Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)
Raspunsuri - Pagina 13
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivette Fetelor, au inceput sa ma dispere vergeturile de pe sani. Parca se adancesc pe zi ce trece. Sunt inca rosii si am inteles ca daca nu sunt inca albe, se mai pot trata. Altii zic ca poti sa folosesti si mama cremelor si nu le vindeca. Voi ce ziceti? M-am dat cu ulei de argan pe care il folosesc la burtica si nu m-a ajutat deloc. Cred ca Patricia zicea de Mustela ca e foarte buna. Merita sa dau 88 lei pe ea sau o iau degeaba? 36+ Maya |
de trecut nu trec, le poti doar ameliora. acum depinde de organism ce fel de crema accepta. eu am folosit si mustela si palmers dupa sarcina trecuta, dar vergeturile au ramas acolo. si pe timpul sarcinii m-am uns de 2 ori pe zi cu fel de fel de creme, pana la 34 de saptamani nu aveam nici una, apoi pana la 35 cand am nascut mi-a crapat toata burta
Kytana spune:
Neata gajici! Ce sa va ofer pe vremea asta caniculara? Cred ca o limonada ar fi cea mai potrivita
Olivette, am si eu vergeturi pe sani (de fapt in portinea de jos a sanului mi-au aparut). Ma dau in continuare cu ulei de masline dimineata si un ulei de la Boots seara. Ieri am primit un pachet cu unt de shea nerafinat care am inteles ca face minuni. Este folosibil din cap pana in picioare si nu e asa scump. Miroase un pic ciudat (doar e nerafinat). Ai putea sa incerci, eu l-am luat pentru tot (crema de corp, coate, calcaie, masca de par, vergeturi, dermatita, iritatii si masaj bebe)
Este laudat ca intr-o luna daca vergeturile sunt rosii inca, ajuta la vindecare. Acum ramane sa il testam
Cel rafinat isi pierde proprietatile, ce am luat eu arata ca un sapun de tara si miroase aproximativ la fel.
Ma gandeam sa il folosesc si in lupta contra celulitei impreuna cu zatul de cafea.
Gabi, multumesc de incurajari. Asa este, lista este lunga, dar mai mult ma ingrijoreaza drumul cu bebe mic. Dl Pinguin nu poate veni sa ma ia, deci voi fi eu cu bagajul si cu bebe. Doamne ajuta sa fie bine! La voi cum a fost acomodarea?
Lalu, cand fugi la doftor? Sa ne dai si noua de veste daca vine puiul de om astazi. Doamne ajuta sa fie totul cum iti doresti tu!
Va Astazi cred ca voi fi calare pe PC, se anunta 40C, clar nu ies nicaieri... Aveti grija de voi burtici plimbarete
34+ cu
-= Love life, live love =-
lulutza_1980 spune:
buna dimineatza burticutzelor !!!
Adina e groaznica mancarimea ; eu am avut pe sistem nervos cand eram in facultate ... am fost la n-spe medici si mi-au dat creme pe baza de sulf ... nik - nik -nik ... si , ca si tine , aveam multa suprafata de dat si ma plictiseam instant ... pana intr-o zi cand am ajuns la soacra-mea si m-a dat ea cu NIDOFLOR ... a doua zi nu mai aveam nimic !!! eu l-am folosit , e drept f putin , lunile astea ... cam cat 2-3 boabe de mazare , si sincer nu am citit daca dauneaza sau nu ...
dar daca staruie mancarimea dupa taratze , mergi la o farmacie si intreaba pe tanti de acolo daca e daunatoare sarcinii ... crede-ma ca eu de atunci pentru orice chestiutza am pe piele folosesc NIDOFLOR ... pentru mine e crema minune !!!
Olivette eu folosesc mustela pentru sarcina - mi se pare ok - costa , dar e gandita special ... nu te astepta sa-ti dispara vergeturile pana dupa nastere cand burtica va incepe sa se reabsoarba ... acu cateva zile maica-mea mi-a povestit ca ea a avut burtica plina , dar ca dupa nastere s-au retras toate ... deci depinde si de "carne" , de gene ... si eu am , nu multe , dar suficiente ; sper ca vor trece peste cateva luni ... mustela se foloseste si dupa nastere !
mai citesc si revin !
