Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...va pup de nu va vedeti.

mi-am terminat treaba pe ziua de azi.

tot ce spuneti voi e adevarat...in general sunt si eu constienta de adevar...dar mai am momente de derapaj...momente in care ma coplesesc emotiile,sentimentele si intamplarile prin care trec.

ideea generala este ca-mi doresc sa nu ma schimb...sa raman femeia de care s-a indragostit sotul meu...nu vreau sa ma transform intr-o acritura,scorpie,urlatoare si rautate de femeie.
sa ma ajute DD sa depasesc momentele grele si obstacolele care imi apar in cale.
asa sa va ajute si pe voi toate.

velvet,bine ai venit pe topicul nostru.
nu trebuie sa te jenezi sa postezi...nici vorba de deranj...aici poate intra oricine simte ca rezoneaza cu noi.

Mergi la inceput

dandanutz...despre steriletul ala am mai scris eu.
medicul turc mi-a vazut o Adenomioza pe care niciun alt medic cu a descoperit-o pana acum.
sustine ca este cauza esecului de implantare in cazul meu.
mi-a propus sa o tratam cu sterilet cu hormoni-progesteron Mirena.
am montat steriletul in ziua 4 de CM si trebuie sa-l port 3 luni...sau 3 cicluri menstruale...aici nu mai stiu sa spun ca m-am cam pierdut in calcule dat fiind faptul ca m-am cam dereglat de la sterilet.
ideea este ca acest sterilet ma va ajuta sa elimin rezidurile de endometru infiltrate in miometru si in acest fel inflamtia dispare si uterul devine propice implantarii.
asta este explicatia cea mai simplista si in cuvinte putine.
sper sa functioneze si sa iasa ceva bun din tratamentul asta.

iti las pe MP nr meu de tel.

Mergi la inceput

lyly,pe unde esti fata draga???
mai baga si tu nasu' pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata babute dragi

Samirutzo, draga mea, citesc si ma doare sufletul cand te vad cum te chinuie toate gandurile astea.
Dupa ultimul esec din 2010 am cazut si eu intr-un hau, pe care-l vedem fara fund. Salvarea mea a fost Aristica , cand ne-a povestit de grupul acela de suport. Eram la pamant rau, aceleasi ganduri negre, ba chiar mai negre. Nici nu pot sa mai vorbesc de ele ca mi-e rusine de ce gandeam atunci. De fapt nu mi-e...astea erau trairile si gandurile mele, atat mai putea bietul neuron dopat si hormonat.
Intalnirile cu toate acele cupluri cu probleme de infertilitate si cu dna psiholog m-au ajutat enorm. Fiecare cuplu avea "experiente" triste. Asa mi-am dat seama de niste adevaruri pe care nu le mai vedeam din butoiul fara fund.
Stii... ei, sotii nostri, nu stau langa noi pentru ca ii tinem "legati", sau ca suntem noi egoiste si profitam de ei, de dragostea lor. Stau pentru ca ne iubesc cu adevarat, stau pentru ca asa au ales ei. Pentru ca isi doresc o viata alaturi de noi, de cele de care s-au indragostit cu ani in urma, de cele care au trait clipe minunate si care le-au fost alaturi cand au avut nevoie. Si de fapt, da, ar trebui sa profitam de dragostea lor. Nu-i facem decat sa sufere cand le spunem ca nu-i mai vrem langa noi (pentru ca ei asa vad lucrurile...) si le da un sentiment de neincredere din partea noastra. Exista cupluri in care ei sunt categorici: da vreau un copil. Tu nu poti? Palarevedere! Dar noi suntem norocoase!
Samiroo, Samiroiu te iubeste neconditionat si te vrea pe tine! El te-a ales dintr-o mie si nu vrea sa te lase pentru nimic in lume.
Nu esti tu fata lui draga si vesela? (vorba reclamei)
Nu esti tu cea care-l rasfata?
Nu esti tu fata puternica si pe care se poate baza?
Nu esti tu aleasa lui?

Adriana are dreptate, Dumnezeu v-a adus impreuna pentru ca are planuri cu voi, planuri frumoase ai sa vezi

Eu te pupacesc si te imbratisez cu putere

M-am trezit filozoafa azi...s-a racorit neuronul

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Fetelor apasat fara exceptii.

Se simte apropierea toamnei cu depresiile ei, cel putin la mine asta este, inca un an, an in care schimb prefixul, an cu care se mai duc din sperante, dar mergem mai departe.
Si nu va mai chinuiti sotii, daca nu va iubeau, daca nu-si doreau sa lupte alaturi de voi, erau de mult "dusi" asa cum au mai fost cazuri. Daca dupa atatea nai de lupta sunteti inca impreuna este ptr. ca va iubiti MULT si aveti aceleasi teluri.
O zi usoara, ma retrag in carapace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

dragele mele...
m-am apucat sa scriu, dar de fapt mi-am dat seama ca nu prea mai am ce sa adaug la ce ati spus voi...sunt sigura ca toate avem aceleasi sentimente de incertitudine si de cele mai multe ori suntem doborate de propriile noastre trairi. Eu am ajuns la o singura concluzie, asa cum a spus Ady, ca nimic nu e intamplator pe lumea asta...nici macar faptul ca noi ne-am "intalnit" aici pe forum si suferim sau ne bucuram impreuna. De ce trecem noi prin asta???? Numai Dumnezeu stie. Insa cred ca atata timp cat vom avea puterea sa mergem mai departe...va fi bine, intr-un fel sau altul.
Va pe toate babutele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenus uite ca mai scoti si tu capusorul motat din scorbura uite un buchet de special pt tine si un set de
ai dreptate, sotii nostri sunt niste minunati pt ca lupta alturi de noi, iar noi niste norocoase. sunt insa si cazuri in care femeia duce lupta si durerea singura.
daca nu ne iubeau fugeau mancand pamantul de mult, asa cum am patit-o si eu cand am avut extrauterina. marele nesimtit (fie-i numele uitat) vroia copil si cum eu nu am fost in stare, m-a abandonat in spital ca pe o conserva in care nu a gasit ce se astepta. mi-au trebuit multi ani dupa aceea sa am incredere in alt barbat, dar acum sunt fericita ca mi-am cunoscut perechea. chiar daca atunci cand ne-am cunoscut mi-a zis ca el isi doreste 2 copii, acum el e cel care, ca si sotul Angelicai, imi zice sa nu mai imi chinui corpul cu tratamente si se gandeste in primul rand la sanatatea mea mentala si fizica. e dispus sa adoptam sau chiar sa traim asa, doar noi 2 daca nu se poate altfel, dar nici prin cap nu ii trece sa isi caute alta mai tanara si mai fertila, chiar daca si eu, recunosc, i-am propus de cateva ori asta (mai ales ca el e si mai tinerel decat mine)
many iesi din carapace, ce faci acolo ? nu a venit iarna sa hibernezi.
afara incepe sa miroasa usor a toamna, e un anotimp frumos, bogat, cu niste culori superbe. nu-i pacat sa stam prin butoaie ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor ... cata melancolie , parca vine primavara ..... cuvintele sunt de prisos si starile noastre sunt la fel ...
Si eu mai pic in butoi ...
Dar imi revin .. noroc cu bombonica mea ...

Si sincer m-am gandit si eu .. daca vrea sa-si refaca viata, alaturi de cineva cu care poate avea copii... asta este .... eu nu-l pot obliga sa ramana alaturi de mine ... eu nu-i pot oferi decat : f multa atentie, dragoste, intelegere, multe griji si probleme ..

Asa ca ce-o vrea DD... sincer daca ma iubeste cu adevarat vom fi impreuna pana la adanci batranete ... daca nu .. ii multumesc lui DD ca nu m-a lasat sa traiesc alaturi de un barbat care nu ma iubeste (sper sa nu fie cazul) ...

Asa ca ... mergem inainte ... mai puternici ca niciodata si ce-o vrea DD...

Ma puteti ajuta si pe mine cu mai multe detalii despre celulele NK...
unde se fac analizele? ce analize? cam cat costa?

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, merge vreuna dintre voi la dr. Dinu Albu de la Giulesti?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
scuzati-mi absenta; ma simt cam prost caci as vrea sa va incurajez pe toate dar nu prea imi gasesc cuvintele; durerea este foarte mare si este inevitabil sa nu treci si prin aceasta faza; si eu subscriu parereii majoritatii ca sotul fiecareia din noi este un om deosebit si nu a luat de nevasta o "clocitoare" ci o femeie cu care sa imparta si bune si rele.
va pup pe toate

Mergi la inceput