Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Stela,ce simti tu cred ca e angajarea bebelului pentru nastere,dar asta nu inseamna ca nasti maini.Doar isi ia pozitia.

Eu am luat Pampers sensitive nr.1 ... daca i-or fi mici ,ii dau mai departe.Am 2 prietene care trebuie sa nasca.
Sutiene pentru alaptat incercati la carrefour.
Eu in loc de prosopel pentru bebe am pus acele scutece de finet care au dat bataie de cap fetelor :)) Adica pelincile ...hihihi

Va pup pe toate,va doresc somn usor!

Oana , mult succes si asteptam vesti bune de la tine !

ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

haide Oana!!!sa dea Domnul sa meaga totul perfect sa fiti sanatosi si sa te refaci cat mai repede!
si inca un pic galerie pt Lalu cine stie .... poate poate
Stella s-o apropia momentul?!
Mami.Ilinca oooo ciulama yammy...de ani de zile n-am mai mancat de ciuperci...eu faceam de pui ...nici nu mai stiu cum se face...hihi cred ca ma bag si eu zilele astea sa fac...
Noi am fost ieri la doctor suntem in program...asa cum eram de fapt bb e un pic mai maricel 32 sapt si 1700gr...in rest totul ok...mi-a zis pt mijloc sa pun cand mai stau asa pe canapea o perna sub genunchiul drept si dc ma doare rau sa iau un panadol,am inca liber la plimbari cat dc pot (din cauza mijlocului)...la kile sunt ok 9 luate pana acum dar na pt mine probabil e destul si d-aia imi apasa pe sciatic si ma doare mijlocul...plus problemele pe care le aveam oricum in zona..si cam atatic ne mai vedem intr-o luna...
Si la noi se-ntorc caldurile 39 cica de joi pt 5 zile...offf cand credeam si eu c-am scapat...
ahhh si mai noi mai am o chestie mi-e si jena sa zic dar na stiu ca n-o sa va uitati stramb la mine cand merg la toilet pt treaba 2 sau cand stau aplecata asa ca broasca(in general dc fac ceva cam asa ma aplec) simt tangibil cum iese mult in afara ....anusul...ca la maimute ei se repliaza dp ceva timp dar ma deranjeaza destul...voi patiti asa ceva?ma gandesc ca o fi de la bb care apasa e mai greut acum ...dar e asa ciudat ma cam doare si ustura.... scuze ca descriu asa in detaliu....

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Eu am luat Pampers nr 1 pachet mic. Stiu de la Andrei ca nr 2 ii veneau mari la inceput (el a avut 3450 g la nastere), dar am trecut destul de repede la nr 2. Cred ca tot un pachet de 20-30 de bucati am folosit.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 35+ cu

Mergi la inceput

MoRo ce povestesti tu acolo ar putea fi hemoroizi. Esti constipata in general?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Moro, n-am avut niciodata, dar cred c-ai facut hemoroizi. Citisem ca femeile insarcinate sunt predispuse la asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salutari burticutze !!!
in ultimul timp vad ca gasesc moment sa va citesc doar seara si atunci , de reusesc sa-mi tin ochii deschisi , mai povestesc de am noutati !

Kytana si eu si simonix am scris despre faptul ca aici nu se spala copiii in prima zi , poate si a doua -dar nu sunt f sigura ... simonix a scris din ce a "invatat" la nasterea trecuta , eu de la ce mi-a povestit moasa ca va decurge in sala de nasteri ... explicatia e f simpla : copiii sunt protejati de un lichid ce ii ajuta sa se "strecoare" spre iesire ; acel lichid il sterg , mai bine spus , il usuca cu un prosop , dar nu-l spala ... doar daca au urme de sange curata locul , dar tot nu-l spala ... lichidul asta ii tine departe de microbi pana incep sa capete imunitate la mediu !!!
poate am fost telegrafica , dar in mare cam astea sunt motivele ...
mai citesc si revin

36 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

in seara asta am fost la medic ... doctorul meu e in concediu , iar cel care il inlocuia , f bine pregatit , dar parca mi-a fost ciudat , m-am obisnuit cu cel care m-a urmarit toata sarcina ... mi se pare mult mai calm , mai linistit ... cred ca e obisnuinta ...

dupa "greutatile" de acomodare , am descoperit ca m-am ingrasat cam 3 kg pe luna ... adicalea pana in luna a 7-a am luat 2 kg si in ultimele 2 luni am luat 6 kg ... nu-i bai de kg , dar ma simt o mica balenutza ce nu mai are libertate de miscare si nici pic de gratie ...

fiica-mea e f bine , adica la 37 saptamani are 2,770 kg si toate erau in norme ... ca intotdeauna mi-a spus ca totul e perfect si nu mi-a dat detalii !
urmatoarea vizita va fi pe 3 septembrie si va fi cu medicul meu ... deabia astept !!! parca ma simt mai in siguranta ...

ma bag la nani ca incep sa casc de inghit casa !!!

bafta multa fetelor care stiu ca zilele astea se intampla minunile !!! nu va grabiti ; toate vin la randul lor , asa cum e oranduit !!!

noapte lina tuturor !!!

36 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata fetelor!

Eu sunt foarte matinala azi
Va poftesc la o cana de lapte si niste paine prajita cu unt si miere

Moro si Lulutza, ma bucur ca ati venit cu vesti bune despre bebei.
Moro, si eu ma gandesc ca poate ai hemoroizi. Eu n-am avut niciodata asa ca nu stiu exact cum se manifesta.

Aseara am fost si eu la dr, si mi-a facut eco cu o antichitate de aparat. Mi-a zis ca bebe e in grafic. Acum o luna, avea 2200 grame si aparea mai mare cu 10 zile. Acum arata de 2500 g si aparea conform varstei. Asta apropo de cat de diferite sunt ecografele si cum arata fiecare. Mi-a zis sa stau linistita ca suntem in grafic, asa ca nu ma panichez de diferenta mare. Mai merg peste 2 saptamani.

Am intrebat-o de col si a zis ca acum nu mai conteaza. Maine fac 36 sapt, si a zis ca daca vrea sa vina bebe, sa vina. Mi-a zis ca daca vrem sa-l scoatem noi de acum, ar fi devreme, dar daca ea vrea sa iasa singura, atunci e pregatita. Noi speram sa mai stea macar pana la 38 macar.

Am mai intrebat-o si de bagajul de spital, ca nu stiamce cer cei de la CF2. Mi-a zis sa am 2-3 camasi de alaptat, hainute de bebe, tampoane Allways (m-am mirat ca nu cere torsoane. A spus ca o sa primesc unul pe zi in spital , si sa am daca vreau o punga de vata si niste comprese sterile, pe care le pot folosi si la bebe la buric, dar si tampoane. Eu o sa-mi fac niste torsoane totusi, dar e bine ca ma lasa si cu Allways). Trusa de epidurala a zis sa nu-mi cumpar ca au ei in spital. Biberoane, lapte praf si pompa de muls sa nu-mi aduc. Cam atat am intrebat-o.

Oana, te asteptam cu vesti bune!

Lalu, la si pt tine, just in case

35+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mi-am mai adus aminte ceva. Mi-a zis sa iau pampersi pt 3-6kg (nr2 -oricum din astia si luasem de la DM)
Mi-a spus ca in ultima luna bebe creste cam 200-250 grame/saptamana

35+ Maya

Mergi la inceput

Waw Lulutza deja ai 37 de saptamani? Sa punem motatele la lucru si pentru tine! Felicitari pentru vestile bune. Si pentru cele doar 8 kg luate in sarcina.

Mergi la inceput