Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Samira,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetele mele

hai ca din plans o dau in ras....pentru ca sunt aiurita si cu mintea brambura...am reusit astazi performanta de a da pe un kilogram de ciuperci 75 de lei...da,da...ati citit bine...saptezeci si cinci lei sau sapte sute cincizeci de mii de lei vechi...cum vreti voi ca tot atatia bani ies.

am fost azi la cumparaturi si am vazut hribi de padure...proapseti,frumos,mari,curati...ce sa mai...de poza....o nebunie.
pentru ca maine ma apuc de zacusca de vinete cu ciuperci...mi-a strafulgerat ideea:ce-ar fi sa pun hribi la zacusca in loc de champignon???
hribii sunt tare,tare gustosi,imi plac foarte mult....asa ca nu m-am mai gandit a2a oara si jaaap....am luat 2 casolete a cate 500 gr fiecare si le-am trantit in cos.
am prostul obicei de a nu ma uita la preturi in raft cand merg la cumparaturi.
am platit la casa....ma indreptam spre masina si ma uitam pe bon sa-mi verific numarul de puncte de pe card nu de altceva....cand ultima pozitie de pe bonul de casa erau hribii si mi-a sarit in ochi suma.....75 de lei
am verificat si rasverificat bonul si tot asa vedeam....m-am uitat si pe casolete si am vazut pretul per kilogram
colac peste pupaza mi-au si cazut pe jos casoletele cu hribi si mi s-au imprastiat ciupercile pe jos,printre masini,in parcare....da le-am adunat pana la ultima frimitura...la banii aia
asa ca daca nu-mi iese o zacusca de Masterchef.....ma dau ca capu de toti peretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

