Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

draga albinutza, am fost la fundeni in mai, cand mi-au dat tratamentul de la semnatura. a ramas sa revin dupa ce apar semenele sarcinii si probabil o sa imi schimbe tratamentul. dar trebuie indeplinita o ctie sine qua non - sa avem timmp sa facem ce trebuie facut, sa se nimereasca si in perioada fertila si sa nu mai fim atat de stresati si nervosi.
apropo de dereglari, am avut luna asta o ciudatenie.
dupa chiuretaj eram dereglata si nu mai imi venea ceas, la 28 de zile, ci la 24-28, fluctua. apoi ma tinea inainte 8 zile fix, acum ma tinea 9-10. dar luna asta mi-a venit pe 5 si pana pe 11 m-a tinut ca atunci cand e la final - pata absorbantul zilnic. apoi a intrat in normal, cele 8 zile cu 3-4 zile abundente si apoi finalul. deci per total m-a tinut peste juma de luna. am cautat pe net sa vad ce ar putea fi dar nu m-am edificat. trebuie sa ajung candva la ctrl dar nu stiu cand. sa vad daca se mai repeta figura sau a fost un accident.
cam atat legat de incercarile noastre de a o pune iar de un bebe.

mi_bebelina, banuiesc ca ai iesit din examen si ti-ai luat de grija unui examen. mult succes in continuare.

vad ca aici se tine in fiecare seara discoteca, mereu e cineva care are noapte alba. sper sa treaca mai repede perioada asta si sa va fie mai usor.

va pupacesc si va doresc toate bune!


Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aoleu, mai Mirela, ce-ati mai patit!!!! Bine ca v-a ajutat Dumnezeu de-ati ajuns teferi acasa! E lucru stiu faptul ca astia de la Dacia asistenta te jupoaie, ca toti de pe la firmele mari. M-a tras si pe mine sotul meu cand am avut un accident si am mers foarte naspa in spatele lui, aveam mereu senzatia ca intru in el, se brusca, aluneca si se oprea, tare-tare greu. Buna ideea cu Influlit, interesant, n-auzisem, dar ectract de seminte de grapefruit i-am dat si eu lui M cand era racit.
Mamita, deci Chamomilla e bun si pt agitatie, nu doar calmant al durerii in timpul aparitiei dintilor?
Virgi, ma bucur mult ca ti-s bine copiii. Cea mai mare bucurie cand sunt sanatosi si senini.
Onutza, bine ai revenit acasa! Deci nu te-ai vazut cu fetele, si iti doreai asa de mult... Eu nu l-as fi lasat pe sotulache asa lejer, ca-i si concediul meu; cand era baiatul mic, facem cu randul, dar cel mai adesea e adevarat ca el se ducea la apa, la pescuit etc. De stiam ca esti pe-afara de dimineata, dadeam un semnal, ca eu am stat cu pruncii de la 7.15 pana la 11.30. Adevarul e ca pe caldurile astea, iesitul de dimineata e mult mai bun, a dormit mititica in sling tot timpul, cu o scurta trezire de papa. Mai aiurea a fost ca eu nu bausem cafeaua si nici n-am avut de unde lua, ca Virgi abia la ora 9 ne-a dat-o. Dar o sa stiu maine dimineata si o sa fac cafeaua imediat ce ma scol ca sa se raceasca pana ies.
Diana, foarte tare Mirciulica!!! Ma bucur mult ca e bine de tot! Cand am plecat noi la Brasov, am pornit-o de dimineata. Ne-am trezit la 4 si am iesit la 5.30 din casa (bagajele nu le-am dus de seara de teama sa nu ne sparga masina). Mititica a dormit tot timpul, pana la 9.30, cand am ajuns acolo, cu o trezire sau doua de papa. Ma bucur ca sta in scaunul de masina si ca se pune pe somn imediat ce pornim, ca am mai auzit ca alti copii plang rau.
Albinutza, sper ca la pranz bagati toti trei somn de voie, daca asta-noapte v-a facut printul program.
Joana, dar Infarixul nu e gratuit? Noua pe ala de 2 luni ni l-a facut gratuit, zice ca intra acum in schema gratuita data de la DSP. Mai bine intrebi sa fii sigura ca nu dai banii degeaba.
Elena, drum bun, petrecere frumoasa la Varsovia! Sper sa fie totul bine pe drum, sa n-aveti probleme, sa nu-ti fie tie sau lui Eric rau! Sa ne mai scrii saptamana asta, bine?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Anitta, nici eu nu am platit Infarix de 2 luni, dar acum ica pt cel de 4 luni nu s au dat inca nu stiu ce autorizatii de la casele de sanatate catre medicii de fam si nu se gaseste decat de cumparat. Celputin asa mi a spus mie pediatra.

