Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 7
Mys spune:
Hello
Felicitari tuturor celor care au deja carucioare colorate
Cine imi da si mie parola la picasa?
Ca tot vb de spaga la nastere la stat,pe la Filantropia aveti idee ce/cat/ cum e?
Mami lui Matei si 17+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
monica_dicut spune:
Gata, mi-am adaugat si eu carcior si am facut si recensamantul
Multumesc simina pentru parola
Monica de Zgatie si 13+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
simina_kin spune:
Kamy Felicitari pt outze.Mi-ai cam taiat elanul cu Iosup
Danku tu ai fost in Filantropia sus la etaj, unde se fac aceste eco???????........arata si au aparatura ca la o clinica particulara , dupa ce treci de usa aia parca nu mai esti in spital.Incredere am , sincer, pt ca doctora mi-a zis ca sunt ff performante, numai ca m-am trezit prea tarziu sa sun pt programare. Oricum , fac eco la Iosup la 12sfix, si o sa fac si acolo la 13,4z , si voi vedea diferentele
Mys la cine esti inscrisa la F??????
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Hello Felicitari tuturor celor care au deja carucioare colorate Cine imi da si mie parola la picasa? Ca tot vb de spaga la nastere la stat,pe la Filantropia aveti idee ce/cat/ cum e? Mami lui Matei si 17+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Mys ai PM
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
simina_kin spune:
ief-cinci, ief-cinci...
Eu ma apuc de calcat, cat tine "serviti va rog", poate le termin
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
kasha_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
E anul baieteilor! Alte 3 gravide, colege, au baietei. Cam pe cine am auzit face baietel. A ajuns o minune sa ai fetita UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
eu cunosc deja 5 care au nascut baieti .si cel putin vreo 15 care sunt gravi cu bebe baieti.cred ca e ceva in aer pe bune.chiar minune cand auzi de o fetitza.stiti cum se zice cand se nasc mai multi baieti ca vine razboi.
kasha_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Nu se vede. Pune din noi linkul, dar de dat asta, pune un spatiu dupa www. ca sa putem vedea linkul. mersi 15 saptamani |
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/despre-sarcina/Lungimea-si-greutatea-fatului-in-fiecare-saptamana-de-sarcina-a11386.html
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui mena1906 Mi-a venit rezultatul analizelor. B12,MAGNEZIU,CALCIU,FIER sunt in cantitati normale. Eritrocite, reticulocite si alte *cite sunt mari cat casa poporului. Am tras un ochi pe net numai sa vad ce inseamna toate *citele alea si cica as fi anemica...Hmmm! Mai bag o vitamina si fac nani! Vineri vb cu dr sa imi zica ce sa mai iau in afara de femibion si fier. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
anemie adica lipsa fier.am citit ca fierul e f imp mai ales in timpul sarcinii cand necesarul ar fi triplu fata de o perioada normala
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui dankutza Voi aveti idee cat costa o nastere prin spitale? AM auzit ca tariful la Rotaru, la elias pt o cezariana este de 2000lei. Mi se pare mult. Pai asta e om de 200 mil pe luna si pacientele.... 15 saptamani |
eu stiu ca la elias ar fi min 300-400euro in functie de doc.am o cunostiintza care a mers sa nasca cu 500 ron in buzunar .au lasat-o la proriu sa zaca si doc si asistentele in durere.clar merita sa nasti la privat.faci un efort si nasti in liniste,nu mai umbli cu banii in buzunar ca la piata.bine,cand te gandesti ca poti naste de 3 ori in ungaria cu banii pe care ii dai pe o nastere la privat la noi....chiar si in alta tara.
eu personal ma gandesc daca imi permite "placenta" si am voie sa circul in ultimile luni, sa merg sa nasc in alta tara.