Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

MADA, ma bucur ca acum esti mai bine si ca te-ai intremat cu placinte

Pana la urma unul din colegi a fost tare dragut, a inceput sa mearga prin birou si sa faca din proprie initiativa campanie pt Iulia, mergea la toti colegii si ii obliga sa dea sms. Si e unul diliu, cu gura mare, avocat, dar in fond stiam ca are inima buna.

Asta e, eu sper ca s-a strans cate ceva.

Am fost la doctor. Pulmonar ok, o noua criza de astm bronsic, care defapt nu se diagnosticheaza asa pana la 5 ani, pana atunai e hiperactivitate bronsica. Tratament, reluam Singulairul cum ma asteptam, aerosoli, siropele si din septembrie tratamentele de imunitate pe bani f multi. In sept-oct o si intepam sa vedem cum stam cu IGG-urile IGE-eurile. Cam atat. Suntem in stand-by cu plecatul ei la tara, mai vedem cum e azi maine.

Acum e la aerosol cu bunica-su, se uita la dalmatieni si se cearta sa stea cu masca, ca s-a cam plictisit

Va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara,

Azi ma declar incantata! Am luat toate telefoanele colegilor de serviciu + cele personale si...am trimis SMS-uri!

Si in rest, astept doar vesti bune despre Iulia, care este o invingatoare!Iar pentru Cami, o imbratisare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Azi am fost la dr. caci nu ma simt prea ok, ma doare fff tare in partea dreapta...Mi-am facut analize, in principal cele pentru ficat. A iesit ca de obicei o anemie de speriat...in rest totul cat de cat ok.
Ce m-a negajit?! Mi-a descoperit un nodul la axila din partea stanga [trist]. Miercuri ma duc la o echo, sa vad clar ce e acolo.

Apoi sambata am fost la o nunta. Si...a venit o coafeza acasa la mine. Din partea unei colege de serviciu. Caci coafeza mea e la Focsani. Si... cand a vazut ca parul meu e distrus (din cauza tiroidei, e f uscat, degradat in mare parte, ma rog) zice: vrei sa iau putin din el?! Io, tembela, ma gandesc: putin = maxim 1 cm.Pai daca e sa fie mai bine pentru par, ok. Si ma trezesc cu 6 cm tunsi din lungime. Am plans cu spume aseara de ciuda. M-am spalat pe cap si am incercat sa-l asez. E tuns inegal, neuniform, nu se aseaza, arat ca o ciumafaie
Nu l-am mai avut asa scurt din clasa a 8-a si asa prost tuns nu l-am avut ever.

Noroc ca vine iarna si imi pot pune fes pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kea, v-am admirat pozele, sunteti tare frumosi, abia astept sa ne vedem live
Si asteptam pozele de la botez

Gigelica, las-o incolo de tunsoare, am vazut pozele de la nunta si ai fost tare frumoasa

Ilinca, buna idee cu sala de fitness maine ii dau colegei mele sa puna la zumba

Si eu am primit feed-back-uri pozitive , culmea de unde nici nu ma asteptam

Pisik, sanatate multa Anei

Mada

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Inca nu va dau detalii, ca-s in tratative, dar va rog sa nu va faceti program pe 3 octombrie, seara. Ca iesim in club! pentru Iulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Monnvas, acum am vazut ca 3 oct e miercurea, nu ai cum sa negociezi sa fie in wkd ? ar fi mai simplu de ajuns

Simonapro, ai PM !

Ieri am fost cu Ada la coafor ,a stat super cuminte vreo 40 min cat a tot bibilit aia la bob-ul ei si imi palce tare tare mult cum ii sta, pun diseara o poza pe FB
Si perla de aseara : Mami ,Omi in sfarsit si-a revenit !
Da, pai cum asa ?
In sfarsit stie povestea cu Ionica la capre !
Da, am uitat sa va spun, mai nou Ada studiaza si e fascinata de Amintiri din copilarie

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Monnvas, acum am vazut ca 3 oct e miercurea, nu ai cum sa negociezi sa fie in wkd ? ar fi mai simplu de ajuns

Cred ca petrecere personala in club in timpul we e un pic altceva fata de saptamana... Probabil ca nu-s dispusi sa-l dea in timpul week-end-ului.

Multa sanatate Anei.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Merge bine campania 848, asta e clar!
Gigelica, 6 cm din lungimea parului tau cred ca nu e mare lucru, ia pune tu o poza cu el desfacut sa vedem...si oricum, parul creste, nu-i motiv de necajeala asta Sanatoasa sa fii, sa dai de cap la toate baiurile.
In alta ordine de idei va anunt ca io la Phiphi nu-i mai fac niciun vaccin de acum inainte, gata, am citit pro si contra pe tema asta de am incaruntit, acum stiu in ce tabara sunt, adios vaccinare, imi pare rau ca nu am citit destul si inainte, ca nu-i mai faceam nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, sa traiesti fericita multi ani!

Gige, eu am vayut poyele de la nunta si chiar esti sic! Acum, eu te-am vazut coafata...spalata pe cap, nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, dar la gradinita nu iti cere avizul epidemiologic? Si daca nu ai vaccinarile, ti-o primeste?

Apropo, cand e urmatoarul vaccin si pt ce?

Mergi la inceput