Licurici de ianuarie-februarie 2009 (169)
Raspunsuri - Pagina 4
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Ah, a participat la munte la "Mini-Miss" si a fost pe locul 4 din vreo 30 de fetite, majoritatea mai mari. A cantat foarte frumos "Calul Balan", a defilat si a vorbit in microfon fara sa se intimideze de loc; a zis "Sunt Nadia Nicoiecu, am tei ani si sapte luni si sunt din Bucuiesti. Si atat, acum o sa cant" |
Super tare, bravo Nadia!
DarkBendis spune:
La Multi Ani, tizuta mica
Bravo, Nadia!
Bafta maine, Porumbita!
(eu trag tare zilele astea, abia astept vinerea, plecam in long weekend in Devon)
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
crisspy adica nu a fost bun sau nu a fost ce ai vrut tu?
tinem pumnii pt analize
naty f tare Nadia
dark ms
sper sa fie ok ca seara am programat degustarea la resto unde vreau sa facem botezul!
crisspy spune:
Multumim tiza
Porumbita nu a avut nici o legatura cu ce i-am spus eu sa faca...anyway, ce a fost, a fost, mi-a trecut pana a inceput petrecerea .
Pentru cele fara FB va las niste poze - sa-l vedeti pe Razvi ofticat ca vroia si el chestii de pe tava Andrei - pana la urma a ales si el din ce a ramas pe tava
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz nu merje pozele pe picasa domnisoara |
Sorry , gata, am remediat
roxanaz spune:
deci tortul putea sa fie si mai rau asa ca relax, a fost in regula
voi in loc sa dati cu oja copila.. radeti in jurul ei
avea bubise de caldura pe gat?
crisspy spune:
Da, bubitele sunt de la caldura, si ea si Razvi asa au facut toata vara. Le-am dat cu apa termala, se estompeaza pe moment si apar din nou. Scapam de ele cand scapam de caldura
Naty spune:
Fetelor, sunt tare necajita, Ioana are intoleranta la gluten. O sa tina regim fara gluten complet 6 luni si dupa aia mai vedem.
crisspy spune:
Naty imi pare rau! Dar abia acum s-a manifestat sau cum ati descoperit? E bine totusi ca exista destul de multe produse fara gluten.