Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Elena eu am nascut-o pe maya la 35s , asa ca......o sa ai de unde citi . Pana atunci iti recomand povestile nasterilor de la "nasterea unei stele" sau semnaturile mamicilor

Mda... nici eu nu trag speranta sa ajung kiar la termen... dar macar in 2013 sa ajung in formula asta.

Echografia nu e perceputa de bebe ca sunet.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

De Pisigri mai stiti ceva, fetele din Iasi la cine faceti morfo de trim 2?

Stiu eu! Pisigri e intr-o luuuuuuuunga vacanta la mare!

Pentru care o invidiez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor

va servesc un ceai cu miere, un laptic cu miere, o cafeluta, o ciocolata calda?

eu am dormit tare bine mi-am luat spray nazal cu apa de mare si am respirat si eu cat de cat normal in timpul noptii

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Buna tuturor,

Pisigri o sa fie invidiata de toate cu vacanta ei mare ... dar speram sa ajungem toate intr-o minivacanta. Si noi o sa plecam vineri la mare, sa faca plaja bebelina

Am o intrebare care nu imi da pace de joi seara,cand m-am intors de la medic .... pana la morfofetala de trim.II care o sa fie la 23 saptamni (adica la sfarsitul lui septembrie) conform indicatiilor dnului doctor, nu mai am de facut nicio analiza .... eu stiam ca sunt cateva care se fac in trimestrul 2 si TT .... sa le fac eu de la mine putere, daca medicul a spus ca bebelina e dezvoltata armonios si ca sarcina merge bine?

Carmen 17+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Eu zic merci ca am apucat sa plecam la mare in iunie, ca pe urma au inceput probleme cu sarcina si a trebuit sa anulam tot... Dar bine a foooooooooost! www.facebook.com/media/set/?set=a.4348161301589.181305.1214264561&type=3&l=86b9ebb537" target="_blank">Dovada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Salutare si de la mine. Am cam lipsit zilele acestea dar o sa ma iertati ca maine imi sarbatoresc flacaul si trebaluiesc una-alta ca si-a invitat prietenii sa "suflu si eu in tort" (adica el )

Felicit pe toata lumea pentru eco bune si culori de carucioare si promit ca incerc sa fiu mai activa.

Paaaa

Monica de Zgatie si 14+ Rares
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Bunaaa fetelor!!
N-ati fost prea harnice azi... nici pe forum nici pe FB :D
Eu nu v-am putut scrie pt ca sunt plina de musafiri ... mai am vreo 3-4 ore si scap. Dar maine pe la 5 dimineata vin altii :( sunt buna de cazare si stai in picioare ca fraiera si gateste pt 7 persoane. PFfff, obosita rau, am dormit si putin ... dar sper sa recuperez in noaptea asta somnic ca azi nici bebe nu m-a iubit prea tare... e si el obosit ... :*

Va pupic burticilor si va doresc un wknd placut, linistit... si sper sa reusiti sa treceti cu vederea temperaturile astea demne de iad... ( viva aerul conditionat!! )

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Deci...am luat canapea in bucatarie si alte scaune pentru masa din bucatarie si alte lenjerii de pat si o masa de calcat si...si o sa imi aduc sotul la faliment. Am casa vraiste si parca nu mai terminam o data de montat si de aranjat si de facut si de dres iar la munca sotul are o perioada full si nu poate sa inchida service-ul sa se ocupe de montat, ridicat, carat iar eu singura nu pot si nici nu are inlocuitor ca el e patron, el e angajat, el centreaza, el da cu capul. Iar pe mine daca m-a apucat nestingul nici el nu are saracu' liniste cu nebuna in casa ca eu vreau si de aia si de aia in casa mea si ... mai am un pic si ma duc si culeg craci sa fac un cuib in mijlocul casei...poate asa o sa fiu multumita :)))

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Deci...am luat canapea in bucatarie si alte scaune pentru masa din bucatarie si alte lenjerii de pat si o masa de calcat si...si o sa imi aduc sotul la faliment. Am casa vraiste si parca nu mai terminam o data de montat si de aranjat si de facut si de dres iar la munca sotul are o perioada full si nu poate sa inchida service-ul sa se ocupe de montat, ridicat, carat iar eu singura nu pot si nici nu are inlocuitor ca el e patron, el e angajat, el centreaza, el da cu capul. Iar pe mine daca m-a apucat nestingul nici el nu are saracu' liniste cu nebuna in casa ca eu vreau si de aia si de aia in casa mea si ... mai am un pic si ma duc si culeg craci sa fac un cuib in mijlocul casei...poate asa o sa fiu multumita :)))

