Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Bine v-am regasit burtici!!!

Am lipsit destul de mult de pe aici dar abia acum m-am mutat inapoi la mine acasa ( am stat la mama in ultimele 2 luni). Acolo nu aveam internet iar atunci cand ajungeam undeva si intram pe net mai citeam asa in fuga ce se mai intampla pe aici dar nu apucam sa scriu.

FELICITARI PATRICBEBE - sa va traiasca minunea frumoasa, sa fie sanatoasa fetita, mancacioasa si fara colici.

Waw - au inceput deja nasterile - ce de emotii.
Facem galerie si pentru Oana - - nastere usoara.Asteptam vestile bune !!!!

Noi suntem bine, sarcina a mers bine pana acum, un picut mai greu decat la prima, inca il asteptam pe tati acasa care trebuia sa vina de la inceputul lunii insa au fost ceva probleme organizatorice si uite cum s-a facut sfarsitul lunii. Chestia asta imi mai da cateodata emotii ca poate ma apuca nascutul si el nu e acasa dar incerc sa trec repede peste. Acum poate la sfarsitul saptamanii va ajunge.
Cu pregatirile sunt relativ gata numai ca nu sunt puse la locul lor. Adica am terminat de cumparat cam tot dar trebuie sa fac intai o curatenie generala. Sper ca saptamana viitoare sa fiu si eu gata cu totul.

Ies un pic pana la piata sa iau ceva fructe ca apoi e jale cu caldura.

Pupici pentru toata lumea.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 27+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

AAA, am actualizat si eu semnatura!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !

madaiulia, o sa mai pun la bagaj niste pampersi, dar nu iau multi, ca-mi aduce sotul numaidecat daca e nevoie. Alte haine nu impachetez, eu stiu ca la Elias ni-i tin infofoliti ca mumiile si nu ne cer haine decat ca sa-i scoatem din spital.

Zice la horoscop ca e o zi super buna azi, deci e o zi perfecta pentru bebici sa aterizeze.

Oana, Lalu

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burticilor!

Asa bine am dormit, desi in toiul noptii ma mai jena burtica pe jos. Olivia suna tare gustos micul tau dejun. Ma servesc si eu Am verificat si am luat pampersi new born marimea 1, din dm. Daca nu-i vin, ii schimbam, nu-i bai, desi la maternitate nu or sa-mi trebuiasca, ii luasem pt acasica.

Ma bucur fetelor ca ati venit cu vesti bune de la eco si cu bebeii in grafic! Sa stea la caldurica cat mai mult si sa o tineti tot asa!

Lalu
, nu ma ingrijorez, ca maine implinesc 37 de sapt Cum zicea si Olivia, daca bebe vrea sa vina inseamna ca e pregatit pt asta. M-am emotionat asa, foarte tare, pt ca e, practic, primul semnal pe care mi-l da corpul

Am citit fetelor despre coborarea fatului in pelvis, ca se angajeaza in pozitie cu 2, pana la 4 saptamani inainte de nastere, in cazul primei sarcini. Coboara si burtica, vizibil. Stiu Lalu, ca tu ziceai acum cateva sapt ca burtica ti-a coborat vizibil. Deci cred ca asta incerca si bebe Matei sa faca aseara, sa coboare nitel. A fost din nou super agitat si toate loviturile lui le simteam de la buric in jos, o noutate pt mine. Si ca sa nu mai zic ca cu manutele parca framanta coca undeva la incheietura picioarelor mele. L-am simtit tare jos, plus disconfortul de care va ziceam. Deci cred ca se angajeaza in pozitia de nastere

Ah, si sa nu uit Hai Oana Sa nasti cu bine un bebe perfect sanatos! Ne gandim la voi si te asteptam cu vesti excelente!

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata si de la mine! Vin si eu la o canuta de lapte si paine cu miere si unt

Felicitari pentru vestile bune de la doftori, Olivette si Moro Aveti acolo bobocei destoinici care isi asteapta cumintei randul.

Stella, cum te mai simti?

Lalutz mic, cum merge? Te-ai odihnit?

Moro, asa cred si eu, sa nu fie un inceput de hemoroizi. Ai multa grija cu ei, am inteles ca sunt durerosi :(

Lulutza multu' de completare As vrea sa se faca si pentru cadrele medicale de la noi un training, un update la metodele invechite... In fine, noi sa fim sanatoase si bebeii nostri!

Doamne ajuta sa fie bine Oana! Va dati seama? Acum poate chiar e cu bebe dulce Hai ca ma ia si pe mine plansul cand ma gandesc. Mamaliga ce sunt!
Haaaai Oanaa!!

Dupa o noapte buimaca, acum sunt si mai ametita ca ieri. Incep sa ma ingrijorez cu mersul in Anglia. Am facut un necesar de cheltuieli si m-a luat cu vertij Numai cheltuielile de acomodare in noua locuinta sunt...interminabile. Nu va plictisesc cu asta, mai ales acum cand asteptam atatea vesti bune!

Eu am luat pampers 1 new born premium care, avea la Sensiblu o oferta, al doilea produs de la Pampers la jumatate de pret. Acum, daca or fi mici, ii fac cadou
Multu' de info Olivia, voi pune si eu compresele sterile ca nu pusesem.

Ma duc sa iau un pepenache de la piata si sa fac cativa pasi pana nu incepe iarasi caldura.

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Dana, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebele! Sa ai mult spor la pregatiri, iar sotiorul sa se intoarca numaidecat! Mie cand mi-a zis doctorul ca am riscul sa se rupa membranele mai repede si s-a intamplat ca sotul sa fie plecat din buc doua nopti, chiar am avut emotii, ca-s singurica Dar or sa se aranjeze toate cum trebuie, o sa vezi

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Kytana, m-am trezit total relaxata, m-am odihnit bine! Sa vedem ce show mai face diseara bebele, ca e super activ seara. Dimineata doar ma impunge nitel cand ma trezesc, probabil ii deranjez motaiala de dimineata

Poti sa cari tu pepenele? Pfoaaai, si plimbareata si fortoasa

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata si de la noi

Am venit si noi la painica cu unt si miere

Pampers inca nu am luat,o sa luam si noi un pachet mic nr 1pt bagaj.servetele tot de la pampers,asa m-a sfatuit sora-mea,ea are deja experienta de 2 luni si ceva cu bebe
Nu am luat scutec de finet sau pelinca,cum ii ziceti voi,in schimb am luat de la Happy paturici absorbante.
Am luat hainute,am mai si primit de la sora-mea,am luat prosoape de baita si paturici subtirele si finute
Mai avem de luat cele de la farmacie si pt mine tot de la farmacie si gata bagajul
Abia astept sa primim vesti bune despre Oana si printesica ei

Merg sa mai pap ceva ca iar mi-e fomica

Sa avem o zii frumoasa si usoara cu vesti super bune
toate burticile si bebicii din dotare

Paulafericita 34+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna dimineata!!! Noi aseara am avut meci, suturi ,picioare,pumni....habar nu am, dar de obicei noaptea dormea..dar aseara..pffff mare scandal:)..ma pregateste pentru realitate:P..in rest, nimic nou. Va pup!!
Bob....cum reusesti sa rezisti tentatie de a afla ce sex are copilul...eu as fi murit de curiozitateeee... Esti o enigma pt mine:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata burtici

Hai Oanaaa

Eu sunt putin mai ok, am dormit mai bine putin...azi mai am doar cateva hainute ale lui beib de calcat si dupa vreau sa ma odihnesc ca maine nu stiu ce va fi....
Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput