Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
Mie mi s-a pus pata sa plecam in wkd undeva, aproape la munte si nu stiu unde ,in Rtezat unde mergem noi de obicei e ocupat
Anaan ai vreo recomandare in zona ta ?? de aceea te tot sunam
Revin mai tarziu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Silvi eu imi amintesc f bine de tine si de Crina, sigur nu sunt singura asa ca fa-ti curaj si reintra in discutii
Pisik, si eu votez cu socra la mare, chiar ar fi o bucurie pt ea
Monnvas, doar asa ca mi-e drag de tine ! ne auzim mai pe seara ca azi am umblat toata ziua, am fost si la o inmormantare a tatalui unei prietene, tare frumos a vorbit preotul
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 MADA, asa voi face, deja s-au facut planurile, chiar cred ca se bucura, mai vede si ea nepotii ailalti, altfel decat in poze pe telefon (ei stau toata vara la mare la rulota si oricum in restul anului nu se inghesuie sa ii duca acolo si astia ai mei sufera ca fraierii si ne sufoca pe noi cu dragostea si atentia ca sa compenseze, ma rog, asta a fost o paranteza mai lunga cu ofurile mele). Iar cu retinutul ce iti convine, dupa ce am facut 5 ore jumate duminica de la mare la Bucuresti am zis ca nu are sens sa ne stresam aiurea cu ajunsul. In alta ordine de idei, sa te rogi sa fie mai racoare, macar 2-3 ore, o sa vezi tu de ce |
Ma rog pt duminik?
Am aer conditionat! E drept ca doar in sufragerie...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
anca_nicolae spune:
buna
am terminat si eu predarea azi, vreo 4 ore, si acum, inainte sa plec spre casa, am intrat fuga si aici.
cu daddy, nu am pus viata nimanui in pericol, de asta am zis ca sofez bine :))). stiu ca e un capitol incheiat, stiu ca e in alta parte a acestei planete, dar m-am bucurat sa-l vad asa, deodata, pe aceeasi strada cu mine. Si da, am 19 ani [cum avea Pisik cu urmarirea], dar nu e o surpriza, nu? :))) Pentru ca, exact atata am :).
cu colegul, el a plecat din firma, nu mai suntem colegi, asta pct 1, pct 2, cum a zis ff b chato, nu am divulgat nimic despre/din el, ci doar despre mine, mailurile catr eel erau doar o oportuniate pt mine sa va mai pove cate ceva, pct 3, tocmai pt ca acel fost coleg e f curajos sa fie liber, nu i-ar pasa ca x sau y vorbeste ceva despre el, si pct 4, nu am colegi sa citeacsa pe forum din initiativa lor, voi ati ramas cu ideea putin gresita de "data trecuta", insa pe acel coleg EU il rugasem sa citeacsa fix vreo 3 pagini si sa NE scrie parerea lui, in rest, colegii mei [TOTI] sunt complet paraleli ci cititul in general, d-apoi pe forumuri, aa, mai citesc pe forumul ala cu okazii, cand vand/cumpara ceva :)))
oricum, total unexpected de cum credeti voi, eu, ce stiu ca-i secret, oo, e mult mai ferecat decat la multi altii. E adevarat insa, trebuie sa fiu notificata: vezi, ASTA e secret! :))))
zicea ilincu daca nu m-am grabit cu mailul 2, insa eu i-am scris mailul 2 dupa vreo 10 zile de la raspunsul lui, doar voua vi le-am redat intr-o singura seara :))). Si i-am scris doar pt a-i "aminti" de restanta cu "mai pe larg" [restul a fost asa, "umplutura" ], pentru ca, deocamata, omu' inca e aiurit, in lumea lui, nu avea el grija asta, sa revina singur cu mailul pe larg... nu, deocamdata se bucura/hoinareste in timpul liber dintre joburi.
cu chestionarele:
- la faza cu soacra, ma interesa "scorul" intre soacrele cu feeling corect si cele cu feeling "incorect", pt a vedea daca se poate "estima" despre noi, cand vom fi soacre, cum vom simti, cum vom gandi, etc... Aa, si ca sa raspund si eu, soacra mea m-a iubit f mult, mereu ma dadea exemplu pe mine versus fi-su, si, cel mai interesant, ma iubea independent de relatia mea cu zari, saracutza, inainte sa se duca, a spus la toti ca sufrageria vrea sa o lase lui anca, DIRECT pe numele ei, ca sa fie ea sigura ca vine anca la campulung SI dupa ce ea nu o mai fi, indiferent cu cine o fi zari sau nu. Stiu ca sufletul ei e pe acolo si ma asteapta s ama vada prij curte... :( Si totusi, desi a fost fericita si ea la batranete, cu mine ca nora, sper/cred ca s-a inselat: nu eu sunt perechea perfecta pt zari. Adica.. SPER sa se fi inselat
- la faza cu regretele, eram curioasa daca vi se pare ca sunt chestii suficient de importante, ramase in urma, pe care le-ati parcurge azi diferit, cam cum a sesizat ilinca. Si mai ales daca, dintre acele nereusite, in prezent mai credeti/vreti/sperati ca puteti schimba ceva, sau, din contra, va detasati cat mai mult.
pt ramona, si mie imi place numele Natalia :). Mai ai asa putin pana nasti... uuuu :).
pt gige, stiu si simt ca ma iube :*. Cu plecatul singura pe afara, eu am fost in State, si cu cineva, si singura. Cel mai greu mi s-a parut in aeroport cand trebuia sa-mi car TOATE bagajele oriunde mergeam, inclusiv 3 min la baie... imi amintesc ca nici nu incapeau in cabina, si eu tare ma grabeam ...
Ai fost distractiva cu "suntem in aeroport", si de la asta, mi-am amintit de MINUNATUL film "terminalul", mi-a placut ffff mult, l-ati vazut? Sa-l cautati, daca nu. E unul din PUTINELE filme ramase IN FIINTA mea, ma simt traind parca cu acest film, ca si cu un partener imaginar, probabil cum are frantuzoaica lui roro prietenul imaginar :), si apropo de ror si gagicutza ei, maaai, 10 ani as hoinari cu ele :)
nu mai stiu exact ce voiam sa zic, dar mai urmeza si alte zile :)
aa, daa, dyana, ce mai face oare fata noastra? cum e la noul serv, parca era un sediu nou deschis de un coleg... mi-e dor de ea.
de simpli nu mai zic ca mi-e dor, sunt naucita de cat mult timp e cu gandul hai-hui, si nu mai pot "sa intind mana spre ea", nu mai pot sa ii mai citesc rascolirea interioara, si acum parca vad in fata ochilor cum ne-a scris ea [cred ca acum 2 veri] despre alternantza sufletului ei intre avantajele vietii la tara versus dezavantaje, creionand parca o intreaga epopee, cumva, ca Marin Preda.
off, ma uit pe geam, s-a scurtat ziua... e doar 9 si deja pare nopate, unde este seara cu ora 10 si lumina prin jur?
Caci da, trece timpul.
Te simt cand pleci si vii iar langa mine,
te privesc cum calatoresti prin timp,
timpul tau;
eu, care te privesc,
ma invalui cu timpul meu,
si atunci ma intreb, cum oare
cele doua timpuri se pot vedea...
Se pot, aud raspunsul tau cantand,
caci timpul meu nu mai este al meu,
si nici timpul tau nu iti mai apartine...
Sa fii ramas fara timp,
te intreb eu atunci pe tine,
cautand in ochii tai, cu infrigurare,
un raspuns...
Este doar timpul iubirii noastre,
ochii tai imi raspund,
si nu are nici inceput,
si nici sfarsit nu are,
dupa noi doar el va ramane aici,
povestind despre dragostea noastra.
noapte buna,
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Monnvas spune:
Multumesc echipei de azi:
- grafica: Gina pentru afise si Simply pt banner
- imprimare: Gianina
- distributie: Novus
...si fetele care m-au suportat telefonic
Azi am cunoscut un om foarte greu incercat si inca-s marcata. Scuze.
anca_nicolae spune:
monn,
esti f "multilateral dezvoltata"..., imi place mult sa te constat :), mereu :).
Imi pare rau de strangerea inimii tale pt acel om greu incercat. Cateodata avem multe puteri, cateodata, prea putine...
cu drag,
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Monnvas spune:
Apropo de chestionarul ANCAI cu soacrele si instinctul lor matern, propun o provocare inversa. Ce zice instinctul matern al mamelor voastre despre alesul vostru?
...asta fiindca am impresia ca, de fapt, mamele de fete is mai cusurgioaice decat mamele de baieti...
...omul meu incercat m-a marcat prin putere si vitalitate...
Anaan spune:
Monn, eu nu pot da un raspuns, ca soacra si ginerele nu s-au cunoscut.
IULIA va invinge CANCERUL
gigelica20 spune:
Fetili, acum am intrat rapid ca sa citesc ce ati vorbit in lipsa mea...Azi am avut toata ziua training, apoi am mers la un restaurant, mie nu mi-a placut mancarea...am ajuns in camera acum 30 minute, mi-am citit mailurile, am citit ce ati vorbit voi si acum ma culc.
Maine training pana la 4.30, apoi fug la aeroport si la 9 seara sper sa fiu in frumoasa noastra tara.
Mi-e dor de Gigelicul meu, dar mai ales de Piton.
Astept cu nerabdare sms-ul pt Iulia!
Noapte buna!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Apropo de chestionarul ANCAI cu soacrele si instinctul lor matern, propun o provocare inversa. Ce zice instinctul matern al mamelor voastre despre alesul vostru? ...asta fiindca am impresia ca, de fapt, mamele de fete is mai cusurgioaice decat mamele de baieti... |
Mama isi iubea foarte mult ginerele si era convinsa ca e potrivita pt mine. Cu soacra-mea... e mai complicat, nici macar nu pot spune ca inteleg exact: dupa ce m-a haituit cand eram mica si nevinovata , acum pare sa ma iubeasca la nemurire. Nici nu prea cred in asa schimbari si nici nu-mi propun, dat fiind ca nu prea imi plac asa oameni. Oricum ACUM pare sa fie convinsa ca sunt ce poate fi mai bun pt fi'su, ca se lauda cu mine peste tot (informatie indirecta )
Nu mai stiu exact cum suna intrebarea cu regretele... nici nu prea vreau sa ma gandesc... As regreta. Poate ca nu m-am apucat si eu de-o meserie "serioasa".
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!