Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
enona3006 spune:
Va salut si eu dupa ceva zile de absenta nemotivata de data asta, doar m-am luat cu rutina zilnica si n-am mai intrat sa va citesc.
Gyan imi pare rau ca puiul e bolnavior, cum mai este acuma, si-a revenit?
Alma m-am bucurat sa citesc mesajul de la tine, multe incurajari iti trimit si eu, cireselele tale cresc si imediat o sa alerge si o sa se joace impreuna.
Elena multumim pentru versuri. Eu ii mai cant si povestea unui ciobanas dar numai pana la strofa a patra, mai mult nu reusesc sa retin
Eva felicitari pentru botez si pentru nunta, sa fiti fericiti toti 3 pana la adanci batraneti.
Bytzza ce frumos ca ati fost la mare. Cred ca ii mai trebuie puiului tau inca niste zile sa isi revina la programul lui de dinainte de concediu.
Anitta cred ca ne luam la intrecere cu cel mai mic bebel. Si puiul nostru e mititel, are la 3 luni si o saptamana 5,200 kg si 60 de cm. El isi urmeaza curba lui de la nastere, mananca normal, e activ, vesel, n-am de ce sa imi fac griji pana acuma. Cand o fi mai mare il dam noi la vre-un sport d-asta de inalti sa se lungeasca.
Le salut pe fetele de la mare, un concediu frumos va urez.
Va pup ca ma duc la sedinta de bloc, de doua sapt nu avem apa calda ca e scandal in bloc.
BelissimaEva spune:
Dragelor, astazi este ziua Clarei
La Multi Ani Clara!!
Sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de familia ta minunata 1000 de ani! Hugsss
Ellyshor spune:
La multi ani, Clara! sa fii fericita si iubita!
Seara buna, scumpele mele!
Am lipsit cateva zile, nu prea aveam nimic de spus si aveam si o stare mai proasta.
Imi revin eu, ca intotdeauna.
Eva felicitari pt crestinarea micului print si pt oficializarea relatiei. Sa va dea Dumnezeu sanatate si noroc!
Anitta, Enona, conteaza ca puii sa fie sanatosi si sa se dezvolte armonios. Fiecare are ritmul lui, nu putem sa facem comparatii.
Daca aveau o scadere brusca in greutate, sau o stagnare prea mare, hai....ca se iveau ceva intrebari, dar asa...dc ei sunt fericiti, ce mai conteaza?
Gyan sper ca puiul tau e mai bine. Nu mi-am imaginat ca se poate ajunge pana la internare din cauza lipsei poftei de mancare.
Offff, ce or avea puii nostri de nu mananca?
Si Boom azi a avut o zi proasta. A mancat ff putin, cred ca are legatura si cu canicula care a revenit. Bat-o vina, de canicula!
Virgi
Diana cum mai e Mirciucul? Ati scos mucisorii?
Elena frumoase cantecelele. Le-am inaugurat si eu azi cu Boom. Se uita cu niste ochi mari la mine, ca eu si gesticulez...arat mustata lui Re, cum face Mi-turturica....Sol-soldatelul :))))))))...zici ca nu-s zdravana:P
virgiL spune:
Seara buna!
Noi ne-am intors de pe drumuri.Asa cum ma asteptam fata are capul plin de puroi(nas,gat,urechi).a fost curatata,aspirata in urechi si nasuc ,a primit tratament complex,i s-au recoltat analize.E deja mai bine!Dupa toate astea,eu m-am intors la servici,mi-am terminat frumos treaba si intr-un final am ajuns si acasa.Lucas,mititelul,a fost cam motzocos ca l-am foit de colo-colo si nu si-a facut somnul.
LA MULTI ANI,FERICITI,CLARA!
BELISSIMA,multa fericire si noroc si mai ales sa va bucurati de micul crestin!.Da,facem cinste amandoua de acum pe 19 august.
La multe lunite bebelusilor Mirinei si Roxanei_NT!
ELENA,MIHA,multumim pt urari!
ELLY,lasa starile proaste ca maine tre sa dai de baut!
ANITU,cum a fost ziua de azi?Tot apatica printzi?
BYTZZA,dupa 6.30 am sau pm intrebai?Lucas in jur de 5-6 dim papa 120 si apoi mai adoarme pana pe la 8.Mai sta treaz vreo ora si ceva doua,gangurim,facem masaj,gimnastica,ne spalam,ne schimbam,eu plec la treaba,el la plimbare cu tati si Ioana.Mai prinde o tura de papa si somn in parc.Iar sta treaz,somnul de pranz il face in jur de 14-15 pana pe la 17-18 daca doarme pe pieptul cuiva si mult mai putin daca doarme singur.Iar sta treaz pana seara pe la 22(eventual mai motaie cate o juma de ora in jurul orei 20.La 22-23 stingerea si se mai trezeste o data noaptea pe la 2-3 pt papa.
Ma duc sa ma culc,ça-s ruptaaa.Noapte linistita va doresc!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
gyan spune:
Va multumesc tuturor pt sustinere,sinteti tare dragute!Intru si eu repede sa va zic ca sintem acasa de ieri dupa masa,situatia e un pic mai buna in sensul ca maninca mai binisor dar tot nu ca inainte.Se pare(??) ca ar fi contactat un virus,nu se stie ce,nu se stie unde,nimeni nu are habar,si au fost mai multi doctori care si au dat cu presupusul.Toti se mirau ca afara de refuzul de a minca nu gaseau nimic anormal,totul normal peste tot,s-au legat doar de o usoara modificare la hemograma care ar fi sugerat o infectie virala. Cu ocazia asta i-a dat si ranitidina pt refluxul gastroesofagian si vad ca e mai bine,nu mai regurgiteaza ca in ultimele 2 sapt.cind dadea o gramada de lapte afara.
Anitta_O spune:
Vai de mine, Virgi! Asa bolnava-i fata? De asta duminica vorbea pe nas? Draga de ea, cred ca a durut-o la aspirat, sau nu? Iulia a fost apatica si azi, a supt foarte-foarte putin, a udat doar 3 scutece, a dormit aproape toata ziua. In seara asta insa, in parc, s-a trezit si brusc a inceput sa planga atat de tare, niciodata nu a plans asa de intens, de sfasietor si neconsolat. Doamne, ce mila mi-a fost de ea, nici nu stiam ce sa ii fac, a pus-o la san, dar a apucat-o mai rau, m-am plimbat cu ea in brate, nu voia nici in picioare, nici culcat, nici in carut, nici cu suzeta, nici cu san. I-am spus Tatal nostru de 3 ori, apoi s-a linistit, si suspina mititica... In timpul asta, frati-su se balacea in apa de la fantana arteziana, era ud de sus pana jos. Ne-am carabanit spre casa resemnati si flescaiti. Acasa a mai tras o repriza de plans, dar s-a linistit oarecum la baie. Si ai vostri au avut reactiile astea dupa vaccin? Nemancat, dormit mult, plans rau de tot.
La multi ani, Clara! Sa fii fericita si implinita!
gyan spune:
Revin,am reusit sa l pacalesc sa doarma,l-am pus semiadormit intr-un leagan si vad ca inca nu s a trezit dupa jumate de ora,sper sa tina minunea ca ma dureau miinile de la atita leganat Plus ca are si sunete pe fundal(pe mine deja ma dor urechile de la atita zgomot de feon,lui se pare ca i plac)
Anitta,al meu dupa vaccin a fost somnolent,febra pina la 38,1,plingacios si nemultumit insa a mincat de a spart,ca niciodata,dar asta doar a 2 a zi.
Elena,multumim pt cintecele,tare buna ideea.Ai reusit sa ti faci testul?Eu sint tare bucuroasa ca mi a iesit bine dar cu ocazia asta am constat o diferenta de cca 15 u intre valorile mele si ale laboratorului.
Virgi,sanatate fetei!
Eva,felicitari pt evenimentele speciale din viata voastra!
Cryssa,o sa incerc si eu masajul insa ma cam tem sa nu dea afara ce a mincat(bineinteles ca nu il fac imediat dupa masa dar cine mai stie?!)
bytzza,ce sperietura ati tras cu bebe,si stau cu frica rau sa nu cada cine stie cum dar cred ca e inevitabil la un moment dat.
Alma,toata lumea astepta vesti de la tine,ne bucuram ca sinteti bine si sa mai ne vizitezi cind mai poti.
Diana,Elishor,Elena,eu sper sa se mai rezolve cu greva asta cind le-om da si alte mincaruri.Sau o fi mai rau?Ciudat e ca al meu era f mincacios insa treptat a trecut in partea cealalta.
Anitta_O spune:
Aever, ati facut azi vaccinul?
Eva, noi am facut Infarix, Rotarix si Synflorix.
Bytzza, si Iulia se trezeste la 6.30. Cand dormea la ea in patut, dupa 6.30 se mai culca pe la 8, insa de cand doarme cu mine in pat mare parte din noapte, suge prin somn la 5.30-6.30 si mai doarme pana pe la 9. (cu inca o trezire pt supt). Nu te teme ca se va obisnui cu tine in pat, orice invat are si un dezvat. Zic ca ar fi mult mai usor pentru voi sa va continuati somnul, daca dormiti amandoua si o alaptezi culcata.
Gyan, bine ati revenit acasa! Sanatate multa! Cum faci sa-i dai ranitidina? ce doza tre sa ia? Stiu ca sunt tb de 150 de mg, cred ca e greu de zdrobit si de dat.