Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex eu am luat prednison pina la 12 saptamini, si crede-ma ca am doi bebelusi puternici si f sanatosi ( dry testul a iesit impecabil pt amindoi. Stiu fete care au si nascut copilasi sanatosi cu prednison luat; asa ca poti incerca linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ady, stiu ca in unele cazuri e OK, doar ca mi-e teama ca al meu corp zice nu cu un anumit scop, si eu intevin in logica lui. Nu zic ca prednisonul face rau in toate cazurile.
Tu ce doza ai luat? Eu ma gandesc sa merg pe schema lui Ramirez cu 15 mg inainte de ovulatie, si apoi 8 mg dupa ovulatie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

fetelor am tot citit de prednisonul asta ,dar tot nu sunt lamurita in ce probleme de infertilitate ajuta la implantare ,as adauga si eu .............de mult ma tot gindesc........poate ma lamuriti si pe mine ,cele care l-ati avut in schema!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut, fetelor!

Sami, capul sus! Nu avem de ales decat sa mergem mai departe. Ca sa o facem, trebuie sa luam decizii. Atunci cand vei fi mai linistita, mai putin coplestita de toate starile astea, vei putea lua decizia potrivita. Eu v-am mai pus. Mie cel mai greu lucru mi se pare sa renunti la speranta, la acel "dar daca...", la vocea din capul nostru care ne pistoneaza mereu sa mergem mai departe si sa incercam pentru ca nu se stie niciodata. E adevarat asta, nu se stie niciodata. Dar e adevarat, de asemenea, ca nu e obligatoriu sa ne iasa, ca nu e musai sa avem acel final pe care ni-l dorim. Pe de alta parte, care e finalul pe care ni-l dorim cu adevarat? Eu la asta ma gandesc zilele astea. Am inceput de cateva zile bune AC-urile si am niste stari aiurea d etot, si emotionale, si fizice. Daca asa sunt de la ele, ma intreb cum o sa fiu de la injectii. Cred ca a mea concluzie e ca ne dorim un copil. Atat. Simplu. Nu al meu sau al sotului. Un copil. Punct. Il putem obtine cu material propriu, donat sau adoptand. Simplu. Si mai cred ca nu trebuie sa pierdem din vedere acest aspect, sa nu ne incrancenam in mersul pe o singura poteca, si aia ingusta si cu o gramada de ramuri care ne izbesc in fata. Cred ca uneori e momentul sa o luam pur si simplu intr-o alta directie. Sami, al tau sot cu siguranta nu vrea un copil musai al lui si cu altcineva. El vrea cu tine, ca doar de aia te iubeste si te-a luat de nevasta. Iar la un moment dat il va avea. Nu stiu care e raspunsul vostru, in care directie inclina balanta, dar stiu ca daca vi-l doriti cu adevarat, veti gasi calea potrivita pentru a-l avea. Fiecare dintre noi este in aceeasi situatie cu tine, practic. Cu mai multe sau mai putine FIV-uri la activ. Dar exact aceleasi sentimente contradictorii, caderi in depresii, crize de optimism urmate de deznadejde crunta. Cred cu adevarat, insa, ca daca inchidem ochii si ne deschidem inima, vom gasi raspunsul corect la ce ne dorim cu adevarat.

M-am adresat Samirei, dar practic v-am scris tuturor. Mi-e ciuda ca nu am inca totul rezolvat aici ca sa stau mai mult de povesti cu voi. Voi mai scrie cand apuc.

Va pup pe toate si va imbratisez tare, tare.

P.S. Alex, da' tu stii, in adancul sufletului tau, ca in cele din urma totul va fi bine, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana nu-ti face griji, ca eu am alergat dintre cutii ca sa apuc sa intru putin pe net. Am vazut si c-am scris cu deshtele de la picioare acum cateva ore, dar sper ca ma iertati (eram pe fuga...fugeam de departamentul IT - online ).

Am venit sa va mai pup inca odata pe absolut toate

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

doamne dragi,
ma alatur si eu si va pup de nu se poate ,
eu nu prea le am cu scrisul si nici timp prea mult nu am,dar m-am regasit in fiecare din postarile voastre,e clar ca Dumnezeu are un plan pt.fiecare si toate se intampla cu un scop,tocmai am intilnit o prietena pe care nu am vazut-o de cativa ani,stiam ca se chinuiau si ei sa faca un bebe,l-au avut,nu am intrebat in ce fel,are deja 3 ani si e autist din pacate,ei bine i-am multumit lui Dumnezeu ca are grija de noi,nu stiu cum as putea duce asa o ``cruce`` grea.

P.S: mi-am luat inima in dinti si am sunat pt.programare,pe 18 sept.am intalnirea post fiv.Am vazut ca fac si maturare in vitro a ovocitelor,poate ca ar merge si la mine,am vazut ca se face femeilor cu ovare polichistice si celor care au multe incercari nereusite si embrioni de proasta calitate(adica eu).Nu prea gasesc info.a facut cineva?

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mupp37z

Buna fetelor,

Eu sunt noua pe aici, dar sunt o aspiranta a statutului de mama.
Luna viitoare voi incepe tratamentul pentru FIV+ICSI. Este primul si mi-e o frica de mor.
Tot citesc forumuri de vreun an, dar pana acum nu am avut curajul sa scriu ceva.

Din cate am citit ati trecut prin asta. As vrea sa stiu daca trebuie sa-mi fie frica sau nu.

Va urez mult succes, sa aveti burtici frumoase si sanatoase !

Mupp Frica nu are de ce sa iti fie, emotii am avut cu toate de fiecare data. Organismele reactioneaza diferit la medicamentatie, asa ca nu iti poate spune nimeni cum o sa fie la tine. E bine sa fii informata si pregatita pt orice. Iti tin pumnii sa reusesti din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Babutelor imi spuneti si mie ce protocoale de stimulare faceti voi adica cite cuti pe stimulare folositi ?asta insemnind ce luati voi pt stimulare ca eu nu am avut sansa sa ma stimulez niciodata ca deh intrasi micuta la menopauza(26ani)

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

va pup fetelor
nu m-am putut abtine sa nu scriu cat de bine ma regasesc intot ce scrieti voi aici...samira am si ras am si plans cand am citit ce scrii tu si eu am aceleasi ganduri aceleasi trairi uneori vreau sa divortet nici eu nu stiu...daca ai timp si chef spune-mi si mie mai pe larg care e treaba cu steriletul...poate vb si la tel lasa-mi PM cu nr tau daca vrei...
va pup pe toate si va imbratisez cu drag...
daniela
pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, ai dreptate, mi-a placut mult metafora cu poteca si ramurile alea, fir-ar ele sa fie...
Dar sincer...nici nu stiu ce cred, incerc si astept, fara sa imi fac sperante prea mari, asa cum spune si Qiao. Am avut momente de exaltare cand ziceam ca nu are cum sa mearga rau, apoi momente in care mi se parea ireal ca se repeta, iar a 3-a oara am acceptat pur si simplu, parca nu mi se intampla mie, parca nu eram prezenta. Depresia a aparut mai tarziu.
Ultima data am iesit razand din cabinet dupa ce am aflat ca se terminase...
Imi amintesc ca ma rugam inainte sa raman prima data si spuneam sa ma ajute sa raman gravida, ca mai departe ma descurc...cam mult orgoliu, nu?
Daca nu ar fi atat de complicat cu adoptia, am incepe de maine, dar in conditiile date, nu avem cum (eu trag cu chiu cu vai de o mini afacere, practic nu castig mai nimic, etc).

Angelica, explicand cu cuvintele pe care le am acum, prednisonul ajuta implantarea in cazul problemelor automiune/imunologice. Stiu ca intra in multe scheme de fiv. Fetele stiu mai bine sa iti spuna.
Ari, ai scris foarte bine, am inteles ce si cum.
Velvet, de ce sa iti fie rusine?
Daniela, interesant exemplu cu acel cuplu...de asta imi e frica: sa nu fortez nota si sa se intample ceva mai rau...cred ca e mai rau decat sa nu ai un copil. Ma gandesc ce se intampla cu el cand nu vor mai fi parintii...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput