Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
Novus, am uitat sa zic ca am primit afisele; nenea urlator care ne-a intrerupt convorbirea telefonica era chiar curierul.
IULIA va invinge CANCERUL
iuca spune:
Sunt cu lacrimi in ochi tot citind despre Iulia, imi pare sincer foarte rau. Sper din sufletul sa fie iarasi un copil sanatos.
Ai mei sunt bine, am fost in concediu, de 3 ori la mare si o data la munte, a fost bine, ne pregatim de primul contact cu gradinita.
Voi ce mai faceti?
simonapro spune:
Iuca: ma bucur ca sunteti bine. Imi pare rau ca nu ati dat nici un semn cand ati venit la mare, mi-ar fi placut sa ne vedem, la anul nu mai scapati
Fetelor la voi s-a racorit? La noi a fost si azi canicula, si imi e tare cald.
Mada: stai cumintica si o sa fie bine
http://iulia-elena.blogspot.ro/
anamariame spune:
Buna, fetelor!Novus, scuze, da, am primit coletul chiar acum. Sambata nu eram in oras cand m-a sunat Fan-ul. Multumesc
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Novus, am uitat sa zic ca am primit afisele; nenea urlator care ne-a intrerupt convorbirea telefonica era chiar curierul. IULIA va invinge CANCERUL |
Am vazut ca a fost prompt ''prietenul'' tau
Ne auzim maine , am avut in plan astazi sa te sun dar la noi e nebunie ca sunt colegele in concediu si activez pe mai multe posturi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
novus spune:
Anamariame
Iuca, welcome back
Simonapro, nu ai nicio veste de la noul job?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
simonapro spune:
Novus: din pacate nu, dar e ceva bun din asta ca m-am ambitionat si lucrez mai intens la cealalta parte.
Monnvas spune:
Pisik, ce sa zic, tot e mai bine decat ce-am primit io: „te rog sa nu-mi mai trimiti d-astea”. That hurts.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Ieri ne-am simtit f bine la domnii doctori, doamba a gatit ca deobicei mult si bun, nu prea am simtit-o insa in apele ei si mi-a parut rau, sper ca azi esti mai bine Doambo, ia stai tu cuminte acolo ca mananci bataita Noi am avut o noapte horror. Desi e pe tratament, de vineri Ana a inceput iarasi cu crizele, iar azi noapte a fost apogeul, a tusit pana la 2:30, a vomitat in vreo trei ture, nici nu mai avea ce, ca nu prea mancase. Si nu putea respira si plangea ca vrea sa doarma, groaznic a fost. Initial trebuia sa stea cu tata, care a venit pt o nunta si si-a prelungit special sederea sa fie baby sitter azi, dar pana la urma a ramas si Pisicu acasa, mai mult ca sa ii faca aerosoli si sa fie acolo la somnul de pranz, ca in pozitie verticala nu are nicio treaba,a orizontala apar problemele. Diseara mergem la doctor, probabil ne va baga iarasi pe Singulair si sa vedem ce ne mai zice. Acum e in parc cu tata domnisoara, se distreaza. |
Of, imi pare tare rau de Ana, de cand ati plecat de la noi "anunta" mititica... Nu-mi place deloc ca se tot repeta episoadele astea...
Si eu m-am simtit foarte rau azi-noapte si nici azi nu mi-a mers prea bine. Nu mai reuseam sa opresc contractiile cu nimic... sau daca dispareau, apareau la scurt timp. Pana la urma am servit tratament injectabil si vad ca sunt bine acum... sper sa ma tina. Nu am reusit sa mananc nimic azi... decat 2 placintele de la Buni. Multumim inca o data!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Monnvas Pisik, ce sa zic, tot e mai bine decat ce-am primit io: „te rog sa nu-mi mai trimiti d-astea”. That hurts. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Eu ii dadeam un raspuns de sa-i sara capacele, fulgii si alte componente, ceea ce sper ca ai facut si tu...daca nu, da-mi adresa de email ca-l umflu io de "voie-buna"
Am pus un afis la clubul de joaca, unul la gradi lui Phiphi, unul la sala de fitness...tre sa mai gasesc 2 locatii tari Si la fitness toate doamnele au dat pe loc sms si auzeam cum primesc mesajele de confirmare