Tigruta noi o sa fim in Poiana Vrasov de pe 14 pana pe 16 sept . Poate daca vii prin Brasov la plimbare ne vedem.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

neata si de la noi!

Raportez si eu prima raceala cu febra a Mayutei, am dormit cu aerul conditionat si cu usa deschisa, ca muream de cald. Stiu ca aici doctorii zic ca de la AC te poti "infunda", dar nu faci febra...acum nush, ieri am si avut o gramada de lume in vizita, deci...

Mirela, Diana, Joanna

Elena, dozele sunt de 1ml fiecare.. si scrie ca daca nu isi face efectul in 15 min se poate repeta doza.

Anitta, Camillia este pt durere si iritabilitate in timpul aparitiei dintilor, noi l-am folosit cu succes (rar) si cand a fost super agitata fara vreun motiv aparent. (se prea poate sa fii fost si dintii, nu stiu, ca ne musca daca incercam sa ne uitam in gurita ei ). Stiu insa ca este unul special pt linistire si pt copiii care nu prea reusesc sa adoarma - la noi asta e uneori o problema - nu doarme si pace si intra intr-o stare de "transa" de nu te mai poti intelege nicicum cu ea.

Cam atat deocamdata, ma duc sa-mi iau leacul de slabit..mai am 5 kile si se incapataneaza sa stea acolo!!

Pupicei!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

A, am inteles. 550 de lei cu cardul de la dr de familie: Infarix, Rotarix, Synflorix (nu retin daca asta e schema dupa care mergeti voi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MIRELLA,dar poate esti ”dereglata”deja pt urm 9 luni.Eu am o prietena care a avut 2 saptamani hemoragie,deja credea ca are fibrom...si cans s-a dus la control,”fibromul” avea ochi
ANITTO,iertare ca m=am miscat asa greu cu kafiaua.
JOANA,mie mi-a zis medicul de fam ca acum nu este infanrixul pt 4 luni dar ca mai putem asteptam pana la 5 luni.Daca nu vine pana atunci, il cumparam.
Mai si demult voiam sa-i zic Onutzei ca-mi place semnatura ei.
ELENO,sa aveti drum lin si fara peripetii!
ELLY,cum a dormit Boom as noapte?

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

ANITULE,cu mare drag,abia astept urmatoarea intalnire.Sa le facem poze„ inamoratzilor”...sa fac in ciuda concurentzei
JOSE,multumesc si Doamne ajuta!
MI_BEBELINA,multumesc de gandul cel bun.Tu erai suparata pe soacra,nu-i asa?Ti-a mai trecut sau ai exilat-o?
IONELU,CUCHI,unde sunteti?Ca eu maine iar tre sa beau de dimineata...sau bem la noapte ,la ”discoteca”odiseei(daca ne-or foi plozii)?Eu le zic de pe acum„ La Multe Lunitze!” bebelunilor BIANCA si VLAD.

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas



nu mi-a trecut pe soacra, am o saptamana de cand nu vb cu ea desi suntem in aceeasi casa......pur si simplu am ajuns sa cred ca asa e mai bine, macar acuma nu i mai turuie gura pe mine
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:



Va pup, fetelor!
Ce sa mai zic? Sunt terminata.
Toata noaptea n-am dormit...se strange, se screme, se foieste...pana incepe sa planga si trebuie sa-l iau sa-l legan.
Am stat numai cu el pe picioare, sunt varza.
Ma dor calcaiele de mor.

