Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

NEATA TRUPA!
TIGRUTA,buuuuna cafeauaa...imi mai trebuie o ceasca.Iar am avut discoteca as noapte.Ioana desi e in a 3a zi de tratam injectabil inca se mai incalzeste de 2 ori pe zi,si destul de ciudat(in prima zi avea 38,urmatoarea 38,5 apoi ieri 39.oare azi sa ma astept la 39,5..
TIGRUTA,ELENA de la Ioana,va multumeste de urari cu nasul infundat
CLARA,multa putere si liniste iti doresc!Tare e urat sa stai departe de cel iubit si cred ca si lui ii e la fel de greu sa fie fara tine si fara comorile sale.
YLARI, sanatate si putere iti doresc si tie!
MIRELLUSH,multumesc de calatorie.Daca sapt trecuta am fost cu Shosho la cort,zilele astea sunt cu tine la Herculane.
Fetelor,cum ati petrecut nopatea?

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Anitta esti tare comica, dar nu ar fi rea deloc ideea ta
Atunci merg azi sa cumpar ca e tare ragusit, sper numai sa gasesc aici la farmacie..vezi mie nu mi-a trecut prin cap sa caut pe net.

Mirela cand va veni bebe, te stabilesti undeva

Eu sunt intr-un moment in care m-au dezamagit oamenii din jur, in special o persoana si ma doare tare lucrul asta..am crezut in prietenie si am dat tot, s-a schimbat ceva, nu stiu, poate interpretez eu aiurea, exagerez oare?? dar nu cred, s-au adunat, ufff
nu ma bagati in seama

Matei a stat vreo ora in patut si a facut vocalize, apoi a inceput sa planga, i-am dat suzeta, am mai stat putin langa el si a adormit..Luca inca doarme, s-a trezit de vreo 2 ori azi noapte iar acum recupereaza..il cam deranjeaza Matei noaptea, abia astept sa ajunga tati sa poata dormi cu el. sper acum sa nu faca pipi in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Neata fetele va servesc cu o cafeluta Buna alaturi de un peisaj Montan superb si un aer curat
Noi am fugit la munte la o aniversare, bebe a ramas cu Buni acasa ma gandeam ca o sa ma odihnesc da de unde ca sunt Mai obosita din cauza muzicii care s a inchis la 4 da na stiiam la ce vin
Cand ajung acasa revin ca acu nu Mai tin minte nimic, neuronul obosit
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Fetelor am si eu nevoie de un sfat foarte urgent, va rog, sunt o mamica din aceeasi odisee cu voi, am nascut pe 8 iunie, si vreau un sfat in legatura cu biberoanele anticolici, eu folosesc Avent si nu functioneaza, din cauza colicilor fetita mea refuza mancarea si ajungem la perfuzii, nu stiu ce sa mai fac sunt disperata, am incercat toate medicamentele posibile, toate sfaturile babesti si nici un rezultat, azi de ex de aseara de la ora 11 nu a mancat nimic. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ua ha ha Anitta smekero, mai tie ti-e pofta de ceva bun :)))
Clara nu stii cum e, ca cei care nu te ajuta mai mult te incurca? :)) si pe mine mama la fel saraca vrea sa ma ajute su a luat-o pe Eva cateva zile dar nici eu nici ea nu am putut sta una fara alta, mi-a tot facut ba afte ba diverse bube pe ea ba de caldura ba muscaturi de insecte, o scotea afara la ore caniculare, ce sa mai, am sis ... Pas! Ne chinuim acum dar... Atat cat pot macar o vad ok. Se cam plictiseste dar macar e bine. Curand incepe gradi, o sa fie si mai bine, sper, zic si eu.
Elena, discutia aceea o stiam... Ea are din cate am vazut un stil mai direct de a le spune, nu cred ca a fost nici superioritate nici rautate, parerea mea. Poate a fost doar felul ei de a spune sa luam lucrurile mai easy, sa nu ne mai impacientam asa repede. Zic si eu.
Eu ma simt bine azi. Mai bine, diareea s-a oprit odata cu greata undeva la miezul noptii, de atunci m-am putut hidrata, am luat un paracetamol ca facuse 39... Cu chiu cu vai mi-a scazut, acum doar ma simt obosita dar am putut manca si sper sa fiu ok maine. Maine avem botezul. Nu i-am cumparat hainute cred ca il duc in body, sper sa nu rada nimeni de mine.
Raluca ai incercat dr brown? Desi eu am si avent si dr brown din acestea din urma mi se pare ca trage greu. Tot din avent ii dau. Totusi nimic de colici nu isi face efectul? Imi pare rau ca va chinuiti asa rau cu mancatul... Va tin pumnii Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

neata fetele4

tigruta eu am luat vitamine si pe timpul sarcinii si acum. Luam Aktiv Mami de la Doppelherz (au si Omega3 care ajuta la deyvoltarea creierului lui bb).
Cand am ramas 1 saptamana singura si bebe avea crize am dat si eu in niste ameteli de m-am speriat. Ce e drept, uitam sa iau vitaminele, nu dormeam si nu mancam suficient si la timp.
Mi-am facut analizele si aveam presiunea scazuta (de la obseala) si lipsa de fier.
Eu zic sa incerci sa iei macar suplimente de fier (vezi sa nu le iei impreuna cu calciu caci calciul inhiba absortia fierului).
Si cica si 100g de iod pe zi (1 pastiluta) ar fi necesar pe timpul alaptarii.
Eu acum iau 1 zi vitamine normale (De la A la Z se numesc) si 1 zi iau 1lingurita de spirulina (fac shake).

