Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 15
denisamada spune:
Elena, atat cat inteleg eu din ce descrii tu, durerea nu e legata de sarcina, ci de coloana. (pentru ca spui ca se amelioreaza la miscare) Suna-l totusi pe ginecolog. Macar te va trimite sa te consulte cineva si sa stabileasca de unde e durerea si o sa o poti trata (sau macar ameliora). Nu e normal sa o ai/suporti!
Si eu m-am cam spart in figuri ieri si azi, nu atat cu nestingul, cat cu pregatirea unui eveniment. Sper sa nu patesc nimic... ca am tot luat pauze lungi si dese!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!
ardna11111 spune:
Elena, durrea pe care o descrii tu este cam de la nervul sciatic,nu cred ca are legatura cu sarcina.De cand sunt gravida si pe mine ma doare mai mult spatele jos, langa noada, si cand merg normal la plimbare. Probabil tu facand efort....te doare si mai tare
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 16+
ELEnNa_12 spune:
Denisa, ieri mai mult scriam la calculator decat faceam treaba... adica am luat si eu f multe pauze, dar nu conteaza atata timp cat tot am facut prea multa treaba decat fac de obicei. Deci daca intreci masura sper sa te simti ok ulterior... Dar daca esti harnicuta de fel ... atunci s-ar putea sa nu ai absolut nimic :*
Am vb cu dr. ca m-au certat fetele pe FB si mi-a spus ca iau 2 no-spa in seara asta. Una atunci cand am vb cu el si urmatoarea peste 3 ore. Daca maine ma simt la fel, sa il mai sun sa imi spuna ce sa fac. Mi-a spus ca nu este un simptom subit atata timp cat eu ieri am facut mai mult efort decat inainte, ceea ce inseamna ca mi-am facut-o cu mana mea, mai pe romaneste.
Asa ca ma linisteste, m-am cocotat in pat... si stau, si iar stau...
Va pup fetele mele, va doresc seara de sambata mai frumoasa decat a mea (sedentara)
Merci pt sfaturi si pareri.
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
ELEnNa_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardna11111 Elena, durrea pe care o descrii tu este cam de la nervul sciatic,nu cred ca are legatura cu sarcina.De cand sunt gravida si pe mine ma doare mai mult spatele jos, langa noada, si cand merg normal la plimbare. Probabil tu facand efort....te doare si mai tare UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 16+ |
Exact acolo ma doare. Dar dureri surde, si am zis ca daca ajung sa plang doar pt niste dureri de spate (care nu au fost deloc usor de suportat) nu vreau sa imi imaginez cum e la durerea nasterii. Eu sunt atat de sensibiloasaaa... si nu imi place durerea pt ca nu sunt rezistenta...
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ELEnNa_12 Denisa, ieri mai mult scriam la calculator decat faceam treaba... adica am luat si eu f multe pauze, dar nu conteaza atata timp cat tot am facut prea multa treaba decat fac de obicei. Deci daca intreci masura sper sa te simti ok ulterior... Dar daca esti harnicuta de fel ... atunci s-ar putea sa nu ai absolut nimic :* Am vb cu dr. ca m-au certat fetele pe FB si mi-a spus ca iau 2 no-spa in seara asta. |
Tot eu eram si pe FB. (eu si Ayla)
Te simti mai bine dupa No-spa? (eu raman la ideea ca tine mai degraba de coloana durerea ta).
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!
vikisor spune:
buna fetelor,
eu ma pregatesc sa ma uit cu soata la un film si sa mancam ecler l-am corupt si pe el am fost si mi-am cumparat o pereche de pantaloni de gravida de stofa (imi trebuie la munca) si i-am gasit la super pret, la 50 ron si mi-am mai luat si un sutien de bumbac ca daca tot m-am invatat cu ele si am luat si niste hainute pentru o colega ce abia a nascut i-am luat o pereche de pantaloni de trening si o bluzita cu maneca lunga pe care scrie i love you ... am zis ca o sa ii fie mai de folos decat inca o rochita dar m-au emotionat teribil toate hainutele alea minuscule am plecat de acolo cu lacrimi in ochi
vi pup cu drag si sa aveti o seara minunata!
21+ cu printesa
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ELEnNa_12
Exact acolo ma doare. Dar dureri surde, si am zis ca daca ajung sa plang doar pt niste dureri de spate (care nu au fost deloc usor de suportat) nu vreau sa imi imaginez cum e la durerea nasterii. Eu sunt atat de sensibiloasaaa... si nu imi place durerea pt ca nu sunt rezistenta... cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012 |
Cam ce descrii tu am simtit eu duminica trecuta. O durere insuportabila, care se lasa pe picioare si pe burta si care a trecut cu cateva secunde inainte de lesin. Medicul mi-a zis ca e sciatica, recomandarea: stat in pat, dormit pe pat tare, la durere puternica un paracetamol. Ii mai dau un no-spa cand se intinde la burtica. Atat. Nu putem sa facem altceva decat atat. A! La mine a survenit dupa ce am calcat o rochie si o camasa si am stat aplecata pt ca sunt ditamai iapa de femeie...deci...ce efort facusem???
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Neataaaa!! ne-am trezit? Ce papam? Eu sunt cu untulet si branzica si laptic...mmm...va invit!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
dankutza spune:
Maine incep munca. Dupa 2 luni de stat acasa, o sa-mi fie greu ca m-am obisnuit trantor. In fine, vroiam sa spun ca s-ar putea sa fiu mai putin activa pe forum. Cand o sa vin de la munca, o sa stea fi-mea calare pe mine si oricum cred ca o sa fiu chioara de somn, asa ca timpul de forumit va fi cam redus, dar macar o data la 2 zile o sa intru.
Simina acum 3 ani, m-a costat nasterea vreo 17-18 milioane. Cred ca 15 mil e cam putin. Banuiesc ca vrei epidurala? Anestezistul "costa" 200-250 lei.
Nu am sunat inca ca am citit destul de tarziu. O sa incerc sa sun maine.
Carmen dr spun ca daca DT a iesit bine si la eco si la analiza de sange, nu mai e nevoie de TT. Daca chiar vrei sa impusti un pitic de pe creier, ai putea sa mai faci o eco la 20 de saptamani. Mie mi-a dat sa fac uzualele de abia inspre sfarsitul trim I. Eu eram f la zi cu analizele inainte de procedura. Dar vreau sa fac niste culturi din col sa vedem ce e si pe acolo.
Monica La multi ani pentru Rares!
Elena ai grija de tine si nu mai face excese. Nu e bine! Eu, de cand, am rams gravi, nu-mi vine sa cred ce dezordine e in casa. Asta e! Nici nu invit pe nimeni!
Mena eu m-am indragostit de mamaliga fierbinte cu mult lapte rece si sare, mancat din castronel. e tare buna, mai ales ca se topeste mamaliga aia si nu mai e bucati cand da de laptele rece=rece. Mor dupa ea!!!
Bebe nu misca deloc si eu incet incet incep sa ma panichez, desi nu vreau. Cum sufar de scenarita, va dati seama ce prostii am in cap....
16 saptamani
simina_kin spune:
LA MULTI ANI DENISAMADA
Danku am glumit cu 1500.Hai mai punem vreo 700.....da nu mai mult. La nasterea Mayei am dat 1200 la gineco, 200 anestezist,100 la o moasa ( care a stat 1 ora si a plecat),50 la alta moasa, inca 50 la alta (ca na, am avut travaliu de aproape 2 zile), si ff mult marunt de 10 si 5 lei (in 2 sapt cat am stat am tot dat)....aa + 20lei sedinta la pompa electrica (la asistenta sefa de mame), + 30 lei gaurile pt cercelusi (tot la doamna "sefa"). Dc mai pun si cat a cheltuit sotul pt cumparaturile necesare de acasa......oricum nu ne incadram in nicio suma fixa.......copilasii sa fie sanatosi si noi pe langa ei sa putem sa-i crestem cum putem mai bine
Se vede treaba ca v-ati mutat pe FB. Am prevazut eu bine ca asa o sa se intample!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!