Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mupp37z spune:

Multu mult! Si eu va tin pumnii sa reusiti sa aveti bbi sanatori si frumosi! Si cat mai repede!

Eu de luni incep sa iau niste pastile ... cica sa pregatesc organismul pentru ce va urma si de pe 10 injectiiiii.

Initial refuzam si sa aud cuvintele "injectii in burtica", dar daca doar asa merge. Fac si d-astea. Numai sa raman graviduta.

va si va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, eu stiti ca sunt cu capul in nori, e vreo sarbatoare azi ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap.....SF.Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao

sami

Mergi la inceput

velvet

ati vazut ieri stirea cu copiii aia atat de amarati incat mancau pamant si frunze si beau apa de ploaie de foame/sete???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

nu am vazut-o ,sami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sami cum nimeresti tu numai stirlie astea ?!? mercic de info
velvet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

HMMMMMMMM SAMI daca la tine dupa 3 luni nu a vazut nici o diferenta ........ma intreb la mine ce o vedea ..............la mine clar trebuie sa vada ca la fiecare eco imi vedea "ADENOMIOZA ASTA URITA",asa ca la mine nu merge chestia ca nu prea il ajuta ecograful !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

angelica...pai ce sa vada???
adica daca stau stramb si judec drept...el nu mi-a vazut niciodata Adenomioza....asadar se uita acum dupa ce????dupa ceva ce oricum nu a vazut la mine.
chiar l-am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Hello girls Ai dreptate Sami, putine paciente ca noi intilneste Albu ; astept cu mare interes urmatoarea vizita promisa in grup din octombrie
Asa zise dr-ul ca si piticul timid ar fi tot fetita, dar nu promite nimic datorita pozitiei se vede f greu; dar zau nu mai conteaza, sanatosi/e sa fie Si mie imi este f drag de acest doctor, mereu a fost f amabil si corect cu mine
MeAlex ma intrebai acum citeva zile despre doza de prednison, de la punctie pina in sapt 12 doza a fost 10 mg pe zi. Hai curaj, tre sa fie bine
Anaasta sper sa termini repede ca tare mi-e dor de tine

Mergi la inceput