Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Elfica spune:
Diverse idei: http://totmai.ro/category/baby-raw, http://totmai.ro/cosmetice-tot-mai-raw/pasta-de-dinti-de-casa si mai puteti cauta voi pe site. Kytana, vezi daca gasesti ceva interesant, poate trece timpul mai repede.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
32 +
lulutza_1980 spune:
anidiaz eu am citit prospectul si din ce am inteles se poate da daca stii sigur ca fatul e deja ok ( adicalea gen siguranta celor trei luni de inceput de sarcina ) ... daca nu dai cu foarte multa si intinzi f bine , eu cred ca e ok ... la cat suferi banuiesc ca nu-i bai - mai ales ca rezultaul e f rapid ... sper ca ai sa te simti mai bine ...
eu am facut un tort diplomat ... azi e ultima zi cu ai mei ; maine seara au avion si eu am picioarele super umflate si nu-s in stare sa-i mai plimb asa cum as vrea !
sunt un pic cu capul in nori si poate un pic stresata ( de plecare , de "frica" rapiditatii trecerii timpului ) ; sper sa-mi revin si sa "prestez" mai bine saptamana viitoare ...
fac ceva sa-mi treaca melancolia si revin !
36 + Teodora
madaiulia spune:
Wawww fetelor, mai vin bobocei sa inteleg!
Gabrielle deja 38+! Super! Cand e preconizata cezariana (parca asa ziceai, nu?)
Bob si tu ai 37 deja, bobuletul mic e la termen si poate sa vina oricand.
Sa aveti nasteri usoare cand vor micutii sa vina si va asteptam cu vesti si poze!
Adina acum m-am gandit, oare niste apa termala nu te-ar ajuta? Combinata cu mixtura mentolata sau ce mai folosesti tu.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 35+ cu
Elfica spune:
Am intrebat si eu la un moment dat si mi-a raspuns cineva ca era in ultima vreme in gasca de pe Facebook. Chiar, cele care ati mai activat si pe FB, sunt multe fete care au fost acolo si nu ni s-au alaturat si aici? Oare de ce, ce le-am facut?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
32 +
corinuka_g spune:
bobisor, andreea felicitari pentru implinirea unei noi saptamani! sunteti cu un pas mai aproape de intalnirea cu comorile din burtica!
bob si eu am un dr super care m-a chemat la clinica toata sarcina si n-a vrut sub nici un chip sa-mi ia nici un ban pana acuma...i-am mai dus cate un cadou pe care efectiv l-am lasat pe masa...mi-a zis ca asteapta o ciocolata cand nasc ...bineinteles c-o sa-i dau si bani cand nasc, m-am gandit la 200 euro...ce zici? e putin?
_
33+ David Gabriel Multumesc Doamne!
madaiulia spune:
Acum am vazut, 30 august e data cezarienei la Gabrielle.
Vad ca vorbiti de bucatarit, eu as face o ciocolata de casa, am niste lapte praf cumparat de ceva vreme si sta prin dulap. Dar nu-mi place reteta mea, iese cam prea densa. Aveti o reteta testata si buna?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 35+ cu
marikaki spune:
Salutare tuturor burticilor!
Felicitari Oana pentru printesica! Sa fiti sanatoase si fericite!
Adina imi rau ca treci prin asa probleme. Iti tin pumnii sa treaca cu "nidoflor".
Lalu te asteptam cu vesti despre Petru. Sper ca totul sa fie ok si nasterea sa fie usoara, iar tu sa te recuperezi foarte repede.Bafta multa!
Felicitari burticilor ce schimba astazi saptamana! Si noi am intrat in 36.
Noi,inca ne numaram printre burticile fara vergeturi. Dar am inteles ca ele apar la nastere(sper sa nu avem surprize). In schimb, de aproximativ 3 zile imi simt degetele foarte amortite si cam umflate. Abia reusesc sa mai inchid pumnul. Vergheta nici nu mai intra pe deget.
Abia astept si eu ziua de luni pentru al vedea pe bb la eco. Mi s-a spus sa intrerup tratamentul acela cu "yutopar", pentru ca bb sa isi faca aparitia. Dar parca mi se pare prea devreme. Sper sa nu patesc ca Lalu si apoi bb sa se lase asteptat.
Bafta multa burticilor ce merg astazi la medic, sper sa veniti cu vesti excelente.
Pupici dulci tuturor burticilor! O zi frumoasa va dorim!