SAMI cit de bine m-am regasit in cuvintele scrise de tine,aceleasi trairi le am si eu ,ma simt vinovata fata de sotul meu ,si eu i-am cerut divortul de mai multe ori ,si acelasi raspuns l-am primit mereu ........mergem inainte impreuna !
Asa ma simt si eu epuizata psihic ,eu am 9 ani de cind merg prin dr ,am proceduri mai putine ca tine ,pt ca dr se incapatinau ca nu este nevoie de fiv ..........poate daca incercam mai demult ,poate....,poate aveam si o reusita ,dar totusi ma incapatinez sa mai incerc si acest fiv dupa mirena ,poate asta este solutia ,macar nu o sa stau cu gindul daca....la fel ca si tine ,am cheltuit fff multi bani analize ,operati ,inseminari ,fiv ,si sunt in acelasi punct mort ,dar la fel ma gindesc ca alti au datoriI la banci ,si uite totusi sunt un caz fericit ca imi permit fara imprumuturi!Sotul meu nu era de acord cu adoptia nici nu vroia sa auda .......dar dupa fet-ul asta nereusit ,in timp ce eu eram ingenuncheata si plingeam de simteam ca imi pierd mintile ,si il rugam sa ma ierte ca nici de data asta nu am reusit ,el mi-a spus ca gata ne oprim ,ca nu mai suporta sa ma vada asa CA INFIEM ,VREA SA INFIEM .Initial am crezut ca a fost prins de moment ,era pt prima oara cind a plins si el de fata cu mine , si in sinea mea mi-am spus ca a zis-o asa sa imi fie mie bine ,dar nu la cit de hotarit era sa nu infieze ,atit de hotarit este acum ca vrea sa infiem ,chiar a trebuit sa duc munca de lamurire cu el sa fie deacord sa mai incercam odata ,imi tot repeta mereu ca nu mai pot eu sa fac fata unui alt fiv .......unui alt esec ,dar ma ridic ,gasesc resurse in mine si merg mai departe ,vreau sa mai incerc ,oi reusi sau nu DUMNEZEU stie........sincer am inima strinsa nu imi pun mari sperante ,dar vreau sa mai incerc odata si daca nu reusim nici acum de la anul o sa infiez !
Ma rog neincetat la Dumnezeu daca tot imi da crucea asta grea de dus ,sa imi dea si putere sa imi accept destinul ,si sa pot face urmatorul pas :ADOPTIA!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico pai asa ne fu vorba domnita, ca daca sunt 2 fete pe una o sa o cheme si Gabriela, pe cuvint Vrei sa caut in urma sa iti dau citat? Si cit am tot vorbind se duse Tinarul si nelinistit, dar nu-i bai , tu valorezi mai mult decit 8000 de episoade Si zau Ilie nu imi place
Samira ma bucur ca ai putut scrie tot ce simti, cred ca nu e om sa nu fii trecut macar o data prin asa stare, cu atitea sentimente contradictorii . Eu cred ca tu esti cu adevarat o femeie puternica, si adevarata proba de iubire pentru sotul tau este sa ramai alaturi de el si impreuna sa gasiti o cale sa umpleti acest gol, daca Dumnezeu v-a adus impreuna pe acest drum sigur are un plan maret . Stiu ca acum nu il vezi, nu intelegi, nici nu avem cum.... dar va fi bine ; stii ca nu zic asta acum ca m-am vazut cu sacii in caruta; mereu am crezut asta - intr-un fel sau altul gasim calea, totul este sa avem inima deschisa Te imbratisez cu drag si abia astept sa ne vedem joi; vine si Ari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor eu i-am trimis un mesaj ieri lu Albu ,pt ca vroiam sa vin si eu la eco miercuri sau joi ,si mi-a zis ca este ffff aglomerat zilele astea sa o lasam dupa 13 .09 cind se intoarce el ...........nu stiu daca o sa va primeasca joi!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sami, cand am citit postarea ta, eu fiind in aceeasi stare, m-am gandit: pfaaai, sa vezi ca iar e luna plina…ca ultima data cand eram mai multe in pasa proasta, era luna plina, asa ca am dat vina pe ea…doar ca pasa asta dureaza…pe 31 va fi luna plina, dar nu cred ca suntem inca sub efectul ei.
Reiau ce ziceam acum cateva zile, ca si eu ma gandeam la a-l elibera pe sot (ciudat ca evitam cuvantul divort, nu?)…Dar discutand, am ajuns la ideea ca, atunci cand ne-am cuplat (imi place cuvantul asta, e din limbajul pustanilor, nu mai simt asa de “baba”), ne-am placut reciproc, a existat atractie, a existat chimie, eram nebuni unul dupa altul…mai suntem si acum, dar mai putin in public, ne temperam un pic, ca sa nu spuna cei din jur ca suntem dusi de tot…Mi-a zis clar ca el vrea sa crestem impreuna un copil, nu vrea un copil cu altcineva.
Si eu ma intreb: OK, si cand se termina? Noi am inceput tot in 2007, mai serios in 2008…si repetam aceleasi analize…bine, ne-a facut dl. Albu o surpriza, sa iesim din rutina si ne-a facut cadou analiza pentru celule NK…cu care acum nu stiu ce sa fac…
