** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

matusa, ma bucur ca ducu e ok, sper sa nu faca never ever viermisori! noi le-am facut mai repede analizele, speram sa scapam cat mai repede de ei, oricum, vdm daca vom incepe pe 3...

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si apoi urmeaza Cosmin la analize, apoi trec la neamuri, apoi la colegi si cand termin si cu ei, trimit vecinii la analize...si ziceti ca sunt cu toate acasa, nu?

paula, pune-ma si pe mine pe lista ta , ca is restanta cu controlul la sterilet... si nu prevad sa merg prea curand

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dau o mare cat un delfinariu, ca eu nu-mi pot tine ochii deschisi de somn . si, culmea, am dormit bine

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Multumesc fete de incurajari cu afacerea! Mai am o sapt , doua pana deschid, tb sa imi angajez o fata. Si nu cred ca mai mergem la mare... Dupa ce deschid mag sigur nu mai pot. Iar inainte.. E cam nasol... Ca platesc chirie aiurea si io merg la mare :) plus ca mai are si vasi un weekend in care e ocupat... No, asta e! Dar mi-ar fi placut pt v sa mergem un pic la mare.

Si cum ziceam zilele trecute, roata roata merge :) m-am laudat cu adormitul rapid, acum iar dureaza 40 min adormitul :) azi noapte a plans mult prin somn, a dormit tare rau. Si io la fel... Dar nu is prea obosita...

No, gata cu mesajul. Mai intru mai tarziu

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata

Despre intalnirea de aseara, ce pot sa va spun ca am vazut niste copii superbi prietenosi si in special 2 mai zambareti(Mara si Raducu) eu care am un of ca nu am si o fetita m-am indragostit de fetitele de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata
da-ti si la mine o cafea mare? a plecat bona cu ambele fete pe afara (uau! ce bine e!) si, pentru relaxare, tre' sa ma apuc de curatenie generala. Yupiiiiii! Fericire maxima!

Un pupic la mamici!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Fetelor, da' unde v-ati intalnit ? Eu credeam ca va vedeti la poarta cu statuia, pe campia libertatii, acolo l-am trimis pe sot cu Sara Ce rau imi pare ca nu ne-am vazut ...

Mergi la inceput

Acolo a fost punctul de intalnire, dar ne-am dus in parculetul de langa scena unde se canta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

Tanti si eu m-am indragostit de fetitele de aseara! dar mi-a placut de Andrei al tau cel mare ca e foarte grijuliu, se juca Andrei cel mic la locul ala cu morisca, si incercam sa il tin, sa nu ii sara alti copii in cap si mi-a zis Andreiul tau ca nu sare si nu pateste nimic

ai niste copii foarte frumosi si cuminti

Maurice eu am ajuns mai tarziu si fetele erau la un loc de joaca,foarte aproape de intrarea principala, in stanga fata de fantana...

am scris si pe FB avem niste fetite minunate in delfinariu Andrei s-a indragostit de ele, ca aseara povestea acasa cum a papat el cu Mara pufuleti, erau tare simpatici cum stateau amandoi pe bordura si se tot duceau sa isi ia cate un pufulete... cu Larisa a facut frumos schimb de masinute, bine, noroc ca larisa, frumusetea mica, e si intelegatoare, ca Andrei le-ar fi luat pe amandoua el cu Medeea nu prea s-a jucat, doar s-au adunat toti copiii la un moment dat in jurul unei bancute, unde erau jucariile lui Raducu

pe Raducu toate mamicile l-au luat in brate, de dorul unui bebe

la plecare s-au pupat copilasii toti intrei ei si Andrei l-a pupat pe Raducu pe piciorus, nu stiu cum de i-a trecut lui prin cap sa il pupe pe piciorus

cu Matei de tanti nu prea ne-am jucat, dar il stia Andrei pe Matei al Oanei, ca s-au dat impreuna in masinute...si stia ca e un Matei cu care ne-am jucat si un Matei cu care nu ne-am jucat

a fost frumos aseara, desi nu am apucat sa stam prea mult la povesti, delfinasii si delfinasele niste frumosi , iar mamicile una si una!!

va o sa pun poze candva, weekendul asta

Mergi la inceput

Asa este Alina Andrei baiatul cel mare are grija de obicei de Matei ii zice cand nu are voie ceva si il ea din locul respectiv
Cu Matei din pacate nu este foarte sociabil, are decat vreo 2 fetite unde se intalneste la locul de joaca si decat cu ele se joaca, in rest nu se duce la alti copii, sper ca din toamna cand il dau la cresa sa fie mai sociabil
Matei at cand l-am tinut eu in brate pe Raducu a venit la el si il tot pupa pe manute ,picioruse, i-am zis sa il luam acasa si a zis ca nu

Mergi la inceput