Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)
Raspunsuri - Pagina 17
carmen spune:
fetelor, lipsesc pana sambata seara, merg la o pensiune si nu stiu daca am net, asa ca nu ma dati disparuta. Inainte de a pleca incerc sa ma duc pana la cabinet la dr sa mai vorbesc cu ea inainte de a pleca ea in co.
Lalu, poate cand vin esti deja cu puiutul in brate, m-as bucura pentru tine. Toata stima pentru dr ta .
S'auzim de bine!
34s3zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
g_rainbow spune:
kytana, Lucas al meu este ft suparat ca nu am energie sa ma joc cu el si nici sa-l duc la bobii. nu stiu cat pricepe el ca vine bebe, dar abia astept sa-i vad reactia. deja saptamana viitoare pe vremea asta cred ca ii vedem fatuca
stella, din pacate asa sunt legile `gandite` in romania, fara cap si coada. iti tinem pumnii sa rezolve sotul tau. u nu te mai stresa asa. eu aseara am vazut pe DC ca a murit bibi si asa am plans, abia m-am odihnit un pic si acum sunt varza, imi pica ochii in gura, dar nu pot sa dorm pt ca Lucas e ft odihnit. bebe vad ca se impinge tot mai mult, simt ca acum il `scap`
as vrea si eu sampanie, am o pofta de vreo saptamana si ma tot gandesc sa o desfac pe cea din frigider, dar tot mi-e frica sa nu nasc si sa ma duc mirosind a alcool la maternitate. poate o sefac in weekend, 2 guri banuiesc ca n-o fi asa foc
anidaz spune:
Multumesc pentru sustinere fetelor,sunteti tare dragute
M-am hotarat sa merg azi la doctor si sa-i spun si de nidoflor,nu mai pot sta asa ...
Am intrat dar n-am citit tot ca presez burta si ma mananca si mai rau ,asa ca doar in pat stau,in plus nu stiu daca de la mancarimi sau nu dar am contractii destul de urate insa neregulate,sper totusi sa nu-mi faca vreo surpriza bebe acum cat e medicul plecat din tara.
Va pup pe toate fara exceptie,
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
g_rainbow spune:
lalu, si eu sunt de acord cu dr ta! dar dupa UM ce DPN aveai? stiu ca u l-ai schimbat mereu dupa eco, dar eu cred ca trebuie pastrat totusi cel dupa UM. si bb meu a fost cand mai mic cand mai mare, dar mereu am pastrat DPN-ul dupa UM. acum stiu ca e mai mic cu o zi, dar nu-i bai. si Lucas a fost mai mic cu 2 zile cand s-a nascut fata de UM
Bob_Pixel spune:
Ne-am intors de la doctor. Testul non stres a fost bun, colul la palpat bun, lichidul a crescut putin, acum avem AFI 12.15 (fata de 10.79 cat era). Doc a zis ca inca e putintel, drept urmare joia viitoare ne infiintam iar la TNS. Bebe tot cu capul sus e, deci ceza e tot mai clara. M-a chemat pe 4 sept la Elias pentru acea "internare", apoi merg acasa si probabil pe 5 maxim 6 sept ne opereaza (joi, 6 sept facem 39 sapt). Intre timp, doc pleaca in concediu, deci eu am sa stau ca un ou (de strutozaur), foaaarte cuminte si blajina, nu ma misc nicidecum, sa nu risc sa declansez travaliul in lipsa lui.
P.S. cantarul lor e mai bun ca al meu, arata doar 68 kg (plus 14)
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
lulutza_1980 spune:
fetili , dar ce harnicutze suntem zilele astea ... noroc ca intru des sa vad ce noutati sunt ( cum ca asteptam minunatele fapturi ) ...
lalu vad ca toata lumea saluta decizia medicului tau ... dupa vesti rele de romanica , macar mai este careva care are capul pe umeri si mai are demnitate ... eu sincer voiam sa-ti propun sa astepti nasterea normala , fara sa o urgentezi , dar m-am ferit sa-ti fac sange rau ... asa ca sunt f fericita de ce ti se intampla ...
sa nu te superi , sa nu te stresezi , ai doar rabdarica ... va fi totul perfect !!!
simonix am sa te caut bucuroasa saptamana viitoare !!!
dar nu pentru a-mi obloji ranile ci pentru a profita de informatii ...asa ma relaxez cand vorbesc de nastere , de ce va urma ( si asta cat de curand ) !!!
eu mi-am facut deja bagajul ; adica am impachetat totul si le-am lasat doar pentru pus in geanta cand va fi momentul ... imi este teama sa nu-si schimbe mirosul daca fac geanta de pe acum ...
si eu am o super sensibilitate in sarcina asta ... super miros ... adica merg pe strada si spun cu ce parfum s-a dat persoana de pe partea opusa a strazii ... nu ca mi-ar displace ; dar cand sunt mirosuri naspa , mi-as taia nasu' !
pup !!!
36 + Teodora
nu_mai_stiu spune:
Lulutza,sotul meu are niste pungi care se sigileaza,se lipesc,iar eu de frica sa nu capete miros nasol,a inchis,fiecare lucru l-am pus in punguta.Pana si sosetele si chilotii.... Cate o soseata in punga,o camasa de noapte in punga...fiecare in punguta individuala.
