Clubul "babelor" FIV-oase 56
Raspunsuri - Pagina 6
anaasta spune:
Ari, super, spor la mutat!
Elly, La multi ani pentru sot si mama!
Ady, ma bucur ca esti ok. La concediul de risc maternal inseamna ca stai acasa si nu mai mergi la serviciu?
toate babutele.
catalina2307 spune:
popif- multumesc mult pentru urari, sa dea Dumnezeu la toata lumea.
Bafta multa, te astept cu vesti bune.
popif spune:
multumesc catalina..sper sa fie bune...
MaAlex,ce bine ca ne-ai spus de Strohmer, poate ma duc la el la eco. e mai aprope Bucurestiul decat Sibiul. Ai mai fost la el?
va pup pe toate
samira33 spune:
hello fetelor.
adriana,a cedat telefonul meu pana la urma.
te sun zilele urmatoare sa stabilim la ce ora mergem Joi la Albisor.
ce faceti gagici???
e groaznic de cald afara...si maine eu ma duc la un botez la ora 2 si la o nunta de la ora 6 dupa-amiaza
nu ma mai imbrac cu corsetul ala negru ca e dublat si prea plin si o sa mor de cald cu el ca un corset trebuie sa stea si strans bine pe corp-ca in povestea aia,stii tu adriano....asa ca maine dimi ma duc sa-mi cumpar o bluza de voal....cea mai usoara si vaporoasa bluza pe care o gasesc.
pastrez doar fusta crapata pe picior....nici pantofii din matase nu-i mai iau ,desi sunt peep toe totusi sunt pantofi...imi iau niste sandale argintii cu baretuse minuscule si foarte comode.
iar la botez imi trag niste pantaloni deschisi la culoare,o bluza din voal tot crem si platforme si am terminat problema.
am fost si am cumparat cadouri pentru botez:hainute-3 body-uri cu maneca lunga si inscriptii haioase,2 hanorace si o pereche de pantaloni de trening dar le-am luat pentru la iarna nu pentru acum.....un diapozitiv din ala cu desene si stelute in tavan,cu Winnie the pooh si o jucarie muzicala.
am cumparat si pungi de cadou si funde si hartie de ambalat si felicitare.
in alta ordine de idei...zilele astea sunt cam cu nervii capului...iat mi-a venit ideea sa-i redau sotului libertatea...ma chinuie sentimentul de vina si multe alte balarii imi trec prin cap-adriana iti multu' ca m-ai ascultat si ai incercat sa ma aduci cu picioarele pe pamant.
cu siguranta de la steriletul asta cu hormoni mi se trage...nu-l mai vreau...imi vine sa bag mana dupa el si sa-l trag de acolo.
abia astept sa-l scot dar cand ma gandesc ca atunci cnd o sa-l scot o sa fie si inceputul Fiv-ului...ma cuprinde senzatia de voma.
sunt paralizata de frica.
si pentru ca am fost extrem de "draguta" zilele astea cu sotul din doatre si l-am "alintat" cu vorbe care mai de care de mi-e rusine de mor acum....tot el da dovada de eleganta si m-a invitat la masa in oras diseara
hai ca am logoree...va pup fete dragi...aveti grija de voi si ne mai auzim.
p.s. anul viitor....o sa fim si nasi de cununie...a4a pereche de fini ...pe 13 Iulie vor sa fixeze data.
asa ca iar botezam si cununam
MeAlex spune:
Popif, e prima data cand ma intalnesc cu Strohmer, sper sa aiba inspiratie!
Ari, Doamne ajuta! Si la voi schimbarea asta sa fie pe mai multe planuri! Spor la mutat, imi lipsesc postarile tale.
E asa linistit topicul...prea linistit.
Mai stiti ca va povesteam de o amica ce a avut betaHCG 14.000 si apoi, la 48 de ore 17.000? E OK! E in 12 saptamani. Interventia de atunci a fost sa creasca doza de Clexane de la 0.4 la 0.6. Nu stiu daca are legatura, dar eu cred ca da, imediat a inceput sa ii fie foarte rau, vomita mereu, abia mananca si isi ia cu greu pastilele...dar, merge inainte incet-incet.
LE: Sami, si eu trec prin stari din astea si n-am sterilet: ba divortez sa faca el copil cu alta...ba ajung la ganduri mai bune si spun: stai frate, cand ne-am cuplat, nu se gandea nimeni la copii, nu? Suntem de 15 ani impreuna si de 8 casatoriti. L-am ales pentru ca mi-a placut el, m-am indragostit de el...si el, la fel. Dorinta de a avea copil a aparut mult mai tarziu. Si e important sa avem un copil impreuna, nu l-ar incanta sa aiba unul cu altcineva...e important sa fie al nostru (nu neaparat natural) si sa il educam impreuna.
Dupa ce zilele astea ma simteam paralizata de panica la gandul ca avem verde, azi am fost la Manastirea Ghighiu, a fost foarte linistitor. Nu mergem foarte des...destul de rar, cand simtim nevoia si la sarbatori. In general, mergem la Radu Voda.
La Ghighiu a fost foarte...nici nu stiu cum sa spun, linistitor e prea putin spus...Cert e ca m-am simtit mult mai bine de cum am intrat in biserica. Eu sunt genul (prea) rational si imi cam cenzurez (involuntar) trairile de genul asta.
Sper ca asta sa fie un semn bun.
A...cand am ajuns, am vazut o graviduta cu sotul ei, iar cand am plecat, am vazut o familie cu un bebelus.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
adrianaady spune:
Samira sa stii ca si telefonul meu era pe duca dar vorbim curand iar sa stabilim ora
Mereu e o placere sa vorbesc cu tine, de bune, de rele, de orice. Tu stii ca toate avem asa momente urate si grele, dar mereu gaseste sufletul nostru o cale si resurse sa iasa la lumina Sa ai o seara frumoasa cu sotul tau, arata-i cit de mult ii iubesti ; cuvintele grele se vor sterge cu buretele.
Deci anul 2013 se anunta un an plin de evenimente frumoase eu as mai adauga cel putin inca 2 botezuri
austen67 spune:
Buna!
Cred ca e foarte greu sa decizi cu ce medic sa faci procedurile. Sunt sigura ca anumiti medici au parte atat de pareri pro , cat si de pareri contra! Si mie Cezara Bucur mi-a zis ca nu crede in existenta punctiilor oarbe, ca sunt extram de rare si adevarul este ca atat la punctia pe stimulare cat si cea pe ciclu natural facute cu ea au rezultat foliculi!
Dati-mi va rog niste repere, vorbiti-mi de medici seriosi, implicati, priceputi!!!! Vorbiti-mi si mie de reusite! Dati-mi un sfat , va rog !
Stiu ca par cam disperata, dar exista si minuni , nu?
Si, mai ales , indrumati-ma catre alte "babe "ca si mine care au ramas insarcinate dupa 40-42 ani! Poate au o reteta!
crismoni spune:
poate ma ajuta si pe mine o babuta
am de facut menopur doza 75x4UI
pe prospect am citit ca un solvent ajunge pentru dizolvarea a 3 pulberi
daca am 4 folosesc doar un solvent sau trec la al doilea?
pe un site francez am citit ca doar de la 5 in sus se foloseste al doilea solvent
am nevoie de sfaturile voastre
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
daniela74 spune:
buna fetelor,am revenit,au plecat musafirii,curatenia e facuta,de maine incep munca,ma intorc la vechile obiceiuri
mi-a fost dor de voi,ma bag la recuperat si revin;sper sa citesc doar vesti bune
Crismoni poti sa dizolvi 4 fiole linistita,merge pana la 6. Bafta
seara frumoasa fetele
c`est la vie,pas le paradis
mari_lolutza spune:
Fetelor, printre voi este cineva care a facut fiv la Giulesti pina in ianuarie 2012? Ati obtinut vreodata 1 sau 2 ovocite la punctie si cit ati platit? Multumesc si pupici tuturor.