Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ahaaa, deci de la punctie...adica de la ovulatie as putea incepe ...de aseara ma tot simt ciudat, dureri de cap, de burta, stare de voma...eu ovulam tarziu, prin ziua 16, acum ar fi 11-12...dar cum sunt fata strangatoare, am gasit un test de ovulatie, shushu pe el, si e f pozitiv...acum ma bat ganduri...eu ar trebui sa astept schema de la Uscatescu (care vrea sa imi dea prednison de la test pozitiv oricum, deci ar fi OK sa incep de acum) si intalnirea cu dr. Strohmer...dar nu cred ca imi da el peste cap planurile de imi zboara prednisonul din schema.
Dileme...dileme...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

adriana felicitari pt fetite!

am sunat la clinica pt a primi rez pe mail.am sunat si la pranz,dar mi s-a spus sa revin mai tarziu,pt ca nu le-a trimis laboratorul rezultatul.si acum fata de la receptie mi-a zis ca spermograma dureaza 2/3 zile.nu mi s-a mai intamplatstiu ca sperma se lucreaza imediat.voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

velvet depinde de laborator . daca face o numarare performanta dureaza 2-3 zile . o spermograma simpla dureaza cateva ore .

important este rezultatul . da dd sa fie excelent .

Mergi la inceput

multumesc gabriela

o sa sun si maine dim.am mari emotii.nu pot astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
adrianaady felicitari pentru fetite cu codite!!!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Mupp37z, trebuie sa facem tot ce e necesar, important e sa reusim, intr-un fel sau altul.
Sami, doar am citit stirea, dar am schimbat repede canalul...atat timp cat nu pot schimba nimic, n-are rost sa ma mai incarc cu intamplari de genul asta...
Uneori mi-e simpatic Albu, dar acum sunt suparata pe el, ca mi-a bagat morcovul ala cu NK-urile si m-a lasat fara tratament.
Ady, daca ai doua fetite, e perfect, coditze la dublu, tot felul de farafastacuri femeiesti, daca ai fata si baiat, iar e perfect. Asa ca, oricum e bine!
Velvet, nici noi nu am primit rezultatul in aceeasi zi.

Mergi la inceput

buna smaick

alex noi am recoltat ieri dim...asta e!sun maine dupamasa mai bine.nu stiu de ce dureaza atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ady, felicitari pt fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aadina ai vesti de la eco?
MeAlex da cred ca poti lua luna asta; si in functie de cum te simti vei stii cit timp poti incerca in acest fel
Smaick
Velvet putina rabdare pina maine, trebuie sa fie gata

Mergi la inceput

Velvet, lasa-i sa numere cu grija. Poate acum, cand dureaza mai mult sa fie mai bun rezultatul.

Mergi la inceput