Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen spune:
buna dimineata,
Oare ce o fi facand Oana acum? Am feelingul ca totul e OK, asa si trebuie sa fie.
Moro, ceea ce spui tu acolo sunt hemoroizi si trebuie (pererea mea) sa vezi ce faci cu ei ca se agraveaza in ultima perioada a sarcinii si imediat dupa nastere. Am vazut la odiseea de iulie aug ca s-au cam chinuit fetele cu ei.
Kytana si eu sunt fan pepenache, dar acum il mai trimit pe sot dupa el la piata .
Lalu, cum esti? .
Luluta, deja 37 de saptamani, waw, esti as aproape.
Astazi la ora 13 merg sa ma intalnescu cu dr mea ca sa ma prezinte unei colege in cazul in care nu rezist pana pe 24 sept (39 sapt) se va ocupa ea de mine. Nu imi surade ideea dar nu am ce face decat sa sper ca totul va fi OK pana pe 24 sept.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Neata iubitele !
Moro,Lulutza,Olivia sa dea DD tot asa vesti bune sa primiti de acum incolo.
Moro,eu tot hemoroizi zic ca sunt.Intr-adevar si eu citisem ca femeile insarcinate sunt predispuse si foarte multe fac la nastere.
Stela,Olivia,maine toate 3 schimbam semnatura Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
Eu am visat urat acum spre dimineata.Eram in avion si ne/am prabusit intr/o apa si am salvat mai multe persoane,doar pe tata nu/l mai gaseam...si plangeam...off,ciudat vis...si urat.
Ma bag si eu la o cana cu lapte,paine cu unt si miere de albine...e micul meu dejun de la inceputul saptamanii ...
In rest eu ma simt bine,dar parca ma doare putin burtica...uneori...ca la menstruatie...
Oana ,asteptam vesti bune
Lalu si pentru tine de incurajare
ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
Mirabelac spune:
Bine ai venit Ilaria, sa fii nanatoasa si papacioasa, Patricia sa te refaci repede!
Anida Vigantol mi-a dat pediatra inca din prima zi cand a venit acasa, gratuit. Si acum se da din cate stiu, eu nu cumpar. Apropo de asta, v-ati ales pediatru pt copil?
Oana tin pumnii si ma rog pt tine sa ai o nastere usoara si bebitza mult asteptata sa fie sanatoasa si grasunica.
M-am simtit foarte bine cu iesirea asta, a fost ultima inainte de a veni bb, de acuma stau cumintica.
Ma simt bine, m-am obisnuit cred cu simptomele astea de dureri si presiune jos, mai am contractii dar fara dureri. Nu dorm noaptea, visez f urat, am arsuri mari, etc. le stiti si voi toate astea.
Am si eu emotii, sotul cu David vor pleca la tara pana duminica, sper sa fie ok pana atunci, i-am zis ca poate ma gaseste cu pruncu' in brate pana ajunge el. Dar stam cuminti si sper sa fie totul ok.
Eu o sa-mi iau toate pt mine la cantitati cat mai mici, sampon la pliculete, gel de dus nu iau, o sa-mi iau un sapun nivea pt ca fac cezariana si nu pot face dus, pasta dinti mica, ideea este de a pune cat mai putine in bagaj, e greu de carat. Bagajul pt bb il las pregatit acasa si mi-l aduce sotul dupa ce nasc.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 36
histamina spune:
mesaj de la oana
TOTUL E BINE! LA 9.05, 3450 GR,ARE SI PAR!
Dumnezeu si Maica Domnului sa o binecuvinteze!
anidaz spune:
Multumim histamina
Bravoooo Oanaaaaa!
Bine ai venit pe lume puiut mic ,sa fii sanatoasa si norocoasa!
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
Elfica spune:
Slava Domnului ca sunt bine amandoua! Felicitari, Tzitziri, recuperare grabnica si gandurile noastre de bine sa ajunga la Doamne Doamne, sa te aiba in paza sa. Doamne, ce bebei mari fac fetele! Se nasc devreme si sunt si dolofane! Eu prima data am nascut la 39 de saptamani si avea 2.500. Si sigur si acum va fi la fel, ca si eu si sotul suntem mici.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
31 +
nu_mai_stiu spune:
Iuhuuuuuuuuuuuu.....BRAVO OANA
sa dea DD sa fiti sanatoase , sa fie mancacioasa,fara colici si sanatoasa ,iar tu Oana deasemenea !!!
ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
anidaz spune:
Stie cineva numele bebitei ,ca nu pot modifica prima pagina.
Sper ca Oana sa se simta bine ,sa-si regaseasca fortele si sa se vindece repede,
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
loryd spune:
Gata cu piata si eu. Am zis ca nu iau multe dar tot s-au adunat si apoi pana am urcat la etajul 4, ufffffff. Ce bine era la mama la curte….
Stella, multumim de primire. Simt ca nu mai am rabdare si ca acum parca se pot intampla toate relele cand nu e. In curand se fac 7 luni de cand e plecat. El nici nu m-a vazut cu burta ca nu a avut internet si nu i-am putut trimite poze. Dar stiam de la bun inceput ce presupune plecarea asta asa ca eram oarecum pregatiti.
Eu voi naste la o maternitate privata si mi s-a spus ca nu trebuie nimic pentru bebe. Eu voi lua cateva scutece de finet si caciulite. Pampersi n-am luat dar voi cumpara nr 2. Pe Lory am nascut-o cu 3,600 g si au fost numai buni.
wawwwww - Felicitari Oana – sa fiti sanatoase amandoua, bebe sa fie mancacios si tie recuperare rapida.
Ce vesti bune de dimineata - sa dea Dumnezeu ca acest capitol sa fie plin numai cu astfel de vesti.
Lalu - scoatem acum motatele pentru tine.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY