Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
La chestionarul Ancai, la intrebarea 1 raspund vag: spre deosebire de Novus, io is plina de regrete, in toate palierele vietii. Stiu insa ca nu-i timpul pierdut. Asa ca dupa sustinere am planuri mari, pe mai multe paliere.
No 2, cu soacrele: ca Gigelica, de multe ori soacra tine cu mine. M-au primit ca pe copilul lor si chiar uneori ma trage de manecuta ca si soacra Gigelicai, sa-l mai pun la punct pe barbat. La un moment dat, era pe pozitia contrara celei obisnuite (in loc sa zica "nu-i fata de nasul lui" zicea "nu-i el de nasul fetei" ). Hmm, mai stii, o fi avut dreptate
novus spune:
Chatonel si mie mi-ar fi placut sa fiu avocat sau psiholog dar nu regret nici alegerea facuta pana la urma sunt intr-o multinationala daca tot am terminat relatii internationale
Si mie imi pare tare rau ca imbatranesc dar aici chiar nu depinde de mine decat intr-o ff mica masura...
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Ilinca_M. spune:
Monnvas, la 5 afise m-am gandit, atatea locatii mari am in cap; in rest bag FB-ul si mailul in functiune si desigur ca si oralu'!!
Eu regrete am fatza de cum m-am comportat in anumite situatii; am si niste alegeri pe care nu le-as mai face veci si as vrea sa retraiesc anumite situatii ca sa ma comport asa cum trebuie, sa-mi razbun prostia/slabiciunea din trecut...daaar, cum stiu ca nu e posibil, nu-mi bat tare mult capul, asta e, important e ca totul e bine acum si sunt ferice cu veatza mea!
Soacra, soacra...hihi...are ea destui dintzi impotriva mea dar i-a slefuit, nu mai sunt nici pe departe asa de ascutiti de cand ma cunoaste mai bine; imi recunoaste calitatile, asta e important Si eu pe ale ei, si asta e drept. Nu tin sa ma puna in rama, important e s-o adore pe nepoata-sa, nu pe mine
Pisik06 spune:
Ziua buna,
ANCA, sa iti fie de bine vacanta. La povestea cu Daddy stii ca parerea mea este ca ce e inhis inchis ramane, iar alergatul prin oras mi s-a parut un gest cam...adolescentin, mi-am amintit cum l-am urmarit eu pe Pisicu prin oras cand eram intr-o semi relatie si el se intalnise cu alta Aveam 19 ani
La conversatiile cu colegul nu ma bag, tie e clar ca iti plac lucrurile complicate, telenovelistice, asa ca fiecare cu gustul sau
In ceea ce priveste tematica: la partea cu regretele lucrez sa nu mai am si functioneaza. Accept tot ceea ce am facut, toate alegerile mele, cu prezentul inca ma cert.
In privinta soacrei, am ajuns si cu ea la un consens. Ea m-a acceptat pe mine, eu pe ea mai putin. Pana la urma am acceptat-o si eu si acum pot spune ca relatia e echilibrata, nu exuberanta, nu ne iubim cum povesteste GIGE, dar e ok. Incerc eu sa renunt la gelozii si idei fixe, ca unele chiar nu sunt ok si constientizez, dar imi e greu. De exemplu: Pisicu pleaca sambata dupa Ana si mama sa le ia de la mare. Eu nu pot sa merg ca am o nunta de aranjat, asa ca va pleca la 7 dimineata si se va returna pe la 16, cu tot cu fete. Socrii mei au o situatie f proasta materiala si nu mai reusesc nici in parc sa ajunga, soacra-mea fiind o femeie de viata, careia ii place sa vada, sa cunoasca, sa umble. I-a marturisit Pisicului ca daca se duce singur dupa fete ar merge si ea, doar sa vada marea si sa iasa din perimetrul curtii si al casei ca simte ca ii explodeaza capul. Atat rational cat si sufleteste o inteleg perfect, rezonez cu ea si ma bucur daca pot fi partasa la aceasta bucurie. Apoi intervine ala micu din cap care zice ca ea va merge 3 ore singura in masina cu Pisicu si asta va insemna timp cu ea si nu cu mine, ca ea o va vedea prima pe Ana inaintea mea, etc. si uite asa ma botesc si il tacan pe Pisicu sa nu o ia. Aiurea nu? Dar il bat eu pe ala micu din cap sa se potoleasca pana la urma
Am divagat, ca-s cam nevorbita si lipsita de chef de treaba.
Am uitat sa ii urez succes SIMONEI, sa obtii jobul acela, daca consideri ca este ceea ce ti se potriveste. Eu te admir enorm pt curaj si sper sa te urmez curand
Monnvas spune:
Am uitat sa subscriu si eu la parerile despre vocea doambei KEA - daaa, o voce calda, si face-to-face e la fel de calda... Simti ca o cunosti de o viata si iti vine sa pui capul pe umarul ei si... sa te linistesti.
Dau marturie scrisa ca si vocea si prezenta Gianinei is la fel de calde, azi cica ma tragea de manecuta, atat de cald ca io nici nu m-am prins vreau si eu asa o sefa. Si pe Gianina iti vine s-o imbratisezi strans-strans cand o vezi...
Anaan spune:
Salutare!
Eu am fost pe la scoala zilele astea, conducere noua, in ton cu noua coloratura politica...
Monn, eu vreau cinci afise, iti trimit adresa intr-un PM.
Regrete am, si mici si mari, la unele pot lucra sa le mai estompez, la altele nu si raman...regrete. Cu soacra mea am avut o relatie excelenta, mai buna decat cu maica-mea; am iubit-o si o iubesc(desi nu mai e printre noi) foarte mult si ea m-a iubit pe mine. Tinand cont ca am cunoscut-o cand aveam 18 ani, pot sa zic ca, intr-un fel, m-a crescut si relatia dintre noi a fost mai mult pe tiparul mama-fiica, decat pe cel soacra-nora. Asta nu a insemnat ca nu am avut divergentele noastre, insa totdeauna am stiut sa gasim cai sa le depasim si sa nu ramanem cu sechele. Ar fi fost o bunica minunata...of!(azi e ziua ei si nu sunt in cele mai bune dispozitii)
IULIA va invinge CANCERUL
silvi8 spune:
salutare!
probabil ca nu va mai aduceti aminte de mine...dar eu imi aduc aminte de voi
de ceva vreme am inceput sa va citesc din nou dar nu indrazneam sa scriu. v-ati imprietenit atat de mult, aveti deja relatii stranse, mai ceva ca o familie si pic si eu ca musca-n lapte.
oricum, ma bucurat enorm sa citesc ce mai faceti voi si piticii de-o varsta cu pitica mea.
mi-ar face mare placere sa ma reprimiti in club...
silvi mama CRINEI
CRINA 2 ani
Povestea CRINEI
Dodo-pui spune:
tufete dragi
la discutii despre daddy nu ma bag...despre junele prim am citit si mi-am spus doar"e Anca,ii plac lucrurile putin mai complicate"
Soacra...m-a placut ca sarea-n ochi...chiar mi-a spus-o .Eu am tratat-o ca pe mama lui...mi-a reprosat si faptul ca am rams insarcinata cu huna...nu i-am mai vorbit(desi eu din cei 5 copii ai ei o sunam cel mai des)dar nu i-am reprosat .Dar dupa 7 ani (primi 2 au fost de discutii inutile tete-a-tete urmatorii eram deja la in Ct doar rar arunca sageti)ne-a vizitat( nu o facuse niciodata in 5 ani noi mergeam o data pe an eu si Bogdi..pe D il mai chema din varii motive).Atunci, eram in aproape 5luni insarcinata cu huna...si-a amintit ca-i om si de atunci nu mai arunca sageti daca nu o sun o saptamana ma suna si ma intreaba ce-am patit...ei alta viata.Stau cate odata si ma intreb cum era oarea viata mea/noastra daca macar unii din parinti ai mei sau ai lui ne erau alturi .Nici unii nici ceilalti n-au acceptat ca Bogdi era altfel si au gasit metoda "cea mai buna" :sa nu-l tina in brate ,sa nu-l ajute in nici un fel ;sa-l ignore...or fi crezut ca dispare el sau diagnosticele.
Ce regret?! Multe .Dar multumesc lui Dumnezeu pentru ce am .
Silvia bine ai revenit! Ai revenit nu-i asa?Ce face mandruta ta?
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 In privinta soacrei, am ajuns si cu ea la un consens. Ea m-a acceptat pe mine, eu pe ea mai putin. Pana la urma am acceptat-o si eu si acum pot spune ca relatia e echilibrata, nu exuberanta, nu ne iubim cum povesteste GIGE, dar e ok. Incerc eu sa renunt la gelozii si idei fixe, ca unele chiar nu sunt ok si constientizez, dar imi e greu. De exemplu: Pisicu pleaca sambata dupa Ana si mama sa le ia de la mare. Eu nu pot sa merg ca am o nunta de aranjat, asa ca va pleca la 7 dimineata si se va returna pe la 16, cu tot cu fete. Socrii mei au o situatie f proasta materiala si nu mai reusesc nici in parc sa ajunga, soacra-mea fiind o femeie de viata, careia ii place sa vada, sa cunoasca, sa umble. I-a marturisit Pisicului ca daca se duce singur dupa fete ar merge si ea, doar sa vada marea si sa iasa din perimetrul curtii si al casei ca simte ca ii explodeaza capul. Atat rational cat si sufleteste o inteleg perfect, rezonez cu ea si ma bucur daca pot fi partasa la aceasta bucurie. Apoi intervine ala micu din cap care zice ca ea va merge 3 ore singura in masina cu Pisicu si asta va insemna timp cu ea si nu cu mine, ca ea o va vedea prima pe Ana inaintea mea, etc. si uite asa ma botesc si il tacan pe Pisicu sa nu o ia. Aiurea nu? Dar il bat eu pe ala micu din cap sa se potoleasca pana la urma |
Io zic sa o lasi pe soacra sa se plimbe! In rest, eu am retinut ce mi-a convenit!
Ana... O... ruga pentru parinti... Si daca mi-este permis sa alatur si o gluma: numai oameni buni s-au nascut zilele astea!
Silvi, bine ai revenit!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
Pisik06 spune:
DODO, tot timpul cand citesc postari de ale tale referitoare la relatia cu parintii/socrii, la greutatile prin care ati trecut, ma inclin imaginar in fata ta si iti spun din toata inima ca te admir si esti o femeie extraordinara
MADA, asa voi face, deja s-au facut planurile, chiar cred ca se bucura, mai vede si ea nepotii ailalti, altfel decat in poze pe telefon (ei stau toata vara la mare la rulota si oricum in restul anului nu se inghesuie sa ii duca acolo si astia ai mei sufera ca fraierii si ne sufoca pe noi cu dragostea si atentia ca sa compenseze, ma rog, asta a fost o paranteza mai lunga cu ofurile mele).
Iar cu retinutul ce iti convine, dupa ce am facut 5 ore jumate duminica de la mare la Bucuresti am zis ca nu are sens sa ne stresam aiurea cu ajunsul. In alta ordine de idei, sa te rogi sa fie mai racoare, macar 2-3 ore, o sa vezi tu de ce