Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Neata fetelor!
Off, mai avem cateva zile de canicula dupa care se pare ca vor fi temperatui decente.
Vreau sa o felicit si eu pe Oana pentru bebelusa ei.Bravo Oana, multa sanatate , sa ai un bb papacios, necolicios si cuminte.
Azi urmeaza Lalu, nu?
Hai, Lalu, asteptam vesti si de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am gasit pe net prospectul pentru www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1957" target="_blank">Nidoflor.

madanan, felicitari pentru achizitii Burtica ce iti face, cum te simti?

Fetele, pe unde sunteti? Sunteti bine? Am citit deja toata presa, ma doare fundul de la cat am stat pe scaun si nu am stare deloc. Caldura asta ma innebuneste! Vreau afara, sa ma plimb, sa stau pe o bancuta in parc... Of! Si nu am nimic de facut prin casa. Voi cum rezistati?

Cat de groaznic trebuie sa fie fix acum cu revizie la apa Dana! Mai tine si doua saptamani... Absolut oribil!
Carmen, sper sa o prinzi pe doftorita inainte sa plece in conced, sa poti sta linistita

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici si bebici!

adina cum esti? cum sunt bubitele? a mai trecut mancarimea? nu retin, e alergie sau dermatita de contact? daca e dermatita ar merge locoid, daca e alergie poti incerca mixtura mentolata, macar mai trece pruritul..
olivette eu m-am dat pe burta si sani, cand imi aduceam aminte, cu o crema hidratanta sau cu ulei de masline...apoi mi-am cumparat din DM un ulei contra vergeturilor de la babylove..nu ma dau zilnic, dar imi place tare mult consistenta, e uleios, dar parca hidratant, intra imediat in piele si o lasa elastica...am o burta maaare, dar o piele de bebelus, nici o vergetura, nici pe burta, nici pe sani..
nidoflorul e facut de fabrica Antibiotice Iasi, acum Pharma SA...si intradevar contine antibiotic, neomicina si un antimicotic, nistatina ...e ieftin si bun, antimicrobian..
lalu a mers la spital?

eu am fost dimineata la analize, iar la ora 3 merg la eco...azi noapte n-am prea dormit, cred c-a fost ce-a mai grea noapte de pana acuma, ma durea burta la orice miscare...e mare, n-am ce face

pupici la toate!

_
33+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Neata, bulinici !
Azi schimbam saptamana, 37 yuhuuu!! Bebe a fost energic toata saptamana, sper sa-i fi ramas energie si pentru testul non-stres de azi. Mergem la doc, abia astept sa vad ce ne zice, cum e lichidul of off.

Pff, sunt o norocoasa ca n-am vergeturi, cred ca tine de gene. Sau nu stiu, ca fratele meu e mai maricel asa in proportii si am vazut ca are cateva dungi pe coapse. Am par pe burta si linea negra (ma rog, e maro ) luungaaaa si vizibila.

Gabrielle, tu esti pe forum, deci nu nasti acum, Lalu lipseste, e la control, poate azi vine Petru. Facem putina galerie !

Raluca, legat de sume, chiar nu stiu ce sa iti spun. Daca aveam o cifra bine stabilita, ti-o scriam pe privat. Eventual o sa-ti dau un mesaj privat dupa ce iesim din spital si iti spun DACA am dat si cat. Doctorul meu nu mi-a facut niciodata impresia ca e "ciubucar" (nici nu-i merge faima ca ar fi), de aceea nici nu ma stresez pe tema asta, eu sunt tare multumita de el si sper sa fiu si dupa nastere. Stiu ca spaga e ilegala, dar eu daca sunt multumita si fericita ca totul merge bine, nu pot sa nu rasplatesc pe cineva. Si e foarte posibil sa nu fie clasicul plic, ci un cadou.
Ce pot zice este ca am auzit de o fata care a facut ceza de curand, nu stiu doctorul sau spitalul si ea ar fi dat 15 mil doar doctorului. Daca as aduna toate plicurile si pliculetele care se preconizeaza, ar iesi o suma mult prea mare pentru noi, deci categoric eu nu sunt de acord cu atat.

Ma duc sa mananc, incep sa ma ia emotiile si nu vreau sa pic in bot !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Neata, bulinici !
Azi schimbam saptamana, 37 yuhuuu!! Bebe a fost energic toata saptamana, sper sa-i fi ramas energie si pentru testul non-stres de azi. Mergem la doc, abia astept sa vad ce ne zice, cum e lichidul of off.

Pff, sunt o norocoasa ca n-am vergeturi, cred ca tine de gene. Sau nu stiu, ca fratele meu e mai maricel asa in proportii si am vazut ca are cateva dungi pe coapse. Am par pe burta si linea negra (ma rog, e maro ) luungaaaa si vizibila.