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Fetelor, ieri m-am laudat putin pe forum ca m-a apucat nestingul si voiam casa luna. Dar luna, nu doar un sters de praf si dat cu aspirator. Am scos tot din dulapuri si am aranjat toate hainele, am facut curatenie in fiecare coltisor, barbate-miu a sters mobila pe deasupra si tot praful din casa, de peste tot! am spalat balcoanele, nush ... am frecat baia cu 1000 detergenti... de vreo 2 zile ma tinusem sa fac treburile astea, dar ieri am zis ca e momentul ca statea acasa si sotul. Eu am facut cele mai usoare dintre treburile enumerate, plus ca am lenevit si pe FB si pe forum ca ma plictiseam repede... sotiorul meu saracu facea incontinuu de toate...
Apoi seara am mers la o terasa cu niste prieteni... abia m-am ridicat de pe scaun si nu-mi explicam de ce ma doare atat de tare spatele. INGROZITOR de tare! Mi-au dat lacrimile de durere, nu ma puteam misca... am venit acasa tarziu si m-am pus in pat... dar surpriza... cand sa merg la baie, efectiv m-a taiat pe spate si mi s-au retezat picioarele de zici ca nu le mai aveam si am cazut jos. Ma ridicat sotul, nu intelegea ce naiba am... nici eu nu intelegeam, nu vedeam decat o durere surda incomensurabila...
M-am linistit... a venit dimineata devreme si am primit niste musafiri... prietene din copilarie(cu sotii din dotare), aveau o problema si trebuie sa stea la mine azi. ok ... dimineata am avt dureri de spate, dar traiam, adica erau ok, am mai avut asa cand faceam putin efort. Apoi am inceput sa gatesc, am pus masa, am aranjat una alta.... si gata. M-am pus cu ei la povesti, una dintre prietene e si ea graviduta cu DPN la inceput de februarie si nah, ne ziceam una alteia povesti ... Si am dat sa ma ridic din pat ... si din nou aceeasi durere imensa care nu se mai oprea... orice miscare cat de mica ma sfarama in bucatele... again mi-au dat lacrimile de durere... mi-am revenit dupa putina miscare. Dar ce vreau sa va zic este ca daca stau mai mmult de 5 min in aceeasi pozitie efectiv sunt terminata, nu mai pot sa ma misc, am dureri foarte mari de spate. Daca fac miscare, sunt absolut fresh. Ce ma termina este faptul ca sunt foarte foarte obosita si vreau sa ma odihnesc. Dar anchilozez efectiv asa cum ma pun nici cea mai mica miscare nu reusesc sa o fac pt ca mor de spate... si ADIO putere sa ma ridic nici cat sa ma duc la baie. Am nevoie de ajutor si sa ma rasucesc de pe o parte pe alta. Este ingrozitor... Scuze ca am fost atat de lunga si am dat atat de multe detalii dar vreau sa fiu sigura de faptul ca intelegeti ce simt si cum ma simt, si poate gasiti voi cauze, ca eu nu mai inteleg...

Saptamana trecuta dr. mi-a zis ca pleaca 10 zile in concediu. Adica pana miercurea viitoare. Dar sa-l sun in caz ca apare vreo problema. Si el mereu imi zice asta: Suna-ma pt orice ! Dar eu niciodata nu i-am dat niciun telefon pt ca nu am avut nevoie de info urgente... Si cand mi-a zis despre concediu i-am zis ca sper sa nu fie nevoie sa il deranjez pentru ca n-a fost nicio problema pana acum, sper sa nu fie nici de acum incolo.
Dar acum stau si ma gandesc ce am de facut... pe bebe il simt exact ca inainte, doar ca dupa atat de multa zarva nu i-am dat atentie micutului si s-o fi suparat pe mine... Dar io ce sa-i fac... ca n-are mama musafiri in fiecare zi si nici cheful de treaba nu e zilnic... deci sa ma inteleaga si el...

Acum ziceti voi... am motive sa-l deranjez in weeekndul din timpul concediului pe doctorul meu?! Durerile sunt mari, doar cand stau pe loc mult timp. Cand incep sa fac miscare ma simt absolut perfect. Dar nu ma pot apleca deloc. Ma imbraca sotul, ca sa fiu sincera cu voi. Ma trec niste sageti pe spate de innebunesc, nu pot sa ma aplec chiar daca nu mereu ma simt asa, nu risc sa ma prinda vreun junghi acolo aplecata ca nu ma mai pot ridica...

Iertati-mi lunghetea mesajului, si detaliile aferente... Acum am scapat de musafiri dar maine dimi vin niste prieteni de-a sotului ca au de discutat niste proiecte... si iar o sa trebuiasca sa fiu gazda, dar in niciun caz nu mai fac absolut nimic pt nimeni. O sa-i serveasca sotul si atat.
Dar eu ?! Eu?! ce ma fac cu durerile mele? Cand ma ridic de pe scaun/pat merg si ma comport ca o graviduta in 9 luni care a intrat in travaliu (din cate am vazut eu prin filme ), asa dureri mari am. DOAR DE SPATE! burtica nu m-a durut si nu ma doare absolut deloc.

Deci, sa sun doctorul??? El nu ma poate vedea, dar macar m-ar trimite undeva , mi-ar zice ce sa fac. Eu sunt constienta ca vor trece si de la sine insa nu vreau sa aiba vreo legatura cu bebe, sau sa pateasca bebe ceva din cauza asta, si asa mai departe.
Lectia mi-am invatat-o! ADIO efort!!

V-am pupat fetelor! Merci pt citeala romanului

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput