Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 5
mena1906 spune:
Mi-a venit rezultatul analizelor. B12,MAGNEZIU,CALCIU,FIER sunt in cantitati normale. Eritrocite, reticulocite si alte *cite sunt mari cat casa poporului. Am tras un ochi pe net numai sa vad ce inseamna toate *citele alea si cica as fi anemica...Hmmm! Mai bag o vitamina si fac nani! Vineri vb cu dr sa imi zica ce sa mai iau in afara de femibion si fier.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kasha_ro Vaatasez un link cu dim fatului.desi sunt orientative pt ca fiecare berbe este unic si are ritmul lui de crestere http://www.reclamamascataatentie/sarcina/despre-sarcina/Lungimea-si-greutatea-fatului-in-fiecare-saptamana-de-sarcina-a11386.html |
Nu se vede.
Pune din noi linkul, dar de dat asta, pune un spatiu dupa www. ca sa putem vedea linkul. mersi
15 saptamani
kasha_ro spune:
chiar ce o fi cu atatia baieti? eu tot baiat am.s- vazut clar de pe la 12 sapt asa ca nu mai imi pun sperante sa am fetiz.
dankutza spune:
Voi aveti idee cat costa o nastere prin spitale?
AM auzit ca tariful la Rotaru, la elias pt o cezariana este de 2000lei. Mi se pare mult. Pai asta e om de 200 mil pe luna si pacientele....
15 saptamani
mena1906 spune:
citat din mesajul lui kasha_ro chiar ce o fi cu atatia baieti? eu tot baiat am.s- vazut clar de pe la 12 sapt asa ca nu mai imi pun sperante sa am fetiz. |
E anul baieteilor! Alte 3 gravide, colege, au baietei. Cam pe cine am auzit face baietel. A ajuns o minune sa ai fetita
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui dankutza Voi aveti idee cat costa o nastere prin spitale? AM auzit ca tariful la Rotaru, la elias pt o cezariana este de 2000lei. Mi se pare mult. Pai asta e om de 200 mil pe luna si pacientele.... 15 saptamani |
Pai naturala e in jur e 1000 lei, plus ce mi trb sa dai la moasa, asistente, neonatolog,etc, etc...iar o cezariana intre 1500 si 2000 plus anestezist (200 lei), asistente,etc, etc...deci e mai rentabil la privat..sincer!
Acum ma inteb, daca nu ai banii astia (sunt muuuuulte cazuri), nu te asista la nastere sau nu te baga in cezariana...? Poate tine si de medic dar...
19+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
vikisor spune:
citat din mesajul lui mena1906 Mi-a venit rezultatul analizelor. B12,MAGNEZIU,CALCIU,FIER sunt in cantitati normale. Eritrocite, reticulocite si alte *cite sunt mari cat casa poporului. Am tras un ochi pe net numai sa vad ce inseamna toate *citele alea si cica as fi anemica...Hmmm! Mai bag o vitamina si fac nani! Vineri vb cu dr sa imi zica ce sa mai iau in afara de femibion si fier. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
ufff... mena, mama ai grija de tine incearca sa mananci mai multe fructe si legume intre timp si sa ne tii la curent cu starea ta
20+ cu printesa
majia spune:
Laura, sigur e mai rentabil la privat, macar esti tratat cum trebuie si nu trebuie sa spaguiesti in stanga si dreapta, sa te rogi sa iti aduca copilul... etc
18+
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikisor
ufff... mena, mama ai grija de tine incearca sa mananci mai multe fructe si legume intre timp si sa ne tii la curent cu starea ta 20+ cu printesa |
Va tin, va tin! Nu ma mai agit! Incerc sa ma repar si ma gandesc ca bebe e bine si ca data viitoare o sa stiu sa fac totul ca la carte. Atata timp cat sunt in picioare sunt bine si ma pot repara.