Gabrielle, tu esti pe forum, deci nu nasti acum, Lalu lipseste, e la control, poate azi vine Petru. Facem putina galerie !

Raluca, legat de sume, chiar nu stiu ce sa iti spun. Daca aveam o cifra bine stabilita, ti-o scriam pe privat. Eventual o sa-ti dau un mesaj privat dupa ce iesim din spital si iti spun DACA am dat si cat. Doctorul meu nu mi-a facut niciodata impresia ca e "ciubucar" (nici nu-i merge faima ca ar fi), de aceea nici nu ma stresez pe tema asta, eu sunt tare multumita de el si sper sa fiu si dupa nastere. Stiu ca spaga e ilegala, dar eu daca sunt multumita si fericita ca totul merge bine, nu pot sa nu rasplatesc pe cineva. Si e foarte posibil sa nu fie clasicul plic, ci un cadou.
Ce pot zice este ca am auzit de o fata care a facut ceza de curand, nu stiu doctorul sau spitalul si ea ar fi dat 15 mil doar doctorului. Daca as aduna toate plicurile si pliculetele care se preconizeaza, ar iesi o suma mult prea mare pentru noi, deci categoric eu nu sunt de acord cu atat.

Ma duc sa mananc, incep sa ma ia emotiile si nu vreau sa pic in bot !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

eu vreau sa cred ca bebe e cuminte si asteapta programarea, acum vom vedea. medicul mi-a spus marti ca pot naste oricand, dar pana acum nimic. simt dureri destul de rar, dar simt mai mereu presiune in pelvis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neata fetelor !!!
Am avut o noapte groaznicaaaaaaaa Am reusit sa atipesc pe la 4 dimineata.Si am dormit iepureste.Sunt varza...

E si cald.La mine in casa sunt 27 grade.Afara cred ca e jalea de pe lume.Nu cobor nici dupa paine.Daca ma loveste foamea prea tare,bag o paine la masina si o fac rapid...Am inteles ca pana dumini9ca tine caldura,apoi se linisteste.
Ziceau la tv ca in sud si vest o sa fie temperaturi de 42 grade.

Fetelor care schimbati astazi semnatura hai la un pahar de sampanie sa sarbatorim Si noi am intrat azi in sapt. 36 !

Lalu,asteptam vesti de la tine si daca nasti astazi sa dea DD sa ai o nastere rapida si usoara si un bb sanatossssssss !!!

Off Adina,imi pare rau sa aud ca esti rau.Bine ca e doar atat si nu e ceva cu bb mic.Oricum eu am cateva piscaturi de tzantzari si ma scarpin non stop,pai draga de tine...nici nu vreau sa-mi dau seama prin ce treci.Fa dusuri mai reci si stai uda,poate dispare senzatia de mancarime.Nu stiu ce sa zic....

Madaiulia,tu ai zis ca esti un fel de batman ... ai grija cu plimbarile si caldurile astea.Ia un no'spa cand ai contractii si cornu in perna.

Olivia,o prietena de'a mea toata sarcina s-a dat cu mustela si tot a facut vergeturi.Sora mea imi zicea de la inceputul sarcinii sa beau multa apa , sa ma hidratez sa nu fac vergeturi.Acum depinde si de elasticitatea pielii.La mine parca nu vad momentan.Sper sa nu apara...pe sani am de la slabit,ingrasat...dar pe burta nu am...

Bob poti sa stai linistita de-acum.Esti la termen daca nasti.Ma alatur si eu cu par si dunga Succes la dr,sa vii cu vesti bune!

g_rainbow ,ai un bb tare cuminte ,sta in burtica si acum si ai 38 sapt.Ii place tare mult acolo

ANDREEA 36+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Corina,te asteptam cu vesti bune !!!

ANDREEA 36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

Kytana, burtica este bine, multumesc. Mai greu este cu insomniile si cu degetele de la maini care imi amortesc foarte tare. Nu pot sa tin nimic in maini mai mult de 2 minute. Inca nu stiu data cezarienei, dar cand o voi sti va anunt sa ma treceti si pe mine in lista.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna fetelor, eu ma fac zilnic (fara nici o exceptie) cu ulei de argan, pe burtica, sani si coapse. Pana acum nu mi-a aparut nici o vergetura dar se pare mai este timp dupa cum zice g_rainbow. Din cat am citit pe net tine si de genele mostenite si de elesticitatea pielii. Eu incerc sa beau cat mai multe lichide si nu uit sa ma masej cu ulei de argan.
Succes tuturor la nastere si sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi.

34+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Mai stie cineva ceva de danageodoiu ?

ANDREEA 36+ cu Andrei

Mergi la inceput