si celebrez simtind niste inghiolteli in burtica:) super!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Mai fetelor, eu nu am nici un "nesting" In schimb jumatatoiul imi spunea ieri ca ra trebui sa schimbam gresia din hol, si evident si parchetul din living si, normal, sa zugravim in living! In conditii in care noi stam doar de 3 ani aici si totul e al nou si ok (mai putin parchetul pe care si eu l-as schimba urgent).

V-am spus ca i-am luat caretea "Tatal gravid". F draguta! Dar ce retine d'lui din ea?! "Auzi, aici zice ca iti creste cheful de " Degeaba ii explic ca tot ce vreau e sa zac pe canapea si sa savurez suturile lui fimiu'

19+

adevarul e daca nu faci acu schimbarile dupa ce se naste bebe nici ca o sa mai ai cum.dar sa dai lenevitul si savuratul lui bebe nici asa nu e bine.eu zic sa "fugi" cu bebe intr-o vacanta vreo 2 -3 zile sa se ocupe el :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Nestingul de ieri m-a cam potolit. Nu ma doare nimic dar nu am chef nici sa ma ridic din pat azi. Inca sunt obosita. Azi am facut o descoperire maaareee. Cand da pustiul cu piciorul sau cu pumnul imi salta burta:)))). A fost tare funny sa vad cum se ridica. Iar pustiul meu a inceput sa loveasca tot mai tare ca a prins puteri...poate de la fier, nu stiu dar din ce in ce da tot mai tare si uneori simultan picior-pumnisor.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

eu nu m-am dumirit cu celulele astea stem.mie mi-au dat oferta :celule stem recoltate din sange din cordonul ombilical-3590ron si tesut din cordon ombilical-1600ron.asta e pachetul complet la RM .azi m-au sunat pt o programare insa pana ajung la ei sa imi dea informatii exacte poate stie vreuna dintre voi care pt ce sunt.auzisem ca celulele stem se pot fol si la rudele de gradul 1.mie mi-au spus la telefon ca se poate recolta doar sange nu neaparat tesut din cordon.la ce poate fi folosit acest tesut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Nestingul de ieri m-a cam potolit. Nu ma doare nimic dar nu am chef nici sa ma ridic din pat azi. Inca sunt obosita. Azi am facut o descoperire maaareee. Cand da pustiul cu piciorul sau cu pumnul imi salta burta:)))). A fost tare funny sa vad cum se ridica. Iar pustiul meu a inceput sa loveasca tot mai tare ca a prins puteri...poate de la fier, nu stiu dar din ce in ce da tot mai tare si uneori simultan picior-pumnisor.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

cat de simpatic micul karatist

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

hello burtici

Felicitari Magda si multi ani fericiti in casnicie !

Legat de concedii asa as merge si eu la mareeeeeeeee dar cu unul in burta si unul pe langa.. cam greu acum; poate la anul- desi iubesc marea cred ca vom merge la munte ca sa nu fie vremea caniculara dar sa avem musai piscina

Nici eu nu m-am decis cu celulele astea stem unde si ce fel, probabil ca voi discuta mai intai cu oncologul lui Matei din Franta, in octombrie vom merge la control; din ce stiu eu se foloseste cu brio autotransplant cu celule stem in bolile de cancer (chiar daca e boala autoimuna, se filtreaza sangele si se foloseste doar tipul de celule necesar, nu e ca si cum "bagi boala din nou in organism"). Exista o buna compatibilitate intre membrii de gradul I ai familiei, dar nu este de 100%. Oricum noi vom preleva cu siguranta de la bebelina, desi nu este o necesitate, baietelul meu Matei a avut o tumora maligna, a facut tratamente si a fost operat si acum mai are un rest care s-a benignizat, nu a facut si nici nu l-ar fi ajutat un transplant de celule stem; totusi acest tip de "asigurare de sanatate sau pentru viata" merita toti banii, la cate boli nenorocite exista si tot apar, nu stii niciodata cum iti va fi de ajutor, mai bine dau niste bani degeaba decat sa am nevoie si sa nu pot obtine!
SANATATEA E MAI PRESUS DE ORICE !

Mami lui Matei si 19+ cu

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:

Magda 18+
blogul meu

bine ai revenit maggie

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Citat:

Magda 18+
blogul meu

bine ai revenit maggie si la multi ani pentru aniversare!!!

21+ cu printesa

Mergi la inceput