Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 6
Blue_sea spune:
Dankutza, referitor la wrap: am auzit si variante invers: fetita unei colege a avut o usoara displazie, iar dr i-a recomandat sa o poarte in wrap nu in port bebeuri clasice. Spunea ea ca in Africa, unde copii sunt purtati in mod curent asa, exista cea mai mica incidenta de displazie. La ea, intr-adevar s-a corectat in cateva luni. Acum nu stiu ce sa zic, nu am studiat atent problema.
Apropos de pofte: eu as manca numai picanterii. Nu ma atrag dulciurile. F rar bag cate o inghetata.
18+
monica_dicut spune:
Deeeeeci
Asa cum am banuit din prima clipa este
Monica de Zgatie si 13+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
tweetisor spune:
buna fetele ..gata am terminat cu serviciu ..si am fost si la doctor ..mi-a facut o eco ... mi-a dat o poza cu bebe :) si trimitere la annalize de trim doi: formula leucocitare , iarasi virusii (toxo, rubeola ...) sumar urina si urocultura , secretii si testul de intoleranta la glucoza ...
e ciudat ca nu mi-a dat nimik de ficat , colesterol , calciu , fier ..stiu ca ar iesi anemia in formula leucocitara dar ...
in fine mai mergem pe 11 la el shi pe 3 la morfo
tweetisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Deeeeeci Asa cum am banuit din prima clipa este Monica de Zgatie si 13+ Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
felicitari pt cuculetz !
mena1906 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Deeeeeci Asa cum am banuit din prima clipa este Monica de Zgatie si 13+ Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Felicitaaaaaaari!!!!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
tweetisor spune:
Ardna11111 felictari pt baietzel
da catzi baietzei ... putzine printesici anul asta
ardna11111 spune:
multam fetelor...as fi vrut sa fie fetitsa dar si cu puta e bine :)))
Mena baga-ma ma si pe mine pe fb ca eu nu stiu cum :))) adica da-mi add, eu sunt ruxandra medeleni
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+
mena1906 spune:
citat din mesajul lui ardna11111 multam fetelor...as fi vrut sa fie fetitsa dar si cu puta e bine :))) Mena baga-ma ma si pe mine pe fb ca eu nu stiu cum :))) adica da-mi add, eu sunt ruxandra medeleni UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+ |
rux, astept acceptul :)
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei Iosup m-a enervat maxim. De unde il stiam de la celelalte sarcini un tip deschis, jovial si placut, acum am dat peste un Iosup morocanos si ursuz. Pe langa toate astea eu nu l-am vazut deloc pe bebe toata ecografia, caci ori nu a vrut sa dea drumul ori nu ii mergea legatura intre ecograf si televizorul din fata patului. El nu a scos nici un cuvant toata ecografia, a masurat si a masurat si nu a spus nimic, apoi a inceput sa-i dicteze asistentei si atunci m-am linistit ca este bine. Apoi nu gasea asistenta nici macar filmuletul sa mi-l puna pe stick si am plecat de acolo un car de nervi, plangand. Noroc ca am mai ramas putin in parcare si a venit asistenta dupa noi ca a gasit filmul si a luat stick-ul sa ne transfere filmuletul
Intr-un final insa bebe e bine, are tot ce-i trebuie (si o sarma in plus ), e sanatos, voinic, voios (14 sapt si o zi fata de 13 si 4 zile, Dragos era mereu cu 2 sapt mai mare). Nu sunt ipocrita si recunosc faptul ca mi-as fi dorit o fetita cu codite dar asta este, intr-o alta viata.
In a doua ordine de idei, nu stiu cat de bine o sa va descurcati cu purtatul copilului prin casa prin sling/wrap. Mie personal mi se par greu de pus/montat. Zic sa va documentati bine bine inainte sa investiti in ele si sa va orientati catre ceva ce va este si voua usor de montat. Sunt minunate ambele atat pt mama cat si pt copil (ma refer la spatele mamei si pozitiile copilului in cele doua) Eventual va puteti orienta catre un sling fix si nu catre unul cu inele. Eu am sling cu inele si ma trec toate transpiratiile pana il pun pe mine.
Va voi da pe FB linkuri catre fete care sunt meseriase in babywearing caci aici s-ar considera reclama mascata.
In a treia ordine de idei, daca doriti, imi puteti da si mie userul si parola adresei generice ca ma prizep si eu sa fac modificari (din pacate nu am mereu timp sa intru, dar cand o fac, pot sa ajut)
Mai imi amintesc si mai scriu Acum ma delectez pt a doua zi consecutiv cu cartofi prajiti. O sa ajung o , daca la prima sarcina am luat 10 kile si la a doua 13, acum cred ca le voi cumula pe primele
Monica de Zgatie si 13+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei