Clubul "babelor" FIV-oase 56
Raspunsuri - Pagina 16
velvet spune:
adriana sper sa fie gata si sa fie mai buna.sau macar cum a fost.sa fie bine la FIV.ca suntem pregatiti psihic.financiar nu,din pacate...
alex Doamne ajuta!e pt prima data la acest laborator.
MeAlex spune:
Mi-a adus sotul 2 bucati cutii Prednison de 20 comprimate. Acum stau si ma holbez la ele...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aadina spune:
Am fost la eco luni, medicul zice ca e bine, avea si activitate cardiaca.Dupa calculul de la ecograf aveam 5 sapt si 3 zile, dar eu cred ca ar tr adaugat 5 zile, el a introdus exact data ultimei menstruatii, dar transferul a fost facut in Z 14, cu blastocisti, dar asta e cea mai mica problema.
De cateva zile au inceput sangerarile, nu sunt pe parcursul intregii zile, dar exista, atunci cand zic gata, am scapat, iar ma buseste. Nu e f mult cantitativ , dar exista, si ma ingrijoreaza. Am renuntat la aspirina. Medicul a zis ca nu are ce sa-mi faca, sa astept si sa nu ma stresez. Dar pot??? La eco m-a chemat pe 15 septembrie. Ultimul beta facut luni era 27000, si prog 58 nmol/l (macar am intrat in intervalul de referinta). Continui cu utrogestan 800, si prog injectabil unul la doua zile
adrianaady spune:
Aadina eu sunt sigura ca bebicul tau avea mai mult de 5 sapt si 3 zile daca i se auzea inimioara Clexane faci? Dureri ai cand sangerezi?
alina_alba spune:
Ady, wow, doua fetite! Sa-ti traiasca sanatoase si la termen (sau cat mai aproape). Facem gashca de gagici?
QiaoBing spune:
aadina aspirina se elimina in 10 zile, asa mi-a zis dr U, in timo ce Clexanul in 12 ore. asa ca daca e de la aspirina efectele se mai resimt chiar si dupa ce o opresti. tin pumnii sa fie totul bine si sa te vedem cu bebelul in brate.
smaick voi cum mai sunteti ? v-ati mai pozat ?
adrianaady spune:
Alina facem draga mea, gasca de cele mai frumoase, dorite fetite. Astept bobocei din toamna sa iasa si baietei , mai echilibram balanta pe aici. Inca sunt sanse ca piticuta mea sa fie de fapt un baietel timid
aadina spune:
Multumesc fetelor
Dureri de burta nu am f mari, cele pe care le am , ma gandesc ca sunt normale.
adrianaady spune:
Aadina nu sta cu dureri cand sangerezi, ia no spa si supozitoare uscosin . Sper sa fie bine pina la capat