raluca.c din discutiile fetelor am obs. ca e posibil ca refuzul hranii sa fie: de la caldura; puseu de crestere; virus la stomacel (face cumva caca verde?); sau
Eu am obs ca nu imi mananca cand ma spal cu anumit gel de dus(trebuie sa nu ramana usor miros de parfum si clatesc de 100 de ori)
sau cand il doare burtica sau are crize de colici - numai la masa de seara.
La mine anti colici ajuta : Protectis dimineata + SAB de 3 ori pe zi
si masajul burticii lui bb (daca are burtica tare e indicat), cand scoate foarte multe palturi. Aa explicat in capitolul asta cum fac eu + am pus un video.
Si, foarte important: alimentatia ta: nu manca nimic crud (mai ales rosii, salata, castraveti, ceapa). La al meu ii face bine cand mananc fenicul, morcovi, peste, ceai de colici baut de el si de mine.

Aaa...Bb Luca e bine, somnic pufos cu mami in pat si acum vorbeste cu tati si bunica :D.
Bunica pleaca azi :( Offf...ca bine a fost cu ea aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey

Virgi zau dc nu-mi vine sa facem noaptea o video-conferinta.
Nu stiu ce are Boom dar de 2 nopti se foieste intr-una, iar ziua doarme doar leganat incontinuu. Nu stiu ce sa mai fac, sunt epuizata.
Singur nu sta deloc, poate cel mult 15 min si incepe sa planga.
Cu mancarea tot asa face...circ...urlete...agitatie.
Uffff...ma vaicaresc ca o baba

Raluca, banuiesc ca dc ai intrebat de biberoane, bb e alimentata artificial.
Daca da, putin probabil sa nu manance chiar nimic din cauza colicilor.
Poate nu ii place marca de LP, poate are o intoleranta la proteina din lapte, poate e un virus, poate are afte, stomatita(te-ai uitat in gurita?).
Sincer, eu n-am auzit copil care sa nu manance nimic din cauza colicilor. Si spun asta din experienta. Boom al meu a fost unul dintre colicosii odiseei. Am incercat orice cu el, pana la 3 luni a fost un chin. Urla si se strangea bietul...dar manca.
Abia dupa colici au aparut si la noi probleme cu mancarea. Dar nu in sensul ca nu mananca deloc, Doamne fereste, doar ca a redus mult portia(de la 120ml la 70-80ml), dar cu putina insistenta din partea mea il fac sa pape.

Puica ta e apatica, somnoroasa sau e energica? Nici adormita nu mananca bine?(Al meu adormit papa si 150ml).

Sfatul meu este sa mergi la un pediatru bun, la mai multi dc e cazul, pt ca sta ff mult nemancata si nu-mi vine sa cred ca e de la colici. Parerea mea.
Pupicei! Suntem aici dc ai nevoie.

Edit: iti las un link cu alergia bebelusilor la lapte, sa vezi dc se potriveste sablonului vostru:
http://www.desprecopii.com/info-id-1087-nm-Alergia-la-lapte-a-bebelusului.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Of, ma Virgi, chiar asa de rau e Ioana? Draga de ea!!! N-o fi antibioticul potrivit oare? of of of... cand o s-o mangai si-o s-o alinti azi, sa-i spui ca si noi ne gandim la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Multumesc de sfaturi Ylari , Ellyshor,cryssaa, foame are incearca sa suga de 2-3 ori dupa care plange cu biberonul in gura, nu cred ca e formula de lapte ca si cu ceaiul face la fel, la inceput si la mine cand era adormita manca bine, acum dc apuca sa fie semiadormita nu deschide gura deloc, caca face foarte greu si dupa 2 zile e ok ca si culoare cred ca sunt gaze acumulate. azi ca sa reusesc sa-i dau ceva de mancare i-am bagat un supozitor cu glicerina si a avut scaun se se vedeau bule de aer care se spargeau, ii dau protectis, infacol, colief, functioneaza 2-3 zile dupa care aceeasi poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Raluca, m-am exprimat gresit eu, la masa de seara nu ca nu mananca din cauza colicillor, ci face un pic scandal, urla cu tzitzi ingura. Se zbate un pic dar pana la urma mananca.
Cred ca are dreptate elly, sanse mari sa nu fie din cauzacolicilor.

Apropo de doctori, din sept venim si noi in Buc, ce pediatru imi recomandati?
Oare sa fac abonament la medlife?

Mergi la inceput