Diana, ma bucur mult ca si-a revenit Mirciulica. Doamne ajuta.

Noi tot asa suntem, ba mai rau. De dimineata abia a mancat 100ml adormit. La 11 a mancat doar 60ml. Nu stiu ce sa mai fac.
Poate ziceti ca exagerez, ca ma crizez aiurea...dar sincer va spun sunt disperata ca incepe sa manance din ce in ce mai putin.
Am intors netul cu susul in jos in incercarea de a gasi un raspuns. Am sunat prietenele, am cerut sfaturi la cunostinte medici...nu stiu ce sa mai fac.
Am un junghi in suflet cum ca ar avea o alergie la proteina din lapte de vaca. Pt ca are ceva simptome in sensul asta: refuzul mancarii, iritabilitate, somn agitat, varsaturi(uneori imi varsa la o jumatate de ora-o ora de masa apa cu laptic branzit...destul de mult 10-20ml.), si mai are si o dermatita pe care eu am pus-o pe seama unui ulei de la Topfer.
Pai nu l-am mai dat cu ulei de 1 saptamana si degeaba, tot mai e iritat.
Iritatia este ca un prurit sub forma pielii de gaina(deci nu bube rosii) in zona genunchilor si a coatelor.

Ma bate gandul sa-l trec pe lapte HA, sa vad cum reactioneaza.

Acum doarme, tot pe picioarele mele, pt ca altfel se trezeste.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Anitto eu in fiecare dim sunt in parc ,si beau acolo cafeaua ca sunt dozatoare de alea de cafea:)
Tudor e unul din acei copii carora nu le place in masina...uffffffffff da ce plange pana adoarme..daca sta juma de ora maxim bine dispus...iti dai seama cum mi-a facut capul de la constanta la iasi:)))iniante il mai prosteam cu tzatza in gura si mergea asa nu avea treaba da acu nu mai vrea tztza decat atunci cand ii e foame..in rest nu
Cand facem intalneala? Acusi va incep copii mari scoala
Imi e groaza de vaccinul de la 4 luni ca stiu ce ma asteapta.
Am inceput mesajul la 12 si acu e 16 23 am dormit:))) ma apuc de facut mancare.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Hello! dupa mult timp in care tot incerc sa va scriu si nu reusesc, dar va mai citesc

Virgi, Elena si tuturor fetelor, va multumesc pentru urari si ca va ganditi la noi . Am fost destul de ocupati cu renovarea, dar azi cand Vladut implineste 3 luni am zis ca trebuie sa intru sa va scriu. Am pus cateva poze pe facebook si o sa pun si pe picasa

Vladut s-a dolofanit bine, are 6,7kg si cred ca 65cm. Doarme bine noaptea, se trezeste o data pe la 5 apoi iar somn pana pe la 8-9, iar de culcat ora lui de somn e 9.30 seara. Am stabilit si noi botezul pe 15 septembrie, sper sa fie un preot mai fortzos ca pana atunci il facem de 10kg in ritmul asta Acum vreo 2 saptamani a scazut productia de lapte de ajunsesem la disperare, imi facuse rani si plangea de foame saracutul si i-am dat supliment Cu multe remuscari si frica de creerea precedentului, i-am dat ca nu mai aveam solutii si nu puteam sa las copilul sa moara de foame. Si i-am mai dat inca de 6 ori saptamana aia pana cand a revenit productia de lapte si s-a adaptat la cat mananca el acum, adica 150ml si chiar mai mult. Eu iau acum galactogil, ceai de lactatie, mananc ceapa si beau bere fara alcool aproape zilnic sa intretin lactatia, si de atunci nu i-am mai dat LP. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa mai reusesc si in continuare.

Corina, mami de Vladut

Mergi la inceput