36w
Raul-Ciprian
norma36 spune:
@ marikaki
Si pe mine ma dor degetele de la maini si nici eu nu pot inchide pumnii; mi-am dat si eu jos verigheta si inelele desi nu imi sunt umflate degetele. Oare ce sa fie???? Mie mi-a zis o fosta graviduta ca pana la 2 luni dupa nastere tot asa ma vor durea.
34+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
stella87 spune:
Neata, burticilor!
Am papaat paine prajita azi, ca mi-ati facut pofta de ieri, dar cu sunca si castraveti. Deh, aveam pofta de ceva sarat
Aseara n-am mai avut puterea sa intru sa scriu, am avut cea mai nasoala zi. N-am mai ajuns nici in Orhideea cum ziceam. Problemuta mea e ca pt prenatal primesc pe luna 700 de lei, cand eu ar trebui sa primesc peste 2000 de lei, potrivit venitului meu brut. Din nou, problema e ca am contract pe drepturi de autor, iar legea e f prost gandita pt astfel de contracte. Pe scurt, cei de la casa de sanatate imi cer un act pt calculare de la administratia financiara, iar administratia financiara imi zice ca acel act nu EXISTA Vreau sa va zic ca ieri la anaf m-a pufnit plansul la ghiseu, le-am zis ca pun o femeie insarcinata in 9 luni sa faca pe mesagerul, sa se plimbe intre institutiile statului, fiecare invocand pretentii, iar eu sunt prinsa la mijloc. Deci se uita toata lumea la mine, sotul mi-a zis sa ma asez, a inceput sa vorbeasca el, ca eu nu mai eram in stare. Concuzia e ca ma aleg cu doar 700 de lei, iar o recalculare se face in 2013. Dar exista un articol de lege care zice ca diferentele de bani nu se restituie, ci se considera un avans pt ulterioare contributii. Ce sa va zic, o sa am asigurarea la concedii medicale platita pe 30 de ani, la propriu
Oricum, nu vom sta cu mainile in san, sotul va face o plangere la casmb pt ca nu vor sa-mi accepte adeverintele de venit de la angajator si imi cer acte inexistente de la anaf, vom incerca sa-i dam cumva de cap
Ce sa mai, ieri am fost data rau peste cap, am plans in mai multe reprize, dar azi sunt mai bine, psihic. Imi pare tare rau ca l-am necajit rau pe bebe, efectiv am fost praf cu nervii
Am vazut ca vorbeati de vergeturi, mie mi-a aparut una pe fund si altele sub sanul drept, desi m-am dat cu ulei de masline si ulei de migdale dulci zilnic. Asta e, mai tine si de gene. Kytana, ai luat de la plafar untul de shea nerafinat? Este solid, cum il utilizezi? Corinuk suna bine si ce zici tu de uleiul ala de la DM
Gabi, felicitari pt 38 de sapt Azi am implinit si noi 37 Andreea,
Adina, uuufff, sper sa treaca repede problemele cu nidoflor. Si mie imi apar niste umflaturi albe care ma mananca, mai ales pe picioare. Acu vad una si pe mana si mi-au mai aparut si ceva mai jos de ceafa. Nu mai suport parul desfacut Cred ca-mi iau si eu crema asta minune.
Vad ca Lalu inca nu da niciun semn, asa ca las si eu niste pt incurajare!
Ah, si felicitari tuturor burticutelor care schimba azi saptamana si tin pumnii celor care merg la analize!
fericita 36+ cu
madanan spune:
Madaiulia, eu am facut ciocolata de casa dupa reteta pe care o am si mi s- a parut f.buna. Este format#259; din doua culori: maro si alb. Pt.cioco maro: se fierb 350 gr zahar cu 100 gr apa aproximativ 5 min. Separat se amesteca 175 gr lapte praf cu 2 lingurite cafea si 2 lingurite cacao. In siropul fierbinte, luat de pe foc se pune 75 gr unt t#259;iat bucatele si se amesteca repede. Se toamna peste sirop laptele praf si se amesteca bine si repede cu batatorul de pireu.
Pt.cioco alb#259;: se fierb 300 gr zahar cu 75 gr apa aproximativ 5 min, apoi se adaug#259; 100 gr unt. Se toarna peste sirop 150 gr lapte praf, se adauga esenta si se toarna peste cea maro si se da la rece. Se taie cand se intareste cu cutitul cald.
Pofta buna!
+31 Maria