36 + Teodora
m_m51981 spune:
Buna dimineata! Hai lalu....bafta azi!!! Sa fie totul bine!
Adina, si eu am mancarimi pe mana dreapta...si nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi de la sarcina...dar niste mancarimi si m-am scarpinat si cu peria de sarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Eu am crezut ca e o iritatie...dar nu am facut legatura cu sarcina! Apoi m-am gandit ca poate ma ingras..si se crapa pielea...Ia uite, mai...aflat ca e de la sarcina..ce chestie!!
Pupici
loryd spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la intalnirea de dimineata cu o cana mare de ceai de lamaie. Va servesc cu drag!
Am facut deja si o supa crema de legume. ( sunt treaza de la 6). Azi e iarasi zi caniculara asa ca n-am vrut sa ma apuce caldura mare.
Lalu, cum esti azi? Asteptam vesti bune.
g_rainbow - merci de sfat - am pus 3 camasi in bagaj.
Eu sunt suparata tare ca de ieri ne-au oprit apa calda pentru revizie, pentru 2 saptamani cica - si ne vom chinui cu incalzit apa pentru dus Offfffffff .
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY
carmen spune:
Lulutz, mama mea suferea de un fel de alergie la frig, cum venea frigul cum o apucau mancarimile,parca avea raie. A fost la multi dermatologi, a stat internata la dermato si nu stiu cum a descoperit NIDOFLOR si a facut minuni. De atunci tot timpul are in casa crema asta si nici nu a mai avut probleme. Ca sa nu mai spun ca dupa ce am nascut-o pe Ana, la cateva saptamani, avea o iritatie la fundulet de nu trecea nici cu mama bephantenului si am dat-o cu nidoflor (in cantitate mica, nu exagerat) si i-a trecut. Mi-am vindecat si eu ragadele de la sani, ca ajunsesem sa ii dau lapte cu sange Dariei. Incearca Adina, cine stie, poate te rezolva si pe tine. Stiu ca de la mancarimea assta ai si o stare de nervi si agitatie si chiar de asta nu ai nevoie acum. Vezi ce scrie pe prospect si poate ai noroc.
Ieri nu m-am intalnit cu dr mea ca schimbase tura de garda cu altcineva, trebuie sa vad cum ma mai intalnesc cu ea inainte de a pleca in concediu. M-am cam pleostit ca am vazut ca nu e gata renovarea la sectia de obstretica si era cam harmalaie pe acolo.. dar vor trece si cele 5 zile de stat in spital, asta e .
Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa.
34s3zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kytana Neata gajici! Ce sa va ofer pe vremea asta caniculara? Cred ca o limonada ar fi cea mai potrivita Olivette, am si eu vergeturi pe sani (de fapt in portinea de jos a sanului mi-au aparut). Ma dau in continuare cu ulei de masline dimineata si un ulei de la Boots seara. Ieri am primit un pachet cu unt de shea nerafinat care am inteles ca face minuni. Este folosibil din cap pana in picioare si nu e asa scump. Miroase un pic ciudat (doar e nerafinat). Ai putea sa incerci, eu l-am luat pentru tot (crema de corp, coate, calcaie, masca de par, vergeturi, dermatita, iritatii si masaj bebe) Este laudat ca intr-o luna daca vergeturile sunt rosii inca, ajuta la vindecare. Acum ramane sa il testam Cel rafinat isi pierde proprietatile, ce am luat eu arata ca un sapun de tara si miroase aproximativ la fel. Ma gandeam sa il folosesc si in lupta contra celulitei impreuna cu zatul de cafea. Gabi, multumesc de incurajari. Asa este, lista este lunga, dar mai mult ma ingrijoreaza drumul cu bebe mic. Dl Pinguin nu poate veni sa ma ia, deci voi fi eu cu bagajul si cu bebe. Doamne ajuta sa fie bine! La voi cum a fost acomodarea? Lalu, cand fugi la doftor? Sa ne dai si noua de veste daca vine puiul de om astazi. Doamne ajuta sa fie totul cum iti doresti tu! Va Astazi cred ca voi fi calare pe PC, se anunta 40C, clar nu ies nicaieri... Aveti grija de voi burtici plimbarete 34+ cu -= Love life, live love =- |
