Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daniela, maturarea ovocitelor in vitro suna si mai SF decat tot FIV-ul la un loc. Oare cum o fi asta, cum se face?

Fug acum, incerc sa intru si diseara, va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Salutare!

Fetelor, pregnylul trebuie si el sa stea la rece sau e ok la temperatura camerei?

Eu tot timpul l-am tinut la frigider, la recomandarea farmacistei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ana .. eu stiu ca tb sa stea doar la frigider ...
Daca nu il tii la frigider nu mai este ok ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

salut fetele

alex pai ma gandeam ca eu nu am trecut prin toate greutatile ca voi si cand cad mi-e rusine de mine citindu-va pe voi...desi mi-e fff greu,mergem inainte!

sami multumesc mult pt primire.da,ma regasesc in randurile si in trairile voastre.si sufar o data cu voi.

despre mine-in curand 32 de ani,am intrat in al 3 lea an de incercari...dupa aproape un an am aflat problema majora-teratozoospermie severa.eu-ovulatie am,AMH bun,2 mutatii genetice,o combinatie nu prea placuta,leiden heterozigot si MTHFR A homozigot.inceput tratament cu femibion ,aspenter 1 la 2 zile si acifol.trompe permeabile in urma HSG facut in septembrie anul trecut.pierdut timpu cu 3 spermograme bune si f bune facute la 2 laboratoare generaliste...de,de unde sa stiu atunci cand eram asa emotionata si credeam ca in cateva luni raman gravi si la 30 de ani si nasc?e asa frumos inceputul,inocenta,speranta aia imaculata...apoi am avut norocul sa fiu indreptata spre medlife,am refacut spermograma si am aflat.in mare asta e povestea mea si a sotului meu.ieri am fost toata ziua in bucuresti,de la 4 treaza,la alta clinica.am refacut spermograma,dupa un alt tratament de apr 4 luni.astept rez.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ana,pregnylul neaparat la frigider, eventual si cand il transporti, sa-l pui intr-o gentuta frigorifica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

aaa,din decembrie de cand am aflat m-am documentat despre FIV.am zis ca IA nu e pt noi,avem prea putine sanse si nu putem arunca banii pe geam.si am decis sa asteptam,sa ne revenim si intre timp strngem bani de FIV.ieri dr ne-a spus ca avem 2 optiuni-IA sau FIV.i-am zis ca refuz IA.si ne-a sfatuit sa facem dosarul pt FIV subventionat,desi i-am spus ca stiu ca nu mai sunt fonduri si poate la anu nu va mai exista deloc.si ne-a zis ca nu pierdem nimic.deci,sper ca la anu in primavara,cand vin berzele,sa avem banutii de FIV.chiar daca nu va mai exista subprogramul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

am fost la Albisor impreuna cu adriana
pot sa pun pariu ca suntem singurele paciente care au intrat amandoua in cabinet...una se dezbraca si una era pe masa si apoi una se imbraca si alta era pe masa
nu ne-a zis omu' nimic...ce sa ne mai spuna???
si am vrut si reteta de Clexane pentru a3a...care nu era prezenta da il baraia cu mesaje
am vazut finuta...de fapt am vazut fetitele....ca sunt fetite amndoua...asa spun si medicii si asa e...stiu eu.

cand mi-a venit randul sa ma pentreze...s-a tot uitat el in lung si in lat...chiar mi-a zis "sunt tare curios sa vad cum arara un endometru cu Adeno dupa 3 luni de sterilet"
s-a uitat....si mi-a zis ca "foarte sincer sa fiu nu stiu sa va spun ce vad....steriletul e la locul lui si endometrul arata bine"
a zis si ca ecograful nu-l ajuta prea mult.
sincer...nu-s suparata pe el...pe un om atat de sincer eu nu pot sa ma supar.
a ramas sa-l tin la curent ...sa-i spun ce vede turcul cand voi merge acolo si sa-i spun ce-mi propune ca e foarte interesanta abordarea asta si vrea sa stie cum se termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

salutiii
daniela, ana IVM elimina stimularea pe care o face femeia. se recolteaza cam in z9-14 ovocitele inca imature si in cateva 1-2 zile se matureaza in laborator, pe urma se face de regula ICSI. nu se poate aplica insa la toata lumea, cel mai bine merge la cele cu PCOS pt ca au mai multi foliculi. se practica deocamdata doar in cateva tari, printre care si Canada

yupiiii, 2 fetiteeee
adriana abia astept sa le vad si eu, dar nu la o partida de streptease in 2-3, ci dupa ce or vedea lumina zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

camryna...Beta nu creste cum trebuie.
sarcina extrauterina nu se elimina singura.
se elimina prin:

-injectii cu Methrotrexat-aceasta varianta se foloseste cand sarcina este incipienta si Beta este inca mica.

-operatie-clasica sau laparoscopica-in fct de marimea sarcinii,de pozitionarea ei-a trompei, in abdomen etc etc.

in cazul operatiei...rezultatul este extirparea trompei cu sarcina iar in cazul injectiilor rezultatul este afectarea capacitatii de functionare a trompei respective.
niciodata o trompa pe care s-a umblat nu va mai functiona cum trebuie...iar aceasta fuctionare defectuoasa se traduce prin:nu vei mai obtine o sarcina cu ea iar riscul pentru o noua sarcina extrauterina creste considerabil.

imi pare rau sa-ti spun asemenea lucruri...stiu ca nu sunt placute
evident ca exista si exceptii insa regula generala este cea pe care am scris-o pana acum.
iti doresc sa nu fie totusi vorba de SEU la tine.
dar daca totusi se confirma diagnosticul....sa faci avortul cat mai repede cu putinta...pana in 8 saptamani...dupa aceea se instaleaza riscul de hemoragie interna care poate pune viata pacientei in pericol la modul cel mai serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

carmyna imi pare rau de situatia ta. eu iti recomand sa repeti eco pana se lamureste unde e sarcina, nu astepta 2 saptamani. eu am stat acum 12 ani cu ea pe trompa tot mergand la dr si incapatanandu-ma sa astept sa se vada pe ecografele de atunci pana a facut trompa poc, am avut hemoragie interna, am pierdut trompa, dar bine ca am scapat cu viata.
la fel de probabil e ca sarcina sa fie in uter dar se nu evolueze bine.

Mergi la inceput