Ma gandesc ca poate acum, dupa histeroscopie, cu o doza mai mare de Clexane si Aspenter mai rar, sau deloc, fara vitamina C care sa imi faca celulele NK sa salte de bucurie…poate acum se vor alinia toate cele si va aparea minunea…poate…
Poate nu degeaba au scris chiar atunci Anabel si Stuart, ca raspuns la intrebarile mele despre celule NK, poate ar trebui sa ma perfuzez cu IL...Ar fi fost posibil foarte bine sa nu observe postarea mea si sa nu raspunda…
Poate prednisonul va fi suficient…sau poate nu…
Imi doresc sa am un medic care sa imi spuna ce sa fac…intotdeauna i-am tras eu de maneca pentru tot…pana si Torch mi se zicea sa fac in sarcina, ce rost are sa fac inainte? Pai are…ca poate evit un tratament cu antibiotic in sarcina, de exemplu.
As vrea uneori sa sar peste timp si sa ma trezesc peste cativa ani, ca sa aflu ce s-a intamplat cu noi...Cert e ca m-am saturat, oricum nu mai traim normal de la prima sarcina pierduta…ma refer la faptul ca orice bucurie as avea, e umbrita de dorinta noastra neimplinita.
E adevarat, si noi am fost norocosi ca raman gravida natural, daca era nevoie de fiv, probabil nu am fi reusit sa facem mai mult de unul…
Uneori imi doresc un semn de la Dumnezeu, dar am crezut ca am avut altadata, credeam ca va fi bine, contrar celorlalte semne care aratau ca poate fi rau…si a fost rau…asa ca, si daca as avea un semn, cred ca m-as indoi de el.
Cert e ca va fi ultima incercare…altfel simt ca imi bat joc de mine, de corpul meu…dupa atatea esecuri, sa mai fac si cine stie ce boala mai incolo din cauza numeroaselor chiuretaje…ca alea de le fac la cerere si cu zecile, nu se mai tem de boli…
Nu mai suport sa mi se spuna ca “va fi bine, trebuie sa fie bine”…ultima data cand mi s-a spus asta, am reactionat foarte urat.
Ma mai bantuie ceva: am cateva cunostinte despre care stiu ca au facut avorturi si unele dintre ele si-au inselat sotii...am talent la a mi se confesa lumea cu chestii pe care as fi preferat sa nu le stiu...Ei, fetele astea au copii...intotdeauna am fost foarte precauti, sa nu cumva sa raman gravida, pentru ca aproape ca excludeam 100% avortul...de inselat, nici atat...si atunci??? De ce?
Sami, Angelica, Ari, Ady, Qiao, Balanta, ma bucur ca pot impartasi cu voi aceste stari...pentru ca nicaieri pe forum nu am mai simtit atata solidaritate.
Imi pare rau ca Sabina si Lara nu mai posteaza, dar asta e, e alegerea fiecaruia.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex mie imi placea si vroiam sa cred ca daca Dumnezeu intr-un anume moment nu m-a ajutat sa ramin insarcinata sau sa pastrez o sarcina, a fost pentru a ma feri de un rau mai mare Asta nu inseamna ca nu am plans sau suferit ca un caine....
Acum sa nu ma credeti cea mai credincioasa sau bisericoasa femeie, ca nu sunt ; dar cred ca toate au un rost, un tel, nimic nu se intimpla pur si simplu. Si eu am avut "disputele" mele cu Dumnezeu pentru ca nu am inteles de multe ori deciziile Lui; cand vad oameni buni suferind sau nedreptati la tot pasul..... dar am nevoie sa cred ca cineva stie ce face si de ce. Mai cred si vorba aia cum ca nimeni nu iti baga in traista, ca trebuie sa ne luptam, sa cautam solutii, cai grele si anevoioase.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara fetele

eu va citesc si sufar alaturi de voi.azi am plans la ce au scris sami si angi...si nu numai azi.ma regasesc si ma pierd in randurile voastre....

nu vreau sa deranjez si mi-e rusine sa scriu aici.va doresc la toate multa sanatate si sa ramaneti la fel de puternice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ady, incerc si eu sa gandesc la fel, ca poate m-a ferit de un alt rau. Cea mai mare frica a mea este ca din cauza tratamentului cu prednison sau alte chestii care permit implantarea, sa nu se permita dezvoltarea unui embrion bolnav, caruia altfel nu i s-ar fi permis dezvoltarea...adica sa mi-o fac cu mana mea...
Vreau si incerc sa cred ca totul are un rost, dar mi-e foarte greu sa cred cand nu stiu care este motivul pentru care unora li se intampla anumite lucruri.
Nu am uitat ca trebuia sa iti trimit ceva legat de Clexane, doar ca nu l-am primit.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Babutelor alceva nu mai pot spune sper din suflet ca DD sa va rasplateasca suferintele prin care treceti

amalia tsakoniati

Mergi la inceput