** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (89)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
tanti sa stii ca acum vreo 2 luni asa era si Andrei, nu prea se ducea la alti copii, ma gandeam ca e vina bonei, ca nu il duce sa se joace ...dar acum s-a schimbat, sta cu copiii, cel putin pe cei care ii vede de cateva ori ii indrageste tare mult, imparte jucarii, pomeneste mereu acasa de ieri...iar de fetite nu mai zic! la bunici erau verisorii lui si cand se trezea dimineata intreba direct de ei si mergea afara sa ii vada o sa se schimbe, au perioade si perioade....si acum povesteste si de fetitele cu care ne-am jucat in concediu(era o fetita Maria de care i-a placut lui mult), de un baietel Luca pe care l-am vazut acum vreo 2 luni la munte
racusor2010 spune:
fetelor dragi de Bucuresti, hai sa ne vedem mai des! ca oricum iesim in parc, putem sa incercam sa ne mai adunam, ca de acum o sa se cunoasca piticii si o sa isi aduca aminte unul de altul si o sa se joace tot mai mult impreuna! mi-a fost tare drag de fiecare delfinas aseara
Alice_Elena spune:
Noi suntem in parc aproape in fiecare seara.
Oricum, m-am hotarat. Ziua marei la anu se face cu copii la loc de joaca. Nu mai fac acasa cu oameni mari care mai fac si mutre.. Deci sa nu va faceti planuri in perioada aia :)))
maurice spune:
pai pe data viitoare atunci...noi am stat la un loc de joaca aproape de unde ati stat voi, ochidut il stie, e de copii mai mici. Sara e dornica sa se joace, ii plac mult copiii, dar e normal ca pana la 3 ani sa nu stie sa se joace cu alti copii, ci doar sa le caute compania, sa se joace langa ei.
coteasca spune:
Ce dragut ca v-ati intalnit, data viit, cand o sa se mai faca intalnirea delfinasilor o sa venim si noi!
Asteptam poze
Cat despre Idr pt inscrierea la cresa, cica nu se mai face, or sa se anunte si cresele ca sa nu mai ceara analiza asta! abia astept sa ajung si eu diseara la tudor, mi-e un dor de el...parca nu se mai face o data 16:30 sa sparg usa
va pup
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
Victo spune:
gata concediul..am facut la km de ni s/a acrit..pana la urma copiii s/au obisnuit cu atata drum, dar a anul ma voi pregati din timp si voi cumpara dvduri portabile. au mai dormit, s/au mai batut, au tipat, au scuipat, noi am tipat la randu/ne, s/au jucat si frumos..
pe S il voi trimite de maine singur la socri, la tara, sa respir si eu un pic, o sa ma plictisesc doar cu M :):)
la cat sunt de nebuna, mi/e dor si sa merg la serviciu :):)
dar mai am in plan saptamana asta pus recolte la borcane si apoi sunt buna si de mers la lucru..pana hat de Craciun.
ochidut spune:
Intalnirea de ieri a fost o placere ca de obicei, delfinasii unul mai simpatic si mai frumos decat celalalt. Racusor, cu siguranta ne mai intalnim, i-am promis si Adrianei. Maurice imi pare tare rau ca nu ne-am vazut
Eu va pup doamnelor, sa aveti grija de delfinasi si ne vedem in septembrie. Sa imi urati succes pe drum, sa aiba Larisa rabdare.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Mycya spune:
neata!
bea careva un pahar de lapte caldut ? aici e cam rece de 2 zile , cred ca se apropie cu pasi repezi toamna
La Multi Ani Catarina!!
am vazut pozici de la intalnire e asa frumos ca va intalniti. La cat mai multe , numai asa ne clatim si noi ochii
eu va citesc zilnic dar nu am ce sa scriu, va zic ca sa nu credeti ca nu sunt pe aici
sa aveti un weekend cat mai frumos