Noi ne-am acomodat ft repede, eu am mai locuit in germania si inainte sa apara Lucas. de fapt cand eram insarcinata cu el in 14 saptamani am plecat in romania pt ca aveam ceva probleme de rezolvat si atunci nu aveam asigurare buna aici. m-am reintors cand avea el 4 luni, tot singura cu el am venit si eu, dar am trimis o parte din bagaje inainte . oricum pe avion nu poti lua ft multe. acum ne-am mutat intr-un apartament cu 4 camere pt ca nu mai aveam loc si pt bb2 si m-am ingrozit cate am avut de mutat/aranjat
Elfica spune:
Nidoflor am avut si eu in casa la recomandarea primei pediatre care a venit sa o vada pe Iulia dupa ce ne-am intors de la maternitate si nu l-am folosit foarte mult timp, pana cand pe la 1 an si jumatate Iulia a facut o iritatie la pasarica si fund care nu a trecut cu nimic, desi am incercat multe creme scumpe. Atunci mi-a spus o prietena de acest Nidoflor si, cum il aveam in casa, am zis sa incerc. A fost excelent, a scapat imediat, desi pana atunci ne chinuisem vreo saptamana sau si mai bine. Doar ca stiu ca pe ambalaj scrie Antibiotica sau Antibiotice, acum nu stiu cat contine, in ce masura, daca se ia in sarcina, incerc sa ii gasesc prospectul si revin.
Hemoroizi am avut si eu si inca mai am, nu sunt deranjanti, dar nici nu trec, sunt in exterior, iar sotul mi-a spus ca s-au mai marit putin in sarcina asta. Dupa nasterea trecuta mi-a indicat ginecologul sa ma dau cu Proctoglivenol (parca cu y in loc de i). Trebuia sa ma spal si sa ma dau cu el de doua ori pe zi, dar fiind ocupata cu bebita si nedurandu-ma, nesangerand, am neglijat. Adica am dat o perioada si apoi am renuntat. Inca il am, o sa vad, poate o sa ma dau din nou, dupa sarcina si nastere. Intreaba-ti medicul, astfel de probleme sunt frecvente in sarcina si stie ce sa iti recomande. O tipa de la fosta odisee s-a dus si si-a legat un hemoroid dupa nastere si stiu ca era foarte multumita de procedura si rezultat. Nu stiu daca a reparut sau s-a linistit complet.
Cateva vergeturi am avut si eu in urma sarcinii trecute, doar in jurul buricului, cativa cm. Dupa ce s-a retras burta abia se mai vedeau si pe zona restransa. Acum sunt tot acolo, se vad bine si parca s-a marit zona, dar asta e... eu ma dau cu crema cu ulei de masline, dar cand apuc, dupa baie / dus, dar nu mereu, ca de multe ori sunt pe repede-nainte si uit. Oricum, ma bucur ca nu au aparut in alte parti, sper sa ramana doar in zona aceea si sa nu se inmulteasca.
Lalu, ai plecat spre doctor, pleci acum sau cum procedezi? De ce te gandesti ca ori vineri ori luni? In week-end nu se fac externari? Normal e sa stai doua zile, deci ai putea pleca sambata. Te pupam si ne gandim cu drag la tine! Succes si asteptam vesti!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
32 +
madanan spune:
Felicit#259;ri celor doua mamici! Bine a#539;i venit bebeluse dolofane!
Am cump#259;rat si eu caruciorul pentru bebelina. Este 2 in 1, de la firma Stokke. Urmeaz#259; in septembrie patutul, masuta de infasat si un dulapior, toate de la Ikea.
Mult succes Lalu!
+31
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai putut intra pt ca s-a stricat laptopul.
Felicitari Patricbebe pt primul bobocel din odisee.
Felicitari Oana pt bebe Sophia.
Adina imi pare rau pt suferinta ta.
Eu am fost saptamana trecuta la dr bebe avea la 32 w ,2132 gr este ff agitat.
Kytana ,Bob cam ce sume pregatiti pt nastere.
Lalu te asteptam cu vesti bune.
Robert Andrei (15.03.2007) 33 +