ANDREEA 36+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
MoRo_K spune:
Mami.Ilinca ,G-rainbow Elfica vreau sa-l sun azi pe doctor sa vedem ce zice,nu ma astept sa-mi dea tratament miraculos dar macar sa-i aflu recomandarile..
Nu_mai_stiu interesant blogul multam!Cat despre temperatura in casa esti o norocoasa eu n-am mai vazut 27 din iunie :))) la mine ieri noapte erau 31.5 da mi-era lene sa ma ridic sa inchid tot si sa dau drumul la A/C dar acum nu se mai poate ii dau drumul la noi au zis ca de-abia de marti se racoreste...hai poate o fi ultima canicula eu cu asta ma imbarbatez :)
Corinuk_a daaa buuun si-mi place ca ne mai dam idei pe aici...sunt mereu bine-venite...si nu numai referitor la mancare la de toate :)
Lorydmi-aduc aminte f bine de revizia la apa calda...inca mi se zbarleste parul...noi luasem un aparat d-ala electric care incalzeste instant...nu era el super da ceva-ceva tot facea..
Anidaz sanatate multa sper sa rezolvi cu unguentul indicat de fete!
G-rainbow si Kytana si eu am o prietena in germania al carei bb invata exclusiv de la gradi germana...ei nu vbesc tipa e romanca,sotul american si mai invata romana de la mama...daaaar mama vbeste exclusiv in romana cu baiatul...eu la asta ma cam incurc...pt ca asa cum ziceam mi se pare greu sa vbesc exclusiv in ro cu bb ...e ciudat cand suntem cu rudele...si suntem zilnic si chiar cand e sotul de fata pt ca m-am obisnuit sa vbim in casa in greaca deci intre noi vbim greaca o sa auda bb ca vbesc si alta limba si sper sa nu prefere din comoditate sa vbeasca numai o limba din moment ce vede ca si eu o stiu...eiii...probleme existentiale :)))
Lulutza tortul diplomat e preferatul meu de cate ori merg in Ro iau cate unul si-l halesc singurica :)) m-am incumetat de cateva ori sa fac tort de charlota da nu-i chiar usor cand ai timp da-mi te rog si mie reteta ta....si parca traiec cu tine momentele dinaintea plecarii ca na...cum ziceam le stiu asa de bine...deci pupici multi multi si o imbratisare mare mare!
Marikaki tu in ce zona a Greciei esti?
stella sper sa reusiti sa le dati de furca si sa va castigati drepturile...sunt sub orice critica....ufff!!! de fiecare data spun ca acolo si aici e aceeasi situatie balcanica si acelasi balamuc fara legi fiecare cum il taie si nepasare,nesimtire...ohhh sa nu continui...
Kytana hahah stii d cate ori m-am intrebat si eu acelasi lucru??pai nici mama n-are pic de pilozitate iar eu sunt maimutel...epilare peste tot:)) ca na...seman cu tata :))...stii ce-mi zicea tata ?ca dc bb seamana cu el o sa iasa cu mustata nu doar cu par pe cap :))))
Lalu tare ma bucur ca merg asa lucrurile si ca ai dat peste doctori buni!
Cam atatic ca oricum am inceput de mai bine de o ora msg si acum il termin :D
Diseara abia stept sa iesim un pic,avem o zi de nastere in familie si ne scoate in oras hihi bine...de la a/c in masina la a/c din restaurant sau unde om merge ...poate fiind sear se mai si racoreste...zic si eu...un pic
Pup fetele si pofta buna ca deja a venit pranzul :)
32
stella87 spune:
Uff fetelor, ce cald eeee, la mine termometrul arata aproape 31 de grade Ma coc
Daniela, Simonix, Gabi, Moro mersi de incurajari
Si mie mi se mai intampla sa mi se intareasca burtica de la stat in picooare, imi trece daca stau cateva minute intinsa. In rest, ma simt destul de fresh, destul de activa
Gabi, eu tocmai am baut de la sot o gura de vin cu apa minerala, nu mai puteam de pofta.
Bob, e bine ca a mai crescut nitel lichidulLas ca bebe stie el sa stea acolo la caldurica pana se intoarce doctorul. Apropo, coincidenta, eu tot 68 kg am, dar castigate 23
fericita 36+ cu
madaiulia spune:
Multumesc pentru retelele de ciocolata. Cam la fel e si a mea, dar nu stiu de ce imi iese mereu foarte densa, parca e prea putin sirop pentru cantitatea de lapte praf si cacao. Sau poate pun eu prea mult cacao? Mie imi place mai neagra si cred ca depasesc un pic cantitatea din reteta. O sa le fac pe ale voastre si o sa vad ce iese.
Kytana am rasfoit si eu un pic blogul tau. Tare m-au emotionat postarile de azi. Imi amintesc si eu cum am facut testul si cate am mai facut pana la asta pozitiv si ce am mai plans cand erau negative.
Stela iti tin si eu pumnii sa se rezolve situatia cu indemnizatia.
Eu nu mai pot de cald, sper sa fie ultimul val de canicula din vara aceasta. Dar tot sper asa de vreo luna :). Totusi vine 1 saptembrie, trebuie sa devina mai suportabile temperaturile. Daca nu, dupa ce nasc imi iau bebelul si ne mutam la mare, ca nu mai pot :)
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 35+ cu