Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ady- multumesc ff mult pt detalii
... eu nu stiu cand incep ... eu vroiam in oct.. dar am fost acum 3 sapt la dr D si a spus ok .. asteptam sa mai vina un cm sa fac o eco si analize in Z4 si la urmat. cm incepem ....

Problema este ca nu prea imi vine ...
UM a fost pe 15.07 .. si acum tot astept ..
Tu ai luat AC inainte ...?
Mie mi-a spus dr Avram si U sa nu iau AC/ hormoni fara clexane ...

Eu sper sa-mi vina mai rpd ... uffffffff
Mai iau extract de muguri de zmeur .. si cate un pahar cu vin (dar mai rar... nu prea-mi place )... dar de azi voi face un efort si voi consuma vin rosu ...

Azi este ziua sotului .. maine a mamei ...

Azi de dim m-am trezit si i-am facut un tort (blatul il aveam, mi-l facuse mama ieri) ... eu doar l-am umplut cu zmeura si crema de vanilie .. ornat cu martipan , frisca si scris mesaj pe el ...
I-am pus o lumanirica pe un supot albastru in forma de ursulet (nu puteam sa-i pun 35) ... am aprins-o si m-am dus la el in dormitor...
L-am trezit , i-am spus la multi ani si a suflat in lumanarica si si-a pus o dorinta ... cred ca stiu ce dorinta si sper din tot sufletul sa se indeplineasca ...

Era asa de bucuros ca i-am facut surpriza ... .. si acum este vesel si bine dispus ....
Un mic gest iti insenineaza ziua ..

Abia astept sa ajung acasa sa papppp
El acum sarbatoreste cu colegii .. i-am facut tiramisu si cremsnit pt la munca ...

Asa ca va urez un weekend placut .. eu voi fi ocupata cu sarbatoritii

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly eu am facut o procedura asa numita fiv pe natural, adica fara ac si diphe inainte, direct ministimularea din z2. Punctia si embriotransferul au fost facute cu dr Zguri si cu embriologul roman. Stiam de la inceput ca sunt sanse sa nu ma nimeresc cu dr D si sa nu poata ajunge embriologul grec; dar amm riscat, am mers pe mana lor si am avut noroc sa reusesc. Dar tot timpul deciziile imp le-au luat dr greci.
La multi ani pt sot si pt mama ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

la multi ani!

...si vin cu doua vesti: am gasit sa inchiriem, dar n-avem net Oricum, important e ca pot incepe sa mut din lucruri si vad eu cum fac sa extind abonamentul de la rds si pentru net.

Pupici multi, babute dragi

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ari
Weekend placut va doresc la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Salutare, fetelor! Intre 3 si 6 septembrie, dr. Strohmer este iar la Polisano, in Bucuresti. Am programare pe 5.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

babutele mele dragi....
Vi s-a intamplat sa aveti progesteronul marit la dozarile dinaite de ET dar totusi sa scada pana la urma.Mie mi-a iesit 1,88nmol/L, care este mare, trebuie sa fie mai putin de 1 ca sa se poata trece la ET.

E posibil sa mai scada pana luni, ca atunci refac analiza. Dr. a zis ca e bine sa ramana macar asa si sa nu mai creasca.
A facut cineva transfer desi avea prog peste 1?

Astept ziua de luni si atunci vad ce mai fac....

Sa aveti weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Elly la multi ani sotului si mamei tale!
Ari ma bucur ca a-ti reusit sa va gasiti apartament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

multumesc frumos miky, lore.
Alex - sa fie intr-un ceas bun vizita la dr.
Popif - stiu ca se putea face et si pana la 1,5 (citisem mai demult ca unele clinici faceau si la valoarea asta), dar n-am auzit pe nimeni cu o valoare peste 1,5.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Popif - eu nu am avut niciodata progesteronul <1. A variat intre 1,8 si 2,8 si toate fiv-urile au fost reusite. Sau cel putin beta pozitiv, finalizat a fost unul singur, FET, progesteronul 2,4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

aristica,multumesc mult iubita, bafta la "mutat din lucruri".

catalina2307,..nu intelegeam din mesajul tau daca ai nascut..nu stiam povestea ta si am cautat si am gasit un mesaj din 16.08.2010..care m-a facut sa plang de fericire!!!..M-a impresionat povestea ta..
...felicitari pentru minunea vietii tale Anastasia.Sa fie sanatoasa si sa aibe numai bucurii in viata!
Multumesc pentru mesaj,acum m-am mai linistit..deci se poate!

Eu am un chist care a crescut in ultimele 9 luni( sub tratament cu diphe.)si se pare ca el e cauza prog. marit.Dr. a spus ca s-ar putea sa ne incurce sau nu.Nu am cerut prea multe lamuriri de teama unui raspuns care "nu mi-ar fi convenit".Adica ma gandesc ca s-ar putea sa fiu nevoita sa scot chistul si apoi sa trebuiasca sa trec mai departe.
Partea proasta este ca in ultimul timp sunt intr-o permanenta stare de stres si neliniste si dupa ce in ultimii 2 ani ma lasasem de fumat acum m-ar reapucat.Ieri am fumat un pachet.

Va pup.O zi frumoasa!

Mergi la inceput