** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani Catarina!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

La multi ani si de lanoi!!!

L-am vazut si pe bebe acu 2 zle,are aproape 1kg, s-a ntors cu capu in jos si plkacenta s-a rdicat si nu mai am dureri.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Fetele, cumnata mea e insarcinata in 22 saptamani, au descoperit la eco -lichid amniotic in excces, eu nu mai tin minte daca a fost cineva din delfinariu cu astfel de probleme.
Poate ma ajutati. Nu stiu ce sa o sfatuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

matusa, eu am avut lichid in exces la sarcina cu Natalia. In primul rand sa faca morfologia de trim 2; acolo se va verifica daca bebe inghite lichid (adica se verifica stomacul), apoi se verifica intestinele si rinichii. E posibil sa nu gaseasca nimic. Tot la morfologie se verifica alti parametrii specifici sindromului Down si inca vreo 2 (parca), apoi se verifica caputul lu' bebe. Sa ii spuna ecografistului (sa mearga la cineva ca-lumea) ca are lichid in exces. Bine, in mod normal, ecografistul ar trebui sa descopere singur si sa cauze cauzele. Sa stai oricum linistita, de cele mai multe ori, lichidul in exces nu arata vreo boala a bebelusului. A! Si se face ecografie de control la 1 luna sa verifice cantitatea de lichid.

laurika, grasun bursucelul! Sa stea in burtik pana la termen.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata fetele.

Adriana, multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

L-am vazut si pe bebe acu 2 zle,are aproape 1kg, s-a ntors cu capu in jos si plkacenta s-a rdicat si nu mai am dureri.

e bine fara dureri, nu?

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

urez si eu Catarinei cu intarziere

nu e nimeni prezent la o ? . tocmai am descoperit ca nu mai am gaz , va fi amuzant de gatit azi doar la cuptor

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Unde sunteti fetele?
Eu am avut niste zile de tot rahatul .
Joi mi-am pierdut telefonul. Nu-mi explic cum si unde. Am venit de la lucru, pe masina am vb la telef, nu m-am oprit nicaieri si acasa, dupa 1/2h nu-l mai gaseam. Suna, dar nu raspundea nimeni. L-am blocat si mi-au dat alta cartela cu acelasi nr. Asa rau imi pare dupa el, dupa pozele si filmuletele cu Raul, si duap nr de telef din el.
Vineri a plecat Cosmin cu Raul si cu bunicii la munte, la Baisoara, eu nu m-am dus ac nu ma simt bine. Mi-e tot rau si ma doare capul ( nu sunt insarcinata). Am uitat sa-i pun bluze mai grosute, ei au uitat cheile de la cabana acasa , asa ca s-a intors Cosmin noaptea dupa chei si i-am trimis si haine, 2 ore dus, 2 ore intors.
Si azi, cred ca mi-am rupt degetul mic de la piciorul stang. M-am lovit cu picorul de cosul de cumparaturi( de fapt de rotila lui), cum eram in slapi, am vazut stele verzi cand m-am lovit. Nu stiu daca e rupt sau nu, mi s-a umflat un pic, si in loc sa-mi treaca durerea, urca in sus pe picior. Dar pasesc pe el, pe picior, e adevar la asa, mai pe lateral, sa nu calc si cu degetul mic...poate de aceea ma doare piciorul in sus...
Am programare la ginecolog maine, si mie nu mi-a trecut ciclul, vad ca ma tine o luna.
No, cam asta e viata mea din ultimele zile...astept sa treaca o data ghinionul asta!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Paula, cum sa te tina, mai o luna???? ceva nu e in regula..

eu dupa cum stii, ieri am fost ocupata sa ma coc in suc propriu :):)

sunt obosita, da nu ma intrebati de ce. mi-e lene si sa ies din casa..mi-e lene sa fac orice. ar fi bine sa citesc si eu macar o carte, ca n-am facut nimic concediul asta.

oricum, ma misc de colo colo, mai fac o mancarica, na..sa nu murim de foame, totusi.mai strangem jucariile.

e ciudat cumva fara S acasa..liniste mai multa, ne amintim cum e cu un sg copil:):) dar fata de anul trecut, vrea sa stea de vorba cu noi la telefon. il simt vesel si ma bucur pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cu intarziere si cu multe scuze, la multi ani domnisoara frumoasa Catarina! Sanatate si o copilarie de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Paula, pai nu chiar o luna, de aceea ma si duc la ginecolog, ca ceva nu e in regula. De vreo 3 luni ciclul mentrual e din 21 de zile, pana acum imi venea la 26-28 de zile. Si acum la 21, 22 de zile si ma tinea putin, 3, 4 zile. Acum mi-a venit al 22 ziel si ma tine de o saptamana si ceva. Nu stiu, o fi de la caldura, dar eu ma duc la un control, dar nu stiu daca imi poate face papanicolau, oricum mi-e pe trecere, dar nu stiu daca scap de tot pana maine.
Si mie mi-e f cald si nu am chef de nimic...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput