Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Madaiulia,am o reteta de cioco de casa...vreau sa'ti spun ca am dat pe spate pe toata lumea cu reteta mea.Toti sunt morti dupa ea.

Fetelor si eu am dureri de degete si sunt umflate...intr-adevar si mie mi'a zis sora-mea ca si dupa nastere a avut aceeasi problema...

Stela,imi pare rau sa aud asta...Statul niciodata nu v'a face nimic in favoarea noastra.Nu te mai necaji,ca se necajeste si bb mic.

Revin cu reteta !

ANDREEA 36+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

De trei ori am inceput sa va scriu si de trei ori m-am razgandit. M-a luat o durere de picioare, ca de febra musculara si o durere ca la ciclu in partea de jos, nu foaarte deranjanta. Am mai simtit asa tot la ultima canicula... Sa fie de la aerul conditionat? Eu nu stau in el, mi-am pus si sosete in picioare. Este setat pe 25C.

Veroborada, cum mai esti?

Corinuka, abia astept sa ne spui cum a fost la eco!

Auzi mai Bobuletz, ce vergeturi vrei tu? La cat de lunga si de slaba esti?! Haide, nu ne mai minciuni aici, arati f bine Astazi afli si daca s-a intors mogaldeatza? Te astept cu vesti grozave!

Raluca77, nu stiu ce sa iti spun de bani. Sincer nici nu m-am gandit la un total. Doctorita mea nu primeste din principiu, am mai pacalit-o cu cate un buchet de flori, o cutie de bobo si atat. Daca lucrurile decurg bine si eu tot la un cadouas ma gandeam. Acum ramane maruntisul din maternitate. De la prietena mea am inteles ca a dat cam 10-20 RON la asistente, cand i s-a facut clisma parca tot 20 RON, la neonatolog a dat vreo 200 RON si tot atat (sau 100, nu mai stiu) la anestezist. Moasa nu a vrut sa primeasca.

Ce putin mai ai Gabrielle! Lucas ce zice? Este si el entuziasmat?

Mari, felicitari pentru terminarea cu succces a unei noi saptamani! Vin si eu la sampanie, yumyum hihi ne dai Rubby Bubble? (nush cum se scrie)

Ma bucur ca totul este bine, madanan, atat cat se poate. Fetele mai ziceau ceva de dureri la maini, degete. Doctorul ce zice, e normal?

Norma, tu ce mai zici? Ce-ti mai face bobocelul? Cat despre gene...ce bine ar fi! Mama mea nu are nicio vergetura, nici celulita, la 64 ani!!! Sa va zic ca nu are nici par? Axila, inghinal, maini, mustata, nu are! Maximum 3 fire ici-colo pe picioare. La mine genetica asta de ce nu o vrea sa isi spuna cuvantul?

Wow ce tari sunt linkurile Elfica! Mi-ai dat de lucru. Saru'manaaa

Lulutza, ce as mai manca si eu un tort diplomat... Imi pare rau ca pleaca parintii tai, cred ca iti este tare greu Dar in curand vine Teodora si va umple orice dor

Mi se pare oribil ce se intampla la noi Stella. La noi nu e nici lege, nici tocmeala. Parca traiesc pe alta lume! Astazi esti mai bine? Untul de shea eu l-am luat de pe un site. Banuiesc ca se gaseste si la plafar dar nu stiam daca gasesc nerafinat si la un pret acceptabil. Este solid ca un sapun de casa (daca stii cum faceau bunicile noastre) Se tine la frigider. Cnad vreau sa ilfolosesc il scot cu 10 min inainte. Este f gras. Iau o bucatica si o incaltesc in palme, apoi dau pe zona avizata (il folosesc pe tot corpul). Dupa 30 min, sterg surplusul cu un servetel, sau prosopel umed. Pentru par inca nu l-am folosit.

De Lalu stiti ceva? Ii voi cauta nr si o voi oportuna cu un sms. Haide Laluuu!! Poate astazi vine bebe Petru

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

1 cutie lapte praf raraul
1 pachet de unt
300 gr zahar
120 ml apa aproximativ
1 lingura de cacao
esente (esenta rom,vanilie,nuca de cocos,alune,nuci,etc.)

Pe un ziar cerni laptele praf cu cacaoa ,apoi pregatesti tava,pui folie (stretch) ca sa nu se lipeasca cioco de tava si treci la treaba.
Intr-o oala,tigaie,ceaun pui apa cu zaharul si le pui pe foc,ca sa faci siropul pentru ciocolata.

Acum iti explic cum sa faci siropul sa nu-ti iasa cioco nici foarte moale,nici foarte tare : intr-o farfurie mica pui apa rece.Cand zaharul cu apa incep sa fiarba incepi sa verifici cu o lingura pe care o bagi in sirop si pui cate un strop in apa rece.Daca siropul se imprastie in apa rece inseamna ca nu e gata.Este gata atunci cand ramane sub forma de biluta.Ai sa vezi tu,nu e foarte greu.

Cand siropul e gata arunci pachetul de unt peste , lasi la foc mic in continuare pana se topeste tot untul.Cand totul e topit si incepe iar sa bulbuceasca,inchizi focul si bagi laptele praf cu cacaoa .Dupa ce ai omogenizat totul poti sa pui aromele pe care le doresti si le preferi.Trebuie sa fii putin rapida ca ciocolata se intareste foarte repede.Bagi totul in tava,pui folie deasupra si dai la rece.

Reteta e scrisa pt o prietena de'a mea . Nu stiu cum iese cu un alt fel de lapte praf,eu doar Raraul am folosit tot timpul.Si eu o fac tot timpul in 2 culori ,iar la ciocolata alba pur si simplu nu pun cacao...Iar la cea neagra pun aproximativ o lingura ()pun din ochi
ca nu'mi place sa fie neagra.Imi place sa fie asa ciocolatie...

ANDREEA 36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

stella87 asa de dezamagita sunt de tot ce se intampla in romanica ! l-am exasperat pe taica-miu cu vorba : Romania !!! ce vrei sa te astepti !!! ce e mai rau se intampla acolo , pe nimeni nu intereseaza decat sa se imbogateasca , nu sa ajute omul de rand !!!
e groaznic ! Doamne , de as avea o farta supra-naturala !!!!!!!!!!
eu ti-as propune sa te interesezi mai bine ; eu nu cunosc legile , dar daca e o portita , nu ierta nimic , mergi pana in panzele albe ... dar asta numai daca stii ca exista o posibilitate , de nu , risti sa te lupti cu morile de vant si sa superi doar minunea ce o asteptati !!!

sper sa poti rezolva ceva !!! e dreptul tau !!!

36 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor bebelusul meu nu vrea nici azi sa vina a zis dr. Ca nu este corect pt bb sa-mi faca cezariana doar pt ca pleaca ea...a zis sa mai stau ca este mai bine si mi-a facut cunostinta cu o alta dr. Care este ff draguta si a zis ca o pot suna la orice ora din zi sau din noapte si vine la spital. Mi-a mai spus dr. mea ca daca m-ar fi oprit azi si m-ar fi fortat cu perfuzii pt dilatare ar fi durat ff mult ceva de genul 10-12 ore si ca ar fi ff traumatizant si pt copil si ca riscam sa provocam si suferinta fetala...a zis sa facem tot ce tine de noi sa lasam sa se intample totul natural si sa-l lasam pe bb sa vina cand vrea el...daca vedem ca ne apropiem de 42s sau daca bb da semne de suferinta atunci facem cezariana. Ma incurajat atitudinea ei si sunt cu moralul mai ridicat, macar stiu stiu ca fac tot posibilul ca bb sa vina cat mai natural.

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Lalu, foarte profi doctorita ta! Jos palaria! Dupa ce nasti astept detalii despre tratamentul din spital, rezerva, statul cu bebe si mai mai ca tind sa merg si eu acolo. Da-mi si mie pe PM numele doctoritei tale si al celeilalte dispuse sa vina la orice ora din zi sau din noapte, nu strica sa le am. Nu gasesti pe toate drumurile astfel de medici si ma gandesc ca poate accepta si la mine o cezariana la cald...

Pupici si multa rabdare, bebe vine cand vrea el, stie el mai bine cand e momentul! Bucura-te de burtica, o sa iti fie dor sa il simti cum misca :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticutze
felicitari burticutelor care au mai adaugat o saptamana , tineti-o tot asa pana la 40 macar

lalu hai cu vesti bune si cu poze cu primul cavaler al odisseei
corina , bob si cele care azi mergeti la dr sa va intoarceti numai cu vesti bune
raluca22 felicitari pt rezultatele de la eco si speram sa ne scrii mai des
madanan felicitari pt achizitie sa il folositi sanatosi si ferciti alaturi de bebe si spor la celelalte cumparaturi, sper sa gasiti tot ce va place

legat de vergeturi eu am pe sani si pe picioare k m-am cam ingrasat, pe burta ink nu am poate scap macar cu burta curata, dar oricum eu nu prea m-am dat cu crema ci foarte rar cu bio-oil dupa dush, cik ar fi foarte bun , dar eu nu pot confirma asta pt k nu l-am utilizat cum trebuia , nu am utilizat nici macar jumatate din el

legat de hemoroizi nu am sfaturi, imi pare rau
dana nasoala treaba cu apa calda, dar asta e sistemul , trece si asta
adina sper k ai gasit un leac pt mancarimile tale
lulutza da-ne si noua o portie de tort si capul sus, e greu sa ii lasi pe ai tai sa plece de langa tine, dar gandeste-te la micutza ta si puneti din nou zambetul pe buze, caci in curand o vei tine in brate si ne vei arata poze cu domnisoara ta, picioare umflate am si eu de mai bine de o sapt, foarte rar si greu mi se mai desumfla si cik tre sa le suport asa, de plimbat eu nu prea mai pot de vreo 2 sapt abia ma misc si samb facem abia 35 de sapt, macar voi sunteti mai maricele, asa k bucura-te de fiecare clipa cu ai tai caci apoi vine bebe si nu mai ai timp sa te gandesti decat la ea
stela imi pare rau pt problema ta sper totusi sa o rezolvati in asa fel incat sa fie totul spre beneficiul tau

ieri am indraznit si eu sa ies cu sotul la o scurta plimbare pe seara sa ma mai dezamortesc, dar din pacate am avut o multime de contractii nedureroase mai toata plimbarea si m-a si luat o durere de solduri care parca imi lua toata puterea picioarelor
nu mai sunt in stare de nimic, macar sa fie bebe bine k acum tre sa ma lupt si cu niste fier pe care tot incerc sa il iau si nu prea ne impacam

o zi buna tuturor si vesti bune

34+ Emma

Mergi la inceput

Lalu,intr-adevar jos palaria !!! Ma bucur de decizia luata.Ai un dr cu capul pe umeri !!! Fii linistita ca bebe o sa vina pe cale naturala ,asa e cel mai bine pentru el.

ANDREEA 36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Andreea, Kytana, Lulutza, va multumesc pt vorbele bune, ajuta Intr-adevar, si cei de la casmb si cei de la anaf zic ca fac tot ce fac conform legii, doar ca legile nu se intalnesc undeva la mijloc, ce zic unii se bate cap in cap cu ce zic altii. Un sistem de tot.. Noi incercam sa rezolvam. De acum sotul se duce sa dea piept, eu nu ma mai simt in stare psihic, chiar imi face rau. Ieri imi ardea ceafa de rau ce-mi era, nu mai vedeam bine... Deci nu ma mai consum.

Kytana, ce apetisant arata toate cosmeticele de pe site. Le-as papa Nu stiu daca vi se intampla si voua, dar eu in ultimul trimestru am asa o afinitate pt detergenti, iar pasta de dinti as papa-o, la propriu. Cu analizele stau bine, n-am lipsa de vitamine sau ceva. Se pare ca sunt doar niste pofte ciudate.

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi :)

Gata, au trecut caldurile si vremea e perfecta acum si la noi, am inceput sa ma dezumflu Vad ca si voi aveti probleme, ce sa zic, sunt exacerbate de la caldura, asta e clar, eu nu am nimic cand sunt 20 de grade, cand se duce temperatura inspre 30 deja fac piciori de elefant. Totusi, cu degetele amortzite nu stiu ... v-ati intrebat doctorii? Noi avem o linie speciala la maternitate si putem suna oricand sa intrebam orice ne vine in cap pe moase. Pentru ca aici doctorul nu se deranjeaza asa pt orice, insa moasele de la spital da Asa am facut la Robert cand am avut mancarimile alea insuportabile, am sunat la ele sa ma vait si mi-au zis ce sa fac, nu m-au lta deloc in ras.

Sa o incurajez pe Lalu - de fapt totul e ok, bebe e la termen, e f bine pt el ca a ajuns la 40 de saptamani, o sa vezi ca nu ii strica, ba chiar mai are timp sa se coace nitel Stiu ca e greu pentru mamica insa ... Dar na, mult a fost, putin a ramas. Si eu imi doresc sa il duc pe Mitica din burta pana pe la 39 de saptamani macar... dar el e seful :D

Deocamdata eu tot nu stiu ca sunt gravida :D in afara de umflaturi de piciori pe care le experimentez din cand in cand. Si ma misc mai greu noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. In rest tot ca de obicei, am senzatia ca o sa nasc peste 2 ani... Desi Robert a veniot la 37 saptamani (acum eu am 35). Bagaj nu am inca, poate in weekend sa fac. Mi-a spalat si calcat mama soacra lucruri de Robert bebemic si sunt pe undeva printr-un dulap. Cat despre mine ... mai m-am uitat si pe listele voastre, noua ni se dau multe chestii in spital deci practic cam am nevoie de niste haine. Promit ca ma mobilizez in weekendul asta, desi prioritate va avea tot Robert ca incepe scoala si trebuie sa ii iau rechizite, sortzuletz, ghiozdan etc. Videm noi.

La munca merg cu drag si spor pana prin saptamana 37 cred.

Lulutza poate vorbim si noi dupa ce pleaca parintii tai - hai nu mai fi trista, trebuie sa neobisnuim, stai sa vezi ce greu se vor desparti bunicii de nepotzica ... Luam si noi partile bune, traim intalnirile astea mai intens si nu avem timp de certuri. In rest, te pup !!!

Stella - succes cu formalitatile, pe mine ma depasesc chestiile astea de care aud din Romania ... Aici e totul destul de simplu de urmarit. Eu acum am concediu de 5 luni si gata, platit. Nu trebuie sa alerg pe nicaieri cu nici o hartie. Asta consuma mult in Ro - drumurile, stiu de la tata, care desi cu operatie la inima sau cu proteza de sold tot trebuia sa se deplaseze de colo colo cu diverse hartii si evident ca era ceva prost completat sau incomplet etc si iara trebuia sa alerge... Uf ...

Gata, fug si eu la masa, bagam un graterel, ca deh, trebuie sa consumam carne la greu (nu ca m-ar deranja - oricum cica stau mai bine cu anemia yupiii - sarcina asta a fost bizara,; eu in super forma si cica cu anemie foarte puternica ... bon ...) Pupici si astept vesti bune, ca de obicei